Esc tuşuna basıp çıkRasenganm yazdı: ↑11 Mar 2018 23:57 Oyunun geri sarmasına herhangi bir çözüm yolu bulamaz mısınız ? 4 Gündür oyuna girecek vaktim yoktu, 2 saattir oyundayım zar zor kastığım xp oyun geri sarınca kayboldu. 65 xpden 30 a düştüm. Arkadaşım 1 madenden 2 saf çekti karaköy de , diğer arkadaş item reçetesi düşürdü ayrıca onlarda kayboldu. Sinirden oyundan çıktık yok mu buna bir çözüm ? Ben akşamları oyuna gireyim dediğimde acaba geri saracak diye mi düşüneceğim sürekli ?
Herhangi bir GM cevap yazabilir mi ?
- MaHKuMII
 - Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: A. H. H

Re: Herhangi bir GM cevap yazabilir mi ?
Sanmıyorum geri verilecğeini

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.

ÖZGÜR FİLİSTİN  

esc ile çıkış yapın arkadaşlar birşey düşürdüğünüzde lvl aldığınızda

- Windowss
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Parallax Phenomenon

Bende öğrenmek istiyorum sana zahmet
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"

Merhablar;
Saat 23:26 sularında meydana gelen erişim sorunu anlık olarak giderilip, durum stabil hale getirilmiştir. Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dilerim.

Saat 23:26 sularında meydana gelen erişim sorunu anlık olarak giderilip, durum stabil hale getirilmiştir. Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!