İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Windowss yazdı: 15 Mar 2018 01:41
LaRaCRoFT yazdı: 14 Mar 2018 20:36
Windowss yazdı: 14 Mar 2018 20:32
LaRaCRoFT yazdı: 14 Mar 2018 19:51 Gamer farecikler var. Fiyatları 250 Tl'den başlıyor. İKV'nde o kadar pahalı fareye gerek yok. Zaten 5 tane yetenek kullanılıyor. Başka bir oyun oynasaydın gamer al derdim ama arkadaşın dediği gibi 50 Tl'lik fakiri zengin gösteren fareciklerden alabilirsin. Şikayetçi olduğun sorunlar tamamen İKV'nden kaynaklanıyor. Lütfen farecikleri azarlamayalım. İKV'ne kızıp, sinirlerimizi bilgisayarlardan ve yardımcılarından çıkarmamaya özen gösterelim.
Normalde çok takılmam zaten dil bilgisi kurallarını bilmem pek ama “İKV’ne” diye yazmışsın gözüme rahatsızlık verdi uyarmak istedim belki bilerek yapıyorsun belki bilmeyerek ama bil istedim. Kısaltmalara gelen ekler kesme işaretiyle (‘) ayrılır ve gelen ekler kısaltmanın okunuşuna göre şekil alır.
Örn. İKV’ye TBMM’ye
Bende uzun halleri baz alınır diye biliyorum. T.B.M.M.'ne şeklinde.
Yanlış biliyorsun :)
Okuldayken derslerim zayıftı zaten. Foruma yanlış yazmışım çok mu ha çok mu? :thinking_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kabadayılar

Re: İKv için önerebileceğiniz Mouse var mı ?

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Senelerdir bana İKV oynarken yoldaşlık eden basit ama etkili Logitech m90 var.Gayet düz, pek sıkıntı yaşamadığım bundan kim bilir kaç sene önce Migrostan 10,99 tl ye 2 adet aldığım bi mouse kendileri.Ama şu an baktımda 20-25 lira olmuş şu kaç senelik mouse bile.Demekki gerçekten sağlam bir ürünmüş.

Ürünün bir diğer artılarına gelelim.İKV'nin bu zamanlardaki ortamını, halini baz alırsak DARBEYE DAYANIKLI BİR MOUSE olmasıda fazlasıyla önemli.Defalarca aldığı darbeler, yere düşmesi, top gibi sekmesini göz önüne alırsak bana mısın demiyor.Ani gelen bir lag olur, oyunun geri sarması olur ya da Bosslarınız kaçırılır falan malum bu aralar pek sık karşılaşılan şeyler bunlar ben ürünün arkasında duruyorum rahat rahat çarpabilirsiniz ':)
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön