+1BLaDeII yazdı: ↑09 Mar 2018 19:54Bu kara barut ve mikroçipler 40m olsa sadece ikisi 800m eder direkKRoNicK yazdı: ↑09 Mar 2018 15:24+1 anca yaza doğru 700'ü bulurBLaDeII yazdı: ↑09 Mar 2018 14:09Neye göre 700? Her sunucu aynı değil. 700 se ucuz bu arada. Teşkilatta 1T tutar rahat o fiyatlaraxxSHOCLExx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:36 Anü asa ve diğer asalar çıkması lazım üretimi hesaplarıma göre 700 m tutuyor![]()
adam 700 demiş hangi sunucu o
bi de bunun yanında diğer Madenler var ve bosslardan düşen yeni Madenler var Artık çok zor düşüyor omlarda 20-25 m olur rahat yani şuan çok zor
![]()
Mor asalar hakkında
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Mor asalar hakkında
- xxSHOCLExx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fierce
- cagatay81
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Bosslardan düşmemesinde karar kılarak, benim gibi maden başında beklemeyi sevmeyen. Akçe alıp oyun içinde satmayı gelir kaynağı yapmayı doğru bulmayan, yeni başlayan pek çok oyuncunun oyunu bırakasına sebep olacak İKV yönetimi. Daha dün loncamızın yarısı böyle oyun olmaz deyip oyunu bıraktı. Her gün bölgeden görüyorum oyundaki saçmalıktan dolayı oyunu bırakan insanları.
Güncelleme getirdik, iyi oldu diye düşünüyorsunuz. Güncelleme iyi oldu fakat boss kaçırma kararından ankette büyük farkla aksi cıkmasına rağmen asaların düşmemesi kararına kadar aldığınız bütün kararlar bu oyunu çıkmaza sürükledi yönetim ekibi 2 ay sonra sunucular bom boş olacak göreceksiniz. Yapamıyorsanız bu işi bırakın, zaten bizimkiler bi oyun yaparsa anca böyle yapar, daha doğrusu YAPAMAZ. Gerçekten milyonlar kazanan oyunların geliştirici ekiplerine bakıyorum bi de oyuncusuna bu kadar düşman olan bizim değişik gmlere bakıyorum. Kendinize bilmemnerde yazılım okudum ben akıllıyım zekiyim oyun yapıyorum demeyin, eğitimsizler sizden daha iyi yönetir bu oyunu, daha düşük seviyedesiniz onlardan. 5 kuruş maaş vermem sizin gibilere. oyunu batıran ne ttnet ne başka bir etken. Tamamen sizsiniz. iğreniyorum..
Güncelleme getirdik, iyi oldu diye düşünüyorsunuz. Güncelleme iyi oldu fakat boss kaçırma kararından ankette büyük farkla aksi cıkmasına rağmen asaların düşmemesi kararına kadar aldığınız bütün kararlar bu oyunu çıkmaza sürükledi yönetim ekibi 2 ay sonra sunucular bom boş olacak göreceksiniz. Yapamıyorsanız bu işi bırakın, zaten bizimkiler bi oyun yaparsa anca böyle yapar, daha doğrusu YAPAMAZ. Gerçekten milyonlar kazanan oyunların geliştirici ekiplerine bakıyorum bi de oyuncusuna bu kadar düşman olan bizim değişik gmlere bakıyorum. Kendinize bilmemnerde yazılım okudum ben akıllıyım zekiyim oyun yapıyorum demeyin, eğitimsizler sizden daha iyi yönetir bu oyunu, daha düşük seviyedesiniz onlardan. 5 kuruş maaş vermem sizin gibilere. oyunu batıran ne ttnet ne başka bir etken. Tamamen sizsiniz. iğreniyorum..
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki. Pembemsi, griden iyidir her şekilde.
Oyundan bir süreliğine uzaklaşmış, geri dönecek, bilinçli oyuncu
Oyundan bir süreliğine uzaklaşmış, geri dönecek, bilinçli oyuncu
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: B E Y
BLaDeII yazdı: ↑09 Mar 2018 19:54Bu kara barut ve mikroçipler 40m olsa sadece ikisi 800m eder direkKRoNicK yazdı: ↑09 Mar 2018 15:24+1 anca yaza doğru 700'ü bulurBLaDeII yazdı: ↑09 Mar 2018 14:09Neye göre 700? Her sunucu aynı değil. 700 se ucuz bu arada. Teşkilatta 1T tutar rahat o fiyatlaraxxSHOCLExx yazdı: ↑09 Mar 2018 13:36 Anü asa ve diğer asalar çıkması lazım üretimi hesaplarıma göre 700 m tutuyor![]()
adam 700 demiş hangi sunucu o
bi de bunun yanında diğer Madenler var ve bosslardan düşen yeni Madenler var Artık çok zor düşüyor omlarda 20-25 m olur rahat yani şuan çok zor
![]()
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Güncelleme geldiğine göre oyunu bırakıp 2 yıl sonra başlayabiliiriz.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Tılsımlar ilk geldiği zamanda piyasa uçuktu , yeni bölge geldi aynı şeyin değişiği oldu.
Zamanla fiyatı düşecektir.
Abartmanın lüzmu yok.
50lik asada üretimi çok kolay onuda zor yapsınlar , biz bişey diyoz mu ?
Zamanla fiyatı düşecektir.
Abartmanın lüzmu yok.
50lik asada üretimi çok kolay onuda zor yapsınlar , biz bişey diyoz mu ?

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- JudgmentDay
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: İnstructive
bboy yazdı: ↑09 Mar 2018 21:19 Bosslardan düşmemesinde karar kılarak, benim gibi maden başında beklemeyi sevmeyen. Akçe alıp oyun içinde satmayı gelir kaynağı yapmayı doğru bulmayan, yeni başlayan pek çok oyuncunun oyunu bırakasına sebep olacak İKV yönetimi. Daha dün loncamızın yarısı böyle oyun olmaz deyip oyunu bıraktı. Her gün bölgeden görüyorum oyundaki saçmalıktan dolayı oyunu bırakan insanları.
Oyuncuların çoğu oyunu bırakıyor diyorsunuz.Fakat Sancak sunucusu kalabalık yazmaya başladı.Akşam saat 6 dan sonra fanatikler hiç bir sunucuda canlı durmuyor. Eminönü sunucusuna insanlar girmekte zorluk çekiyor.İlk 59 lar En tenha sunuculardan biri olan Merandan çıktı.SelçukUSTA'ya selamlar bu arada
Oyunda öyle güzel özellikler gelmiş ki.Kimi sarı efsunlar nadidelerden daha değerli olucak zaten.Örnek verecek olursam Ensari Altuncu Ayakkabı bence Halley ayakkabıdan daha güzel.Ensari Altuncu ayak büyü fizik,büyü krit,savunma verirken ; nadide halley ayakkabı büyü fizik,büyü kritik,maximum kudret veriyor.Ben olsam Ensari Altuncuyu tercih ederim.Başka bir örnek savaşçıda max hasarlar nadidelerle pek uzak değil ve ayrıca nadide silah olan oğuz kağan kılıç bence bir yeşilmen atmaca tomruk yarandan iyi olmuyacaktır.Siz her şey kolayca çıksın.Sonra hemen ona buna dalayım hevesindesiniz.Sizin gibiler kumar oynamayı severler.Gidin o oyunda şansınızı deneyin.Bu oyunu kimsenin bırakacağını sanmıyorum sırf asa ve zırh üretime geçti diye.OYunun olayı 11 yıldır zaten maden üzerine kurulu.Şimdiye kadar maden toplamadan nasıl bu oyunda tutundunuz esas merak edilmesi gereken budur.
Ayrıca merak ettiğim ankette büyük farkla aksi çıkmasına rağmen diye bir cümle gördüm.Ankette yüzde 53 eşyaların hepsi çıksın dedi.Yüzde 47 de eşyaların hepsi üretilsin dedi.Yarı yarıya yani öyle büyük bir fark yok.Siz hangi anketten bahsediyorsunuz.Yoksa bilmediğim başka bir anket daha mı oldu?Yönetim gayet adil bir şekilde iki tarafında isteğini yerine getirme kararı aldı.Ayakkabı,Eldiven,Pantolon,Ceket çıkacak.Zırh Asa üretilecek diyerek.Bu konuda verilen adil karardan ötürü tekrar teşekkür ederim yönetime.
Yalandan Propaganda yapmayınız.Düşmanlığınız kime ve neye anlamış değilim.Umarım saçma yorumlarınızı sonlandırırsınız.