playstore Limit saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gotrimes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: playstore Limit saçmalığı

Mesaj gönderen gotrimes »

BunudaBanlayin yazdı: 07 Nis 2018 13:31 Bende aynı saçmalığın mağduruyum ! 6 tane 5500 çektikten sonra limit saçmalığına takıldım. Farklı üyelik açtıktan sonra o üyelikle alışverişe devam ediliyor mu deneyen var mı? :thinking_face:
denedim ben yine olmuyor limit yok gibi birşey söylüyor
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ysfdzn »

Evet Dananın Kuyruğu buğün koptu banka diyor ki;

Kesinlikle 3D ve Kredi kartı işlemlerinizde kesinlikle bir kısıtlama yoktur ancak bizim yapmış olduğumuz detaylı inceleme sonucunda şunu söyleye biliriz ki kartınız 3D güvenlik bölümüne geldiğinde alış veriş yapacağınız site tarafından bir kısıtlama uygulanıyor ve ödemeyi almıyorlar...

Bu nasıl bir saçmalıktır.
Aklıma ilk gelen İndirim den Faydalanmayalım diye İndirim yapmışlar...

Bugün girip denesem kesin aldırır ama almayacağım bu nasıl bir indirim saçmalığıdır.

Farklı hesap açtım farklı kartla denedim bankaya inceleme yaptırdım Sorun tamamen
https://www.playstore.com/urun/istanbul-kiyamet-vakti Burayla alakalı....

444 0 444 - 444 0 375 TT net in ne kadar numarası varsa hepsini aradım Adamlar playstore yi arayın bizim ilgilendiğimiz bir birim değil diyor nasıl değil diyorum biz sadece hat üzerinden alışveriş yapılırsa yardımcı oluruz Kredi kartına müdale edemeyiz diyor ..:)

Ne kadar komik anlatamam Telefonu kapatmadım pretosto ettim karşıda kapatamıyor ben kapatmayınca 10 dk öle karşılıklı sustuk sonra 5 6 kez bişeyleri tekrarladı tekrarladı kapattı ... Elimden başka bir şey gelmiyor gelse dahasını yapacaktım ama...

Bizim yönetcicilerde 11.Yıl İnidirimi diye yazı yazsın faydalanan kaç kişi ;?
Şimdi yazarlar oraya kazanan talihlilerimiz
1 kişi ceket
10 kişi 100 tl hediye çeki

Kesin gene birilerinin kardeşleri birlerinin akrabaları .... Sen bende 10 tl indirim alabilirmiyiz diye ugraşıp duralım...
Resim
ResimResimYSF - ElçarıkResimResim
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ysfdzn »

Arkadaşın biri denemiş aynen benim anlattığım gibi olmuş.
viewtopic.php?f=100&t=150480

yapacağınız sistemin indirimin işte öylesine...
Resim
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ysfdzn »

Bu cevap mı şimdi Yoksa kalp kırmadan geçiştirmecemi ...
Nasıl olsa 3 gün sonra unuturlar...

Merhabalar;

Sizinde bahsettiğiniz gibi, PlayStore'un ile alakalı sorun/ları bizlerin müdahale etme yetkisi bulunmamaktadır. Ürünlerimizdeki stokların tükenmesi durumlarında gerek bizlerin takibi gerekse de sizlerden gelen geri dönüşlerin akabinde mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yenileme çalışmaları yapılmaktadır.

Bildiğiniz üzerine ilgili ürün/lerin süresi 10 gündü, ve bu süreniz uzatılması adı altında bir çalışmamız bulunmamaktadır.

İyi forumlar dilerim.

Böyle cevap mı olur yaw senin onlarca oyunucun bu eziyeti çekiyor senin yaptıgın açıklam bizle alakalı değil.

Arkadaşım senle alakalı değil pardon benle alakalı Oyunu oynuyorum eşşeklik yapıyorum o yüzden benle alakalı.

TTnet arasın bizle alakalı değil İKV yazarsın benle alakalı değil Eltim le alakalı...
Resim
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ysfdzn »

Herkese aynı cevabı vermişler pes yani pes..

PlayStore'un müşteri hizmetlerinin doğrudan bizler olmadığını siz oyuncularımıza defalarca dile getirmiştik. Elbette ki sizlerden gelen sorunları, istekleri ilgili birime bizler de iletiyoruz. Lakin ilettiğimiz hususların neticesinin sizlere geri dönüşünün bu platformdan olması mümkün değildir. En sağlıklı şekilde yine ilgili kurumun müşteri hizmetlerinden yanıt alabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
Resim
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Ya şimdi şurdaki forum görevlilerini de geçelim ,acaba bu geliştirici ekip ne işle meşgul ki 4 gündür foruma uğrayıp bir açıklama bile yapmaktan aciz. Yazık oluyor..
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PerfectStorm »

Motiejunas yazdı: 06 Nis 2018 22:17 Günlük 3 kezden fazla işlem yaptırmıyor sanırım 24 saat dolunca denemeyi dene bende de limit olmasına rağmen 5500 çektim ilkte sonra 2.ye 2500 çektim 3.de çektirmedi 24 saat sonra çekebildim ancak
kardeşim 3 gündür 1 tane ürün çekemedim ne 24 saati beklemesi yahu alakası yok düpedüz düzenbazlık bunun adı
ATASEVER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ATASEVER »

Dün kaç kere denedim 5 tllik indirim den yararlanalım dedim yok çekmiyor .Şuan ceksek caturcutur verir.İndirim kısa surelıgıne bıdaha gelsin .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön