Halen Şikayet Ediyorsunuz, Ne Zaman Anlayacaksınız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Halen Şikayet Ediyorsunuz, Ne Zaman Anlayacaksınız ?

Mesaj gönderen MaHKuMII »

movie yazdı: 22 Mar 2018 15:56
KraToSs yazdı: 22 Mar 2018 14:16
yunusreyy yazdı: 22 Mar 2018 13:51
movie yazdı: 22 Mar 2018 12:59
bboy yazdı: 22 Mar 2018 12:06 Haklısın yöneticilerin tamamen oyuncu kitlesine bakarak iş yaptığını düşünmeye başladım. Ben oyunu karaköy güncellemesiyle bıraktım. Bırakmayan cocukların coğuna bakıyorum, 7 24 bilgisayar başından kalkmayan belki 1 aydır duş almamış, asosyal, sosyopat, günlük hayatında insanlarla iletişime geçemeyen cocuklar. Forumdaki pek çok haklı memnuniyetsizlik belirten konulardaki yorumları okudum, maalesef bu çocuklar her şeyden memnun. Babasının verdiği harçlığı tamamen bu oyuna yatıran, bu oyun dışında bir gideri olmayan cocuklar bu oyuna gelen her güncellemeden iyi veya kötü memnun olacak tabiki.
Oyun karaköyle miladını doldurdu, yönetim de ttnet de bunun gayet farkında. Bir 4 5 yıl daha para kazanabilmek için böyle bir strateji izlendi, akıllıca oldu, başka ne yapılabilir haklı olarak. Yani diyeceğim o ki, bir iksir reçetesinden 20x kara barut istenilen bu oyun oynanacak halden çıktı, oyun içerisinde birbirine hakaret eden saldıran küfür eden boss kaçıran ahlaki değerlerden tamamen uzaklaşmış oyuncularla bu oyun tamamiyle oynanacak halden çıktı. Üzgünüm, eski ikv çok yeniyken terkedildi ve öldü.
Ben de oyunu bırakıp da hala forumda gezenlerin kafa yapılarını çok merak ediyorum.
Güncelleme öncesi olsaydı anlardım ama bölge gelmiş beğenmemişsin, hala oyunla ilişkili bir oluşumda ne işin var. Beni ilgilendirmez tabi ki ama bu çelişki niye?
Senin de yukarıda bahsettiğin kişilerden pek bir farkın yok belli ki.
Çık dışarı, gez, hobi edin, okulun varsa dersine çalış, işin varsa işine yoğunlaş. Burada sinir olup tatlı canını niye üzüyorsun?
Son olarak miladını doldurmak değil miadını doldurmak, onu da düzeltmesem olmazdı.
bu nasıl bir mantık ?
oyunu bırakıp foruma giremiyor muyuz ? 5 sene içinde güncelleme gelmeyip oyunu bırakıp burada ağlarken'de bunları söylüyor muydunuz ?
Beğenmiyorsan oynamacıların bir üst leveli. Sanırsın 24 saat oyunu geçtik forumda takılıyoruz :') hayır misal ben 2009a ait üyeliğim var ileti sayısı 330 bu 2010 a ait ileti sayısı belli birde 2013 var oda 200 vs.
Öyle forumda yatıp forumda kalkmıyoruz da ileti girmemizede izin yok yahu :')
Foruma giremezsiniz demiyorum sadece bir mantığı yok.
Oyunu oynasan ve eleştirsen onu anlarım. Derim ki ya adam oyun daha bir yere gelsin diye uğraşıyor, yapıcı eleştiriler yapıyor.
Ama oynamadığın bir oyunun forumunda yorum yapmak nasıl bir psikoloji :)
Oynamıyorsun altını da çizeyim oynamıyorsun.
Bu izlemediğin bir dizinin altına yorum yapmak kadar abes.
Anlam veremiyorum cidden hastasınız ya da işsiz
+1 kesinlikle 🤐🙄😜
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

zeynel55 yazdı: 22 Mar 2018 12:03 Bu kadar sert ve acımasız şekilde eleştiriyi haketmiyorlar. Uzun süre güncelleme getirmemeleri konusunda ne dersen haklısın. Fakat bu bölge için uğraştıkları emekleri ortada. Sonuçta oyuncular istedi açık bölge olmasını,bazı eşyaların üretilmesini. Beğenmeyen oynamasın.
Buna sert eleştiri mi diyorsun ? Bu eleştirinin kat kat sertlerini hakediyorlar. Bölge için olması gereken seviyede bir emek göremiyorum. Bölge copy-paste fazla uğraşılmamış bir hava veriyor.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Kullanıcı avatarı
IDeePSteePI
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Şehri istanbuL

Mesaj gönderen IDeePSteePI »

Siz zor bölge olmasini istediniz diyenler biz zor bölge istedik bosslar zor ölsün ama öyle gelip kacırmasinlar kaçırınca zorlukmu oluyor. Bosslarin zor ölmesi zorumuza gitmez kaçırmaları gider şimdide gelip demeyin siz zor bölge istediniz beyninizi kullanın biraz.
xZenciPandaa

RyugaKishatu

xKumraLpanda
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Bu kadar beklemenin sonunda gerek güzel yenilikler, gerekse şikayet edilecek yenilikler gelmiş olabilir ama görüyoruz ki şikayet ettiğimiz her konu yavaş yavaş düzeltiliyor. Eleştirileriniz biz oyunculara karşı bu kadar sert olmaması gerek..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

zeynel55 yazdı: 22 Mar 2018 12:03 Bu kadar sert ve acımasız şekilde eleştiriyi haketmiyorlar. Uzun süre güncelleme getirmemeleri konusunda ne dersen haklısın. Fakat bu bölge için uğraştıkları emekleri ortada. Sonuçta oyuncular istedi açık bölge olmasını,bazı eşyaların üretilmesini. Beğenmeyen oynamasın.
+1 +1
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

bboy yazdı: 22 Mar 2018 12:06 Haklısın yöneticilerin tamamen oyuncu kitlesine bakarak iş yaptığını düşünmeye başladım. Ben oyunu karaköy güncellemesiyle bıraktım. Bırakmayan cocukların coğuna bakıyorum, 7 24 bilgisayar başından kalkmayan belki 1 aydır duş almamış, asosyal, sosyopat, günlük hayatında insanlarla iletişime geçemeyen cocuklar. Forumdaki pek çok haklı memnuniyetsizlik belirten konulardaki yorumları okudum, maalesef bu çocuklar her şeyden memnun. Babasının verdiği harçlığı tamamen bu oyuna yatıran, bu oyun dışında bir gideri olmayan cocuklar bu oyuna gelen her güncellemeden iyi veya kötü memnun olacak tabiki.
Oyun karaköyle miladını doldurdu, yönetim de ttnet de bunun gayet farkında. Bir 4 5 yıl daha para kazanabilmek için böyle bir strateji izlendi, akıllıca oldu, başka ne yapılabilir haklı olarak. Yani diyeceğim o ki, bir iksir reçetesinden 20x kara barut istenilen bu oyun oynanacak halden çıktı, oyun içerisinde birbirine hakaret eden saldıran küfür eden boss kaçıran ahlaki değerlerden tamamen uzaklaşmış oyuncularla bu oyun tamamiyle oynanacak halden çıktı. Üzgünüm, eski ikv çok yeniyken terkedildi ve öldü.
Ben de oyunu bırakıp da hala forumda gezenlerin kafa yapılarını çok merak ediyorum.
Güncelleme öncesi olsaydı anlardım ama bölge gelmiş beğenmemişsin, hala oyunla ilişkili bir oluşumda ne işin var. Beni ilgilendirmez tabi ki ama bu çelişki niye?
Çık dışarı, gez, hobi edin, okulun varsa dersine çalış, işin varsa işine yoğunlaş. Burada sinir olup tatlı canını niye üzüyorsun?
Son olarak miladını doldurmak değil miadını doldurmak, onu da düzeltmesem olmazdı.
bu nasıl bir mantık ?
oyunu bırakıp foruma giremiyor muyuz ? 5 sene içinde güncelleme gelmeyip oyunu bırakıp burada ağlarken'de bunları söylüyor muydunuz ?
Beğenmiyorsan oynamacıların bir üst leveli. Sanırsın 24 saat oyunu geçtik forumda takılıyoruz :') hayır misal ben 2009a ait üyeliğim var ileti sayısı 330 bu 2010 a ait ileti sayısı belli birde 2013 var oda 200 vs.
Oyunu oynasan ve eleştirsen onu anlarım. Derim ki ya adam oyun daha bir yere gelsin diye uğraşıyor, yapıcı eleştiriler yapıyor.
Hiç izlemediģin bir diziye yorum yapmak nedir ':) diziyi izlersin sonra bozarlar diziyi izlemeyi bırakırsın ama arada denk gelince bakarsın ne yapmışlar diye. Adam zaten hiç oynamadığı bir oyunun forumunda değil. Yıllarca emek verdigi bir oyun. Bende kaç kez ara verdim bıraktım geri başladım. Oyunu bıraktığım zaman forumu da takip ettim ve yine başladım duruma göre yine bırakabilirim. Bu anormal birşey değil.
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

manyetix yazdı: 26 Mar 2018 13:48

bu nasıl bir mantık ?
Hiç izlemediģin bir diziye yorum yapmak nedir ':) diziyi izlersin sonra bozarlar diziyi izlemeyi bırakırsın ama arada denk gelince bakarsın ne yapmışlar diye. Adam zaten hiç oynamadığı bir oyunun forumunda değil. Yıllarca emek verdigi bir oyun. Bende kaç kez ara verdim bıraktım geri başladım. Oyunu bıraktığım zaman forumu da takip ettim ve yine başladım duruma göre yine bırakabilirim. Bu anormal birşey değil.
Evet arada dönüp bakarsın ama dizi kötüye gidiyorsa sinirlenmezsin :grin:
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön