Arkadaşlar eminönüdekiler lütfen destek okuyunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arkadaşlar eminönüdekiler lütfen destek okuyunu

Mesaj gönderen Mervang »

Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
Hebiloglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hebiloglu »

Mervang yazdı: 15 Mar 2018 23:22 Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
Kardeşim anladım senin türkçe kötü galiba yazdığımı dikkatli oku hakkım var felan demiyorum bazen çok sinirlenip kendimi tutamıyorum diyorum lafları istediğiniz köşesinden tutup burayı sirk yerine çevirmeyin artis artis duyar postu atma anladık sen çok temizsin anladık sen harikasın ama önce türkçeni düzelt yazılanları düzgün oku İyi ki adam ettik bi şey söyledik siz üstünüze alınmayın dedim ya adam ettik Sirk yerine çevirdiniz Çoluk çocuk diyip yardım etmeye çalışan adamlara laf atan çocuklarla da bir oluyorsunuz. Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez! Hadi eyvallah.
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mervang »

Hebiloglu yazdı: 15 Mar 2018 23:40
Mervang yazdı: 15 Mar 2018 23:22 Oyun içerisinde her kimse sana ne yaparsa yapsın sovmeye hakkın yok hem soverken hic dusunmuyorsunuzda etraftakilerde görüyor rahatsz oluyor biri kiz kardesi ile oynuyordur belki fısılda dan da sovmuyorsunuz her neyse hiçbir şekilde sovmeye hakkın yok hem sus yiyip hem gelip burda artis artis konusuyorsun bide asil sen kaybol seni savunan da senin gibidir zaten
Kardeşim anladım senin türkçe kötü galiba yazdığımı dikkatli oku hakkım var felan demiyorum bazen çok sinirlenip kendimi tutamıyorum diyorum lafları istediğiniz köşesinden tutup burayı sirk yerine çevirmeyin artis artis duyar postu atma anladık sen çok temizsin anladık sen harikasın ama önce türkçeni düzelt yazılanları düzgün oku İyi ki adam ettik bi şey söyledik siz üstünüze alınmayın dedim ya adam ettik Sirk yerine çevirdiniz Çoluk çocuk diyip yardım etmeye çalışan adamlara laf atan çocuklarla da bir oluyorsunuz. Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez! Hadi eyvallah.
-10000 IQ
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Belki akce satilir yazdi sus aldı? Yonetim taraflı sus cezalari veriyor lan mahkukat diyo adam sus cezasi vermiyor ben görüşeceğiz seninle dedigim an ceza yiyorum halbuki görüşeceğiz argo mu ?
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mervang »

yunusreyy yazdı: 16 Mar 2018 00:44
Belki akce satilir yazdi sus aldı? Yonetim taraflı sus cezalari veriyor lan mahkukat diyo adam sus cezasi vermiyor ben görüşeceğiz seninle dedigim an ceza yiyorum halbuki görüşeceğiz argo mu ?
adam zaten sovdugunu soyledi ayrıca yok lan dır lun dur sus veriyorlar ne alaka bana niye vermiyorlar kac yıldır oynuyorum hiç sus almadım ne oldugunuz belli bari boş boş sallamayın
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

W0IkaN yazdı: 15 Mar 2018 22:01 onu susturma almadan önce düşenecektin evlat
millete ana avrat söv susturma al sonra gel burda sövdüğün adamlardan yardım iste.Susturma alanlara yardım etmem selamını bile almam
Senin gibi kıytırık birinden yardım değil . Sana ancak sovulur kardeş. Bu yüzden susturma alıyoruz işte hepimiz
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

MaHKuMII yazdı: 16 Mar 2018 07:30
W0IkaN yazdı: 15 Mar 2018 22:01 onu susturma almadan önce düşenecektin evlat
millete ana avrat söv susturma al sonra gel burda sövdüğün adamlardan yardım iste.Susturma alanlara yardım etmem selamını bile almam
Senin gibi kıytırık birinden yardım değil . Sana ancak sovulur kardeş. Bu yüzden susturma alıyoruz işte hepimiz
:) :)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Konu amacından çıkıp kişisel tartışmaya dönmesinden dolayı konuyu kilitliyorum.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön