Konu "milyor milyonlarca oyuncunun oynadığı türkiyenin ilk mmorpgsi" nasıl bitirildi özetlemiş. Bu tarz konular çok açıldı ama sonuç hep aynı.
Oyun gidişatı Pvp sistemi ve diğer konular
Re: Oyun gidişatı Pvp sistemi ve diğer konular
Tabi beğenmiyorsan oynamacılar bu konuya üzüldü. mevcut durumun kaymağını yiyip 10 kişi de olsa oyunu oynayan kralı biz olalım mantığı kazanacak. Çünkü yönetim bu duruma memnun, akçe satılıyor sonuçta üstelik şimdi sıfırdan üretimler olacak (reçete cenneti karaköy) akçeli materyaller , artılı asalar-kılıçlar. Karaköy'e genel sistem olarak özenilmemiş belli de haritaya bari özenseydiniz copy-paste birçok yer , kaplamalar ağlıyor , kritik hatalar can alıyor. Tam hatırlamıyorum da bir arkadaş tavsiyesiydi sanırım grafik ayarlarını düşürünce hata vermiyormuş
Konu "milyor milyonlarca oyuncunun oynadığı türkiyenin ilk mmorpgsi" nasıl bitirildi özetlemiş. Bu tarz konular çok açıldı ama sonuç hep aynı.
Oyun sunuculari boş bir dahada bir lira harcama gecen 30 tl akce aldim sirf yatirim olsun diye ama bunlar hak etmiyorlar.
Bende aldım ama alınca da zevk yok aynı
Bu hafta çok kritik oyunu bırakacağım gibi bakalım.
Beni üzen şeylerden biri hiçbir dev veya gm'nin bunlara aldırış etmemesi, görmemesi bu konuları. Acaba görüp de susuyorlar mı? Bilmiyorum.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hocam eline sağlık.Olayı çok iyi açıklamışsın.
Kardeşim katılıyorum. Oyun o kadar paraya dönüştüki Millet öyle böyle güzel diyorda bakmayın öyle dediklerine yıllarca sadece 2 3 tılsım üretebilenler var sadece bir çar kullananlar var çok çarı olan yok herkesin durumu iyi değil bence Sürekli yenilik geliyor 5 yıldan sonra geldi doğru ama hala geriye kalan çt arz lodos gibi eklentilerden eksikleri olanlar var daha ws modunun tadını çıkaramayanlar var şifa sınıfı nedir bilmeyenler var asit zehiri kullanmayan insanlar var savaşçısı hiç olmamış insanlar var sınıfların eşitsizliği var.Hala grup bölgelerinden takıları dizemeyenler var. Hala taş kanat bronz gibi yaratıkları tek basına halledemeyenler var. Çıkarlar var. Zenginsen sorun yok istediğini al fulle.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Her kelimesi doğru ama KAPANDIK yazısını görene dek oynayacağım. Ama günde 2 saat ama hafta da 2 saat. Hayatta güzel şeyler ile karşılaşman dileğiyle...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Evet bende okumadan geçtim
- goktuRK1299
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları