Sistem Saçma Önlem Alın Bırakan Olur.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Re: Sistem Saçma Önlem Alın Bırakan Olur.

Mesaj gönderen RamazanBey »

MaHKuMII yazdı: 11 Mar 2018 11:46
RamazanBey yazdı: 11 Mar 2018 10:55 [color=#BFFF0Herkese item verecek diye bi kaide yok. 3 kişiye item 3 kişiye reçete atsa bile iyi olur.Herkese torba düşsün ama item az olsun.Onca kesenler emek veriyor [/color]
Kardeşim bu sistem olsa . Çok kolay bölge diye isyan çıkar. Örneğini forumda görüyoruz
Herkesi memnun etmek çok zor.Oyuncular herşey ister , istedikleri oluncada "kolay bölge "
damgası vururlar
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

O ankette %47’lik kesimin serzenişlerini görmeye başladık yavaştan siz daha adam akıllı test etmeden betayı hemen buna karar kıldınız müstehaktır
Kullanıcı avatarı
Tunceroksuz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen Tunceroksuz »

20 den fazla GBZ kestim, 10 civarı büyük büyücü 4 yüce komiser. Elde var SIFIR
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

RamazanBey yazdı: 11 Mar 2018 14:23
MaHKuMII yazdı: 11 Mar 2018 11:46
RamazanBey yazdı: 11 Mar 2018 10:55 [color=#BFFF0Herkese item verecek diye bi kaide yok. 3 kişiye item 3 kişiye reçete atsa bile iyi olur.Herkese torba düşsün ama item az olsun.Onca kesenler emek veriyor [/color]
Kardeşim bu sistem olsa . Çok kolay bölge diye isyan çıkar. Örneğini forumda görüyoruz
Herkesi memnun etmek çok zor.Oyuncular herşey ister , istedikleri oluncada "kolay bölge "
damgası vururlar
Katılıyorum
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

KraToSs yazdı: 11 Mar 2018 12:45 dediklerine katılıyorum sadece bosslardan nadide konusuna değineceğim asa bile atsa ceket de atsa bu oyunun asıl odak noktası pvp sistemidir 39 pvp sistemi vs 59 pvp sistemine bakın ne farklı ne aynı bir bakınız.
En kral asayıda üretsen en iyi tılsımısıda kombinlensen yinede iki tane yücelen savaşçıya ölürsün.

Bak mesela bir dönem alman ok ucu takılmadan önce kendim kristal conk ve bunun 30 level efsunu olan karayel maginot takılırdım 3 savaşçının beni kesmesi 30 dakika sürerdi. O da kanatma ile gerisini sen düşün :')
:+1: Bu oyun yenilik yaptıkça daha da kötüye gidiyor.Çemberlitaş zor kurtarsa bile ; bkz: Arz ve Lodos,Karaköy
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Tunceroksuz yazdı: 11 Mar 2018 16:50 20 den fazla GBZ kestim, 10 civarı büyük büyücü 4 yüce komiser. Elde var SIFIR
Nadide itemler bosslardan düşsün dediğimizde, karşı çıktılar çok bilmiş arkadaşlar. Sanki 2-3 ayda üstlerini dizecekler zannettiler. Düşme oranları tabi ki de zor olacak. Belki de seneye yakın bir zaman alacak üst dizmek. Demek istediğim, kestiklerin ve elinde hiç bir şey olmaması aslında. Yani daha oyunun zorluğunu anlayamayan çok kişi var maalesef.
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Nadide itemlerin olması en büyük hata zaten başka bir şey konuşmaya gerek yok.Arkadaş hasar+kritik'ten başka bir şey takmak istiyoruz ya niye böyle yapıyorsunuz ? Gene aynı şekilde birazcık tutunmaya çalışan direnç itemlerini yok ettiniz,bütün direnç itemlerini birleştirdiniz.Direnç sınırı düşürdünüz ama şifacı dirençleri halen 400 veriyor.Zırh itemlerini hiç eklemediniz.Ayrıca büyücüleri buza yönlendirmenizde bir garip bunuda anlamadım gerçekten.
Bosslardan materyal düşmesi batırdık,sıvıyoruz demek.Şu oyunu geniş alana yaysana ya niye sadece bosslardan ibaret haritanın ufacık bir yerine sığdırıyorsun.Ben milletle kim ilk vuracak yarışına girmek istemiyorum,böyle bir oyun anlayışı olmaz.Ki bu bosslardada olmuyor 3 tane hortalıgın başında 15 kişi bekliyor,fanatiklerinde sayısı gene yeterli değil.
Kullanıcı avatarı
AyYildizli
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AyYildizli »

Sadece bosslardan düşen eşyalar harita genelindeki tüm yaratıklardan düşerse bu sorun biraz daha yumuşar diye düşünüyorum. Ona göre de yüzdeler ayarlanabilir. Çünkü bu şekil yine grup bölgesi gibi. Tek fark 6 kişi değil zilyon kişi giriyor :D Ne biçim açık bölge bu, ne anladım ben bu işten.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

Tunceroksuz yazdı: 11 Mar 2018 16:50 20 den fazla GBZ kestim, 10 civarı büyük büyücü 4 yüce komiser. Elde var SIFIR
Bu arkadaşın olayı işte dediğim şey
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

KraToSs yazdı: 11 Mar 2018 12:45 dediklerine katılıyorum sadece bosslardan nadide konusuna değineceğim asa bile atsa ceket de atsa bu oyunun asıl odak noktası pvp sistemidir 39 pvp sistemi vs 59 pvp sistemine bakın ne farklı ne aynı bir bakınız.
En kral asayıda üretsen en iyi tılsımısıda kombinlensen yinede iki tane yücelen savaşçıya ölürsün.

Bak mesela bir dönem alman ok ucu takılmadan önce kendim kristal conk ve bunun 30 level efsunu olan karayel maginot takılırdım 3 savaşçının beni kesmesi 30 dakika sürerdi. O da kanatma ile gerisini sen düşün :')
Abi saçmalıktan başka bir şey değil ya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön