Günümüzde insanların bu kadar fazla oyun oynamasının bir çok sebebi var. Hayatın pahalı olması, oyunların ucuz eğlence olması, sosyal zekası düşük olması gibi birbirinden bağımsız sebepler. Ama dediğim gibi bu sebepler genellikle birbirinden bağımsızdır. Sosyal zekası çok yüksek olan insanlar hiç mi oyun oynamıyor? Tabi ki oynuyor. Çok iyi üniversitelerde okuyan, çok yüksek mevkilerde kariyeri olup oyun tutkusu olan bir çok insan tanıyorum. Fakat ülkemizdeki oyuncu kitlesinin en büyük kısmı gerçek hayatta bir şey başaramayıp oyunda kazandığı ile mutlu olan insanlar. İşte bunlardan biri de sensin. Üstelik gerçek hayatta başarısız olman yetmiyormuş gibi şu oyunda bile en ufak bir başarı sağlayamamışsın. Belki bölgelere almamışlar, belki 5 sene oynamana rağmen 1 tılsım bile basamamışsın. Hayatın sillesini yiyip kendine gelemeden bir de burda takmışlar sana çelmeyi. O yüzden yaptığın karaktersizliği burada meşrulaştırmaya çalışma. Başkalarını kıskanmayı bırak. Gerçek hayattaki vasatlığını buraya da yansıtma. Kendi zararın kendine olsun çevrenden uzak dur.ttQQ yazdı: ↑02 Nis 2018 23:43 BOSS kaçırmak bi yaşam tarzıdır. Herkese tavsiye ederim. Millet madem oyun oynayarak zaman kaybediyor. Zaman kaybedenlerin zamanını kaybettirerek pozitif etki yapabilirsiniz. Matematiğin temel kuralıdır bu. Değilinin değili , kendisine eşittir.
Saygılarımla namı diğer BOSS KAÇIRAN![]()
Sancak Sunucusu Etkinlik Ve Nerull'dan Açıklamalar
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Sancak Sunucusu Etkinlik Ve Nerull'dan Açıklamalar
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Fena beyin . Tam şarapçı tarzında. Peki neden boss kaçırıyorsun Bunu bir.tepki olarak mi yapıyorsun yoksa küçükken topun inşaata mi kaçtı da değişik cisimler mi gördün?
Yanlış anlama genelleme olarak boss kaciranlarin şizofreni oldugu kanısına varıyorum da onun için sordum. Yoksa kim boss kaciripta tüm ırkına delice kufur edilmesine razı gelebilir ki .?
Yanlış anlama genelleme olarak boss kaciranlarin şizofreni oldugu kanısına varıyorum da onun için sordum. Yoksa kim boss kaciripta tüm ırkına delice kufur edilmesine razı gelebilir ki .?
Merhabalar;
Konu kişisel tartışmaya dönüşmesi nedeni ile ilgili konuyu kilitliyorum.
Bilginize.
Konu kişisel tartışmaya dönüşmesi nedeni ile ilgili konuyu kilitliyorum.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!