dostum sanırım böbreğinle okumuşsun yazıyı.Yeşil hidraya içeri girerken izin mi alıyor birisi ? tıklayıp giriyor.
Boss kaçırma çözüm önerisi
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Boss kaçırma çözüm önerisi

oyun şu durumda iken boss kaçırma olayına çözüm bulunamaz, çünkü bossu kaçırılan çoğu oyuncu da boss kaçırma eylemine girmekte fake karakter kim olduğu belli değil ban yese nolacak. Bossu kaçıran oyuncunun dediğini aktarayım < A oyuncuyu gruptan atın bossu kaçırmayım > yani olay tamamen demiyorum ama çoğunlukla kişisel anlaşmazlıklar.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Yeşil Hidra ve Kadim Hidra ile Karaköy Açık Bölgesindeki bossları bir mi tutuyorsunuz? Öneriyi önce kafanızda canlandırın da daha sonra böbreği dalağı konuşuruz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: A. H. H
Aynen katılıyorum dostumxLuCaGox yazdı: ↑28 Mar 2018 11:07Yeşil Hidra ve Kadim Hidra ile Karaköy Açık Bölgesindeki bossları bir mi tutuyorsunuz? Öneriyi önce kafanızda canlandırın da daha sonra böbreği dalağı konuşuruz.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Ben hikayenin olayın atmosferden bahsediyorum sen daha hala başka bölgeyi örnek veriyorsun Karaköy fare adamların bölgesi insanlara aşırı şekilde düşman olan bir Gizit Klanı var bölgeyi insanlardan korumak için bütün kuvvetlerini senin önüne sürüyorMaHKuMII yazdı: ↑27 Mar 2018 17:51Niye mısır çarşısı gibi küçücük bir yerin içine 2 tane sığınak yerlestiriyorlar da bir ilçenin içine mi tikmayacaklar bu bosslari ?Thrashmetal yazdı: ↑27 Mar 2018 17:47 Şeflerin bir yere kapatılması o atmosferi etkisiz kılar oyunun hikaye örgüsü bunu gerektiriyor ne yazık ki
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Yapılcak şey basit:
Ya nara yeteneğini kaldırcan
Ya da bossların hiddeti sıfırlanmayacak
Ya nara yeteneğini kaldırcan
Ya da bossların hiddeti sıfırlanmayacak

- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
https://ibb.co/cmmNQS önerim
https://ibb.co/eudfC7 cevap!
Çözümü birkaç sayfa koddan ibaret sadece ama boşa çabalamayın o kodları yazacak kimse yok malesef. Yani hikayeye odaklanın fazla zorlamayın.
https://ibb.co/eudfC7 cevap!
Çözümü birkaç sayfa koddan ibaret sadece ama boşa çabalamayın o kodları yazacak kimse yok malesef. Yani hikayeye odaklanın fazla zorlamayın.
bırakın kacırsınlar ya eğlenmek onlarında hakkı
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Bedr-in Aslanları
kesin çözüm ilk vuran kişinin grubuna item atma ihtimali +%50 ayrıca her karakterin boss'a verdigi hasar yüzde oranında item atma ihtimali. Böylece dışardan hasar verenlerede item atma ihtimali oluşur ve sonuç olarak o bosstan item almak isteyen herkez kesimde katkıda bulunur ortada paylaşılmayan bir boss olmaz yardımlaşma artar.
Düşen ve üretilen aktarılamayan nadide ve şaheser itemlerde ilgili karaktere baglanacagına hesaba baglanırsa dizili karakter satışlarının önüne geçilir herkez kendi kazandıgını oynar bosslara ticaret gözüyle bakılmamış olur. Bu ayrıca kasa sıkıntısınıda azaltır ve kullanılmayan leveli düşük kalmış aktarılmayan itemleride yeni karakter kasarken fln kullanılabilir
Düşen ve üretilen aktarılamayan nadide ve şaheser itemlerde ilgili karaktere baglanacagına hesaba baglanırsa dizili karakter satışlarının önüne geçilir herkez kendi kazandıgını oynar bosslara ticaret gözüyle bakılmamış olur. Bu ayrıca kasa sıkıntısınıda azaltır ve kullanılmayan leveli düşük kalmış aktarılmayan itemleride yeni karakter kasarken fln kullanılabilir

leones non capit muscas
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: A. H. H
Dinleyen yok ki .CIZIK yazdı: ↑29 Mar 2018 02:58 kesin çözüm ilk vuran kişinin grubuna item atma ihtimali +%50 ayrıca her karakterin boss'a verdigi hasar yüzde oranında item atma ihtimali. Böylece dışardan hasar verenlerede item atma ihtimali oluşur ve sonuç olarak o bosstan item almak isteyen herkez kesimde katkıda bulunur ortada paylaşılmayan bir boss olmaz yardımlaşma artar.
Düşen ve üretilen aktarılamayan nadide ve şaheser itemlerde ilgili karaktere baglanacagına hesaba baglanırsa dizili karakter satışlarının önüne geçilir herkez kendi kazandıgını oynar bosslara ticaret gözüyle bakılmamış olur. Bu ayrıca kasa sıkıntısınıda azaltır ve kullanılmayan leveli düşük kalmış aktarılmayan itemleride yeni karakter kasarken fln kullanılabilir![]()