Yok ilkokulu kardeşim. Ben sizin için üzülüyorum. Sonuçta ağlayan sizsiniz
Kraliçe Tırtıl - Sentetik İpek
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Kraliçe Tırtıl - Sentetik İpek
Mikro çip ve Sentetik ip gerçekten sıkıntı..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Sunucuda sabahtan akşama kadar kesilseler ve her 5 kesilmeden 1 verseler bile günde 3 4 tane çıkmis olacak ki günde 3 4 kez kesiliyor tabi ki de sadece kraliçe tırtıl. Görevi olmayan yanına gitmiyor bile
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Şimdiye kadar her 2 gbz den ortalama 1 buji, her 2 komiserden de ortalama 1 kara barut almış biri olarak 10-15 kere tırtıl kesmemize rağmen ipek düşüremedik. Drop mu düşük yoksa hiç mi düşmüyor anlamış değiliz. Çoğu materyal hazır ipek yok 
Dropların biraz arttırılması lazım. Sanırım drop oranları, zırh ve asaların da yaratıklardan düşme durumuna göre ayarlanmış ve öyle kalmış oranlar. Ama zırh ve asa üretim olacak dolayısıyla oranların arttırılması lazım.
Everything is about math just math
muhtemelen problem bu. dropların kontrol edilmesi lazım. hatta her kesimde birine düşmesi garanti olsa çok iyi olabilirdi.
ayrı bir mevzu olarak....
bir zümre peyda olmuş son zamanlarda. birisi eşyalar, droplar hakkında birşey yazınca ''siz istediniz böyle oldu şimdide ağlıyorsunuz, beter olun'' diye AĞLIYORLAR. çok garip insan kitlesisiniz vesselam.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
karşısındakinin yaşını eğitim düzeyini bilmeden konuşacak kadar ergen zamanlarımız oldu ama bunlar geride kaldı sanıyordum aslan parçası seni
abisi yesin seni sen kardeşlerini topla tabi kaç adam bulursun bilemicem tırtıl kes kraliçe kes abisinin gülü.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Doğru tespite ne söylenir? +1. En yakın zamanda bir düzenleme gelecektir -bu bize duyurulmasa bile-
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
0LIVERA yazdı: ↑19 Mar 2018 13:31karşısındakinin yaşını eğitim düzeyini bilmeden konuşacak kadar ergen zamanlarımız oldu ama bunlar geride kaldı sanıyordum aslan parçası seni![]()
abisi yesin seni sen kardeşlerini topla tabi kaç adam bulursun bilemicem tırtıl kes kraliçe kes abisinin gülü.
Çok tartıştım senin gibilerle