BOSS kaçıranlara CİDDİ bir çözüm önerisi !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: BOSS kaçıranlara CİDDİ bir çözüm önerisi !

Mesaj gönderen melihbey »

Benim daha güzel bi önerim var bluemaster millet senin bossunu kaçırıyor diye gidip başkasının bossunu kaçırma aynı anda 20 farklı grupla uğraşmak zorunda kalma olur mu? bu sence de daha mantıklı değil mi??

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Sobee 25 gundur Afk boşa oneri yapiyorsunuz
Resim
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

melihbey yazdı: 29 Mar 2018 15:21 Benim daha güzel bi önerim var bluemaster millet senin bossunu kaçırıyor diye gidip başkasının bossunu kaçırma aynı anda 20 farklı grupla uğraşmak zorunda kalma olur mu? bu sence de daha mantıklı değil mi??
Sancak sunucusunda Boss'unu kesip kuklacıda ezik karakterinle boss kaçırdığını öğrendik. Hiç boşuna kıvırmaya kalkma elimizden çekeceğin var..
Resim
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

BLueMASTER yazdı: 29 Mar 2018 16:54
melihbey yazdı: 29 Mar 2018 15:21 Benim daha güzel bi önerim var bluemaster millet senin bossunu kaçırıyor diye gidip başkasının bossunu kaçırma aynı anda 20 farklı grupla uğraşmak zorunda kalma olur mu? bu sence de daha mantıklı değil mi??
Sancak sunucusunda Boss'unu kesip kuklacıda ezik karakterinle boss kaçırdığını öğrendik. Hiç boşuna kıvırmaya kalkma elimizden çekeceğin var..
Ben senin gibi işsiz miyim gidip milletin bossunu kaçırıcam para versen yapmam bak dalgana şimdi

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BLueMASTER »

melihbey yazdı: 29 Mar 2018 17:16
BLueMASTER yazdı: 29 Mar 2018 16:54
Ben senin gibi işsiz miyim gidip milletin bossunu kaçırıcam para versen yapmam bak dalgana şimdi
Peki..
Resim
temmuzcevik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen temmuzcevik »

Bu ve benzeri önerilere vakit harcamanız gerçekten fikir iyi de olsa kötü de olsa önemli.Zamanınızı ayırıp bu konuya bir çözüm bulmaya çalışmışsınız. Ama ne yazık ki bu ciddi konuyla ilgilenen bir yöneticimiz yetkilimiz çıkmıyor. Patron Kaçırma olayı bir kenara haksız yere susturma cezası alıyorum,itiraz formu yolluyorum ama susturma cezam biteli 3 gün geçti henüz itiraza bile yanıt gelmiyor.
Bu yazdıklarım bile onlar için değersiz. 10 yıldır biri çıkıp herhangi bir konuda "Biz burada hata yaptık.Üzgünüz." dedi mi ?
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

temmuzcevik yazdı: 29 Mar 2018 17:53 Bu ve benzeri önerilere vakit harcamanız gerçekten fikir iyi de olsa kötü de olsa önemli.Zamanınızı ayırıp bu konuya bir çözüm bulmaya çalışmışsınız. Ama ne yazık ki bu ciddi konuyla ilgilenen bir yöneticimiz yetkilimiz çıkmıyor. Patron Kaçırma olayı bir kenara haksız yere susturma cezası alıyorum,itiraz formu yolluyorum ama susturma cezam biteli 3 gün geçti henüz itiraza bile yanıt gelmiyor.
Bu yazdıklarım bile onlar için değersiz. 10 yıldır biri çıkıp herhangi bir konuda "Biz burada hata yaptık.Üzgünüz." dedi mi ?
adamlar oyunu sahiplenmemişler ki. kendileri de bu oyunu çok seviyolardır, emek emek yaptıkları şeyi nası sevmezler, ama gelip de "bizim oyunumuz bu, oyunla ilgileniyoruz ve herşeyi gözlemliyoruz, kontrolden çıkan durumlara müdahale ediyoruz" kafası yok adamlarda. kendilerine TürkTelekom Personeli diyorlar, malesef gerçekten de öyleler. bu oyun dışında yaptıkları işler var. belki de yok, bilmiyorum yani başka bi açıklama düşünemiyorum. stüdyoya gidip hergün yatacak halleri yok, demekki başka işleri var.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

yun1010 yazdı: 29 Mar 2018 18:51
MaHKuMII yazdı: 29 Mar 2018 12:20
yun1010 yazdı: 29 Mar 2018 11:58 Adamlar aldı parasını çekildiler kenara birşey beklemeyin derim.
Öyle düşünme güzel şeyler olacak
Çaktırma gaz iteliyorum.
Bende tüp dolduruyorum 😁
Kullanıcı avatarı
Hasann
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Hasann »

Dostum hoş düşünüyosun çok güzel bi öneri ama sunduğun insanlar oralı değil saçma sapan boss yapıyolar buna çözüm üretmiyolar üretenleri iplemiyolar yandaşlarını savunuyorlar. Burda oyuncuların ısrarla öneri sunmasından utanmıyorlar açıklama bile yok isyan edip konu açıyosun siliyorlar biz bu oyunun eski kadrosunu seviyoruz , oyunla bu kadar ilgili olmamızın sebebi eski kadro ve eski samimiyete olan saygımız sanırım ilgimizin kendilerine olduğunu sanıyorlar bu havaların başka bir açıklaması yok.
Resim
Resim

Geleceği kimse bilemez, ancak biz geçmişi yaşadık.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ben de naçizane önerimi sunayım madem. Boss kaçırmalarına gelebilecek en iyi önlem veya çözüm insan ilişkileridir. Bunu da DEV değil siz yapabilirsiniz. Şu bir gerçek ki en ufak mevzuyu kan davasına dönüştürmekte camia olarak üstümüze yok. Eminönü sunucusunda da belirli loncalar ve belirli kişiler boss kaçırıyor. Kimi haklı gördüğü sebep ile kimi eğlence edindi diye yapıyor. Biz lonca olarak belirli kişileri ve belirli loncaları hedef alıyor ve ona göre ambargo uyguluyoruz. Bahsettiğim öneri ile konuşup anlaşmak isteyenler elbette oluyor ve asla geri çevirmiyoruz. Sebepler konuşuluyor ve karşılıklı sıkılıyor eller. Bu belki tamamen bitirmeyecektir ama her kaçan boss ardından millete giydirmeye başlamadan önce düşündürecektir. Bir diğer önerim ise şef yaratıkların kaçma menzili uzatılabilir. Bu hemen hemen kesin derecede önleyecektir fakat kesim yapılmasını da aşırı kolaylaştıracaktır. O sebeple öneriler boss yaratıklara yönelik değil de insan ilişkilerine yönelik olması her daim camianın lehine olacaktır. Zor günlerden geçiyoruz psikolojinize dikkat edin O:-)

Sevgi ve saygılar...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön