Aberthol ayrılmış.
Re: Aberthol ayrılmış.
Kendisi için hayırlı olsun diyorum. Doğru bir karar verip, sonunda böylesine rezil edilen bir oyundan kendisini kurtarmasını örnek bir davranış olarak buluyor ve bunu diğer yöneticilere de tavsiye ediyorum.

Bir kaç sefer sohbet etme fırsatımız oldu,gerçek hayatında başarılar, yolu açık olsun.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Madem öyle neden forumu da bırakmıyorsunuz? Siz ve sizin gibi düşünen oyuncuları anlamıyorum.TOLGARDA yazdı: ↑06 Nis 2018 20:54Bu yoruma katılıyorum ve imzama "#İKVKapatılsın" diye bir etiket ekliyorum.Thedifferince yazdı: ↑06 Nis 2018 20:53
![]()
![]()
doğal olarak onlarda bırakacak ama onlara kızmamak lazım 11 SENELİK BİR OYUN dan bahsediyoruz bırakalım da bitsin çeksinler şu fişi .... ama teşekkürler bizlere bu zevki yaşattığı için.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Retaliation yazdı: ↑07 Nis 2018 12:07Madem öyle neden forumu da bırakmıyorsunuz? Siz ve sizin gibi düşünen oyuncuları anlamıyorum.TOLGARDA yazdı: ↑06 Nis 2018 20:54Bu yoruma katılıyorum ve imzama "#İKVKapatılsın" diye bir etiket ekliyorum.Thedifferince yazdı: ↑06 Nis 2018 20:53
![]()
![]()
doğal olarak onlarda bırakacak ama onlara kızmamak lazım 11 SENELİK BİR OYUN dan bahsediyoruz bırakalım da bitsin çeksinler şu fişi .... ama teşekkürler bizlere bu zevki yaşattığı için.

Kariyerinde başarılar dilerim.
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda hiçbir şey elde edememiş insanların oyunun kapanmasını istemesi ayrı bir komedi
Aberthol'a reel hayatında başarılar
Afrasiyab? Sempatik?
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Afrasiyab gayet samimi ve dolgun bir karaktere sahip bence.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Bence öyle.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI