Petcarar yazdı:
her asitçi meran muhafız kesemez. emin olabilirsiniz.
İllaki yorum yapacaksın asit dedin mi elin ayağın heyecanlanıyo hee
Abicim mesele asit ile muhafız kesebilmek değil bunu illaki yapabilirsin bu çok zor bir olay da değil hiç bilmeyen bir kişi bir hafta uğraşsa yine becerebilir.
Ben şifacı ile üstümde hiç item olmadan çıplak bile buz büyücüsü keserim ki bu bana has bir yetenek değil istemek ve denemek ile alakalı bir durum ama 10 dakika da bir yaratık kesmek fayda sağlar mı bunu düşünmek lazım.
Sen meselenin özünü düşün İKV nin şartları belli diğer oyunlarda şifacın kudretinden veya canından kesersin büyü gücünü arttırırsın ve yaratıkları bir kaç vuruşda kesersin ama İKV de büyü gücü şifacılarda asla ana yetenek olamaz sadece destek kuvvet olabilir
buz büyücüsündeki durum meran muhafızda yok ayrıca çok pis kritik vuruyor meran muhafız.
ayrıca ben de zaten statülerin serbest bırakılmasını savunuyorum o yüzden bir problem yok.
Bende şifacımı Asit yapmak istiyorum. Fakat tereddütde kaldım bende.. yapsam mı Yapmasam mı diye. Benim amacım Sifacıyı büyücü gibi kullanmak kaçarak asit atmak . Üstün fuLL hayvan oLursa ve Şahaserlerden bi kactanesini elde edebilirsek güzel bi sifacı yapabiliriz bence. Ama ben qenede yetenek sistemini beklicem ona göre karar vericem..
VatanXLydeR yazdı: Bende şifacımı Asit yapmak istiyorum. Fakat tereddütde kaldım bende.. yapsam mı Yapmasam mı diye. Benim amacım Sifacıyı büyücü gibi kullanmak kaçarak asit atmak . Üstün fuLL hayvan oLursa ve Şahaserlerden bi kactanesini elde edebilirsek güzel bi sifacı yapabiliriz bence. Ama ben qenede yetenek sistemini beklicem ona göre karar vericem..
asitciden ASLA büyücü zevkini alamazsın özellikle yaratık keserken.Klanda zevk alabilirsin AMA oksidant takımın varsa.
39 seviye sınırı varken Asitçinin bir değeri vardı fakat şimdi pek kaldığını zannetmiyorum. Full turnusol merlin takımımla karacin keserken ele güne rezil olmuştum. Sonradan dirençler yarıya düşürüldü bilmiyorum değiştimi ama yer altında yaratık keserken müthiş bir hayal kırıklığı yaşarsın.
Elbette bir şeyler kesebilirsin ama bu işi 3 dakikada yapmak var 30 saniyede yapmak var. Şu an için görüşüme göre asit şifacının ana yeteneği konumunda görünmüyor. Gerek harcadığı kudret gerekse mantığı açısından yaratık kesmek için akıllıca bir fikir değil.
Oksidant zamazingosu gelince asit konusunun biz oyuncular tarafından tekrar bir testten geçirilmesi gerekiyor. Şu an için sonuç negatif.
VatanXLydeR yazdı: Bende şifacımı Asit yapmak istiyorum. Fakat tereddütde kaldım bende.. yapsam mı Yapmasam mı diye. Benim amacım Sifacıyı büyücü gibi kullanmak kaçarak asit atmak . Üstün fuLL hayvan oLursa ve Şahaserlerden bi kactanesini elde edebilirsek güzel bi sifacı yapabiliriz bence. Ama ben qenede yetenek sistemini beklicem ona göre karar vericem..
bence yenı karakter kas ben de 2 sıfa var bırı asıtcı bırı normal bırtanede zehırcı kasmayı dusunuyorum
asıtcıyle klanda buyucu kesmek guzel olur vs lerdede rahat buyucu kesersın o yonden ıyıdır
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
goktanri yazdı:ARKADAŞLAR GALİBA ŞİFACIDAN KEYİF ALMKA İÇİN
1 asitçi
1 zehirci
1 yardımcı
1 de ws ci
olmak üzere en az 4 tane şifa kasmak lazım
tabi sayı artabilir
ws ci ne demek kardeşim ya ws ci ne demek?
element takımı mı demek? niye yakın dövüş şifacı falan demiyorsunda "ws ci" diyosun? siz kullanamıyorsunuz diye asitle "ws" olmuyor mu sanıyorsunuz? küçümsediğiniz asit oksidantlarla ölümcül bir dönüş yapacak.görürsünüz.
goktanri yazdı:ARKADAŞLAR GALİBA ŞİFACIDAN KEYİF ALMKA İÇİN
1 asitçi
1 zehirci
1 yardımcı
1 de ws ci
olmak üzere en az 4 tane şifa kasmak lazım
tabi sayı artabilir
ws ci ne demek kardeşim ya ws ci ne demek?
element takımı mı demek? niye yakın dövüş şifacı falan demiyorsunda "ws ci" diyosun? siz kullanamıyorsunuz diye asitle "ws" olmuyor mu sanıyorsunuz? küçümsediğiniz asit oksidantlarla ölümcül bir dönüş yapacak.görürsünüz.
ws ciden kastım şifa şifa ws si
denemedim ama asitle şifa kesebileceğimi sanmıyorum
eğer kesiliyosa ben bilmiyorum