Arkadaşlar eminönüdekiler lütfen destek okuyunu
Re: Arkadaşlar eminönüdekiler lütfen destek okuyunu
Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
Kardeşim anladım senin türkçe kötü galiba yazdığımı dikkatli oku hakkım var felan demiyorum bazen çok sinirlenip kendimi tutamıyorum diyorum lafları istediğiniz köşesinden tutup burayı sirk yerine çevirmeyin artis artis duyar postu atma anladık sen çok temizsin anladık sen harikasın ama önce türkçeni düzelt yazılanları düzgün oku İyi ki adam ettik bi şey söyledik siz üstünüze alınmayın dedim ya adam ettik Sirk yerine çevirdiniz Çoluk çocuk diyip yardım etmeye çalışan adamlara laf atan çocuklarla da bir oluyorsunuz. Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez! Hadi eyvallah.Mervang yazdı: ↑15 Mar 2018 23:22 Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
-10000 IQHebiloglu yazdı: ↑15 Mar 2018 23:40Kardeşim anladım senin türkçe kötü galiba yazdığımı dikkatli oku hakkım var felan demiyorum bazen çok sinirlenip kendimi tutamıyorum diyorum lafları istediğiniz köşesinden tutup burayı sirk yerine çevirmeyin artis artis duyar postu atma anladık sen çok temizsin anladık sen harikasın ama önce türkçeni düzelt yazılanları düzgün oku İyi ki adam ettik bi şey söyledik siz üstünüze alınmayın dedim ya adam ettik Sirk yerine çevirdiniz Çoluk çocuk diyip yardım etmeye çalışan adamlara laf atan çocuklarla da bir oluyorsunuz. Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez! Hadi eyvallah.Mervang yazdı: ↑15 Mar 2018 23:22 Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
Belki akce satilir yazdi sus aldı? Yonetim taraflı sus cezalari veriyor lan mahkukat diyo adam sus cezasi vermiyor ben görüşeceğiz seninle dedigim an ceza yiyorum halbuki görüşeceğiz argo mu ?Mervang yazdı: ↑15 Mar 2018 23:22 Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
adam zaten sovdugunu soyledi ayrıca yok lan dır lun dur sus veriyorlar ne alaka bana niye vermiyorlar kac yıldır oynuyorum hiç sus almadım ne oldugunuz belli bari boş boş sallamayınyunusreyy yazdı: ↑16 Mar 2018 00:44Belki akce satilir yazdi sus aldı? Yonetim taraflı sus cezalari veriyor lan mahkukat diyo adam sus cezasi vermiyor ben görüşeceğiz seninle dedigim an ceza yiyorum halbuki görüşeceğiz argo mu ?Mervang yazdı: ↑15 Mar 2018 23:22 Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Senin gibi kıytırık birinden yardım değil . Sana ancak sovulur kardeş. Bu yüzden susturma alıyoruz işte hepimiz
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Konu amacından çıkıp kişisel tartışmaya dönmesinden dolayı konuyu kilitliyorum.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!