Maymunlar cehennemi Sezar'ı anlatır gibi anlattın )MaHKuMII yazdı: ↑10 Nis 2018 10:19 Derviş hasan tüm fare adamlara bir iksir hazırlayıp hepsini sarhoş etti ve onları karakoyun sokaklarına saldı. Bu sayede içlerinden bir tane lider yapması gerekiyordu. Onun adı hakir. Hakir derviş Hasan'a bağlılık yemini etmişti ve ona ihanet etmeyeceğine söz vermişti. Bunun üzerine derviş hasan karakoyun en büyük lideri oldu. Sürekli iksir hazırlayıp fare adamlara cenneti vaadi ediyordu ve onlara dünyadayken cenneti vaad ediyordu. İçlerinde güzeller güzeli fare hurilerin yılan gibi dans ettikleri bir cennete kavuşmak ümidiyle derviş Hasan'a mutlak bağlılık ile insan ırkını öldürmeye çalıştılar .
Derviş hasan oyunun en büyük bossu olsaydı iyi idi.
Derviş HASAN Hayal Kırıklığı !
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Derviş HASAN Hayal Kırıklığı !

- cagatay81
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
MaHKuMII yazdı: ↑10 Nis 2018 10:19 Derviş hasan tüm fare adamlara bir iksir hazırlayıp hepsini sarhoş etti ve onları karakoyun sokaklarına saldı. Bu sayede içlerinden bir tane lider yapması gerekiyordu. Onun adı hakir. Hakir derviş Hasan'a bağlılık yemini etmişti ve ona ihanet etmeyeceğine söz vermişti. Bunun üzerine derviş hasan karakoyun en büyük lideri oldu. Sürekli iksir hazırlayıp fare adamlara cenneti vaadi ediyordu ve onlara dünyadayken cenneti vaad ediyordu. İçlerinde güzeller güzeli fare hurilerin yılan gibi dans ettikleri bir cennete kavuşmak ümidiyle derviş Hasan'a mutlak bağlılık ile insan ırkını öldürmeye çalıştılar .
Hasan Sabbah mübarek
...
Onu bırak ben en büyük boss o sanmıştım da npc çıktıIDeePSteePI yazdı: ↑10 Nis 2018 00:41 Yayımlanan Tanıtım vidosu ile Herkesin Boss sandığı Derviş Hasan Aslında bir npc.
Keşke Hakir yerine derviş hasanla çarpışsaydık. Daha Çekici Duruyor !
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

Açık Beta 1 sunucusu ilk açıldığında bende plus olmadığından girememşştim.
Forumda büyük büyücü falan diyorlardı.
Bende sandım ki bu derviş hasan herhalde büyük büyücü.Onu kesiyorlar.
Sonradan beta 2 ye girince gördüm
büyük büyüdü farenin tekiymiş 
Forumda büyük büyücü falan diyorlardı.
Bende sandım ki bu derviş hasan herhalde büyük büyücü.Onu kesiyorlar.
Sonradan beta 2 ye girince gördüm
Derviş Hasanı Hasan Sabbah'a benzetebilirler bence çok geç değil. Hatta Agah'a da bir suikast oh yeme de yanında yatMaHKuMII yazdı: ↑10 Nis 2018 10:19 Derviş hasan tüm fare adamlara bir iksir hazırlayıp hepsini sarhoş etti ve onları karakoyun sokaklarına saldı. Bu sayede içlerinden bir tane lider yapması gerekiyordu. Onun adı hakir. Hakir derviş Hasan'a bağlılık yemini etmişti ve ona ihanet etmeyeceğine söz vermişti. Bunun üzerine derviş hasan karakoyun en büyük lideri oldu. Sürekli iksir hazırlayıp fare adamlara cenneti vaadi ediyordu ve onlara dünyadayken cenneti vaad ediyordu. İçlerinde güzeller güzeli fare hurilerin yılan gibi dans ettikleri bir cennete kavuşmak ümidiyle derviş Hasan'a mutlak bağlılık ile insan ırkını öldürmeye çalıştılar .
Everything is about math just math
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Derviş hasan ile ilgili hikayenin devamını yazacağım buraya