Derviş HASAN Hayal Kırıklığı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Derviş HASAN Hayal Kırıklığı !

Mesaj gönderen besiktasask »

MaHKuMII yazdı: 10 Nis 2018 10:19 Derviş hasan tüm fare adamlara bir iksir hazırlayıp hepsini sarhoş etti ve onları karakoyun sokaklarına saldı. Bu sayede içlerinden bir tane lider yapması gerekiyordu. Onun adı hakir. Hakir derviş Hasan'a bağlılık yemini etmişti ve ona ihanet etmeyeceğine söz vermişti. Bunun üzerine derviş hasan karakoyun en büyük lideri oldu. Sürekli iksir hazırlayıp fare adamlara cenneti vaadi ediyordu ve onlara dünyadayken cenneti vaad ediyordu. İçlerinde güzeller güzeli fare hurilerin yılan gibi dans ettikleri bir cennete kavuşmak ümidiyle derviş Hasan'a mutlak bağlılık ile insan ırkını öldürmeye çalıştılar .
Derviş hasan oyunun en büyük bossu olsaydı iyi idi.
Maymunlar cehennemi Sezar'ı anlatır gibi anlattın )
Resim
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen cagatay81 »

MaHKuMII yazdı: 10 Nis 2018 10:19 Derviş hasan tüm fare adamlara bir iksir hazırlayıp hepsini sarhoş etti ve onları karakoyun sokaklarına saldı. Bu sayede içlerinden bir tane lider yapması gerekiyordu. Onun adı hakir. Hakir derviş Hasan'a bağlılık yemini etmişti ve ona ihanet etmeyeceğine söz vermişti. Bunun üzerine derviş hasan karakoyun en büyük lideri oldu. Sürekli iksir hazırlayıp fare adamlara cenneti vaadi ediyordu ve onlara dünyadayken cenneti vaad ediyordu. İçlerinde güzeller güzeli fare hurilerin yılan gibi dans ettikleri bir cennete kavuşmak ümidiyle derviş Hasan'a mutlak bağlılık ile insan ırkını öldürmeye çalıştılar .

Hasan Sabbah mübarek :')
...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

IDeePSteePI yazdı: 10 Nis 2018 00:41 Yayımlanan Tanıtım vidosu ile Herkesin Boss sandığı Derviş Hasan Aslında bir npc.

Keşke Hakir yerine derviş hasanla çarpışsaydık. Daha Çekici Duruyor !
Onu bırak ben en büyük boss o sanmıştım da npc çıktı :unamused:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Açık Beta 1 sunucusu ilk açıldığında bende plus olmadığından girememşştim.
Forumda büyük büyücü falan diyorlardı.
Bende sandım ki bu derviş hasan herhalde büyük büyücü.Onu kesiyorlar.
Sonradan beta 2 ye girince gördüm :D büyük büyüdü farenin tekiymiş :D
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Derviş Hasanı Hasan Sabbah'a benzetebilirler bence çok geç değil. Hatta Agah'a da bir suikast oh yeme de yanında yat :')
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Derviş hasan ile ilgili hikayenin devamını yazacağım buraya😊😊

“Genel Etkileşim” sayfasına dön