Hayır yani bu bir çözüm mü holde görev yapılmıyorsa holdeki hatayı çözeceksin görevleri kaldırmak hangi akıla hizmettir ? Yanılıyormuyum ?DavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:02Kesinlikle katılıyorum size.Kritik hata geçerli bir bahane mi orası tartışılır.Her 3 dakikada bir kritik hata almama rağmen(holde) yadırganmadım oyunuma devam ettim bir şekilde tamamladım görevleri.Şuan da az büz girerek 53 Lv oldum karaköyde.Kritik hata yüzünden 3 haftada bitirdim hol görevlerini bu arada.Dediğiniz gibi yönetimde göz boyamak için böyle bir uygulamaya yöneldi.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 09:41 Vasıfsız elemanların sayısını yükseltmek için yapıldı resmen.
Değil kesmek daha milislere dokunamayacak kadar itemi olmayanlar girse ne olur girmese ne olur ?
Karaköy çoğu oyuncunun barındığı bir bölge zaten bir de böyle bir gerelsizlik gayet saçma.
Bu oyun her zaman bir sıra üzerinde ilerledi. Şimdi bunu bozmanın hiçbir manası yoktur.
Zaten bölgeye girilebilse dahi görevler vb. alınamadığından elinde sonunda bölge için gereken görevler yapılacaktı.
Yönetimin ilgileniyoruz, yapıyoruz ayağına getirmek için uyguladığı bir güncelleme.
karaköy kolaylaştırma
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Re: karaköy kolaylaştırma
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
+1 %100 dogru yeni baslayan birinin gelip direk yeni bolgeye girmesi sacma.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 11:32Hayır yani bu bir çözüm mü holde görev yapılmıyorsa holdeki hatayı çözeceksin görevleri kaldırmak hangi akıla hizmettir ? Yanılıyormuyum ?DavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:02Kesinlikle katılıyorum size.Kritik hata geçerli bir bahane mi orası tartışılır.Her 3 dakikada bir kritik hata almama rağmen(holde) yadırganmadım oyunuma devam ettim bir şekilde tamamladım görevleri.Şuan da az büz girerek 53 Lv oldum karaköyde.Kritik hata yüzünden 3 haftada bitirdim hol görevlerini bu arada.Dediğiniz gibi yönetimde göz boyamak için böyle bir uygulamaya yöneldi.Sadraazam yazdı: ↑09 Mar 2018 09:41 Vasıfsız elemanların sayısını yükseltmek için yapıldı resmen.
Değil kesmek daha milislere dokunamayacak kadar itemi olmayanlar girse ne olur girmese ne olur ?
Karaköy çoğu oyuncunun barındığı bir bölge zaten bir de böyle bir gerelsizlik gayet saçma.
Bu oyun her zaman bir sıra üzerinde ilerledi. Şimdi bunu bozmanın hiçbir manası yoktur.
Zaten bölgeye girilebilse dahi görevler vb. alınamadığından elinde sonunda bölge için gereken görevler yapılacaktı.
Yönetimin ilgileniyoruz, yapıyoruz ayağına getirmek için uyguladığı bir güncelleme.

- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ma B
Bu bölge bonus bölge gibi düşün çtye giremeyen adam buraya girse ne olur ama holde vs hayatta kalabilir bir nebzede olsa.LaRaCRoFT yazdı: ↑09 Mar 2018 11:18Meteora, yeraltına, hole neden görev yapılmadan giriliyor peki? Oralara da görev zorunluluğu getirilirse, bu düşüncende haklı olabilirsin.muhammetali395 yazdı: ↑09 Mar 2018 11:06 Çok saçma bir uygulama bu kim talep etmiş biz niye görmedik yoğun talebi aynı zorluk herkes için geçerli değil ben her çara birer gece uğraştım şahsen görevsizlik girilmesinden pek memnun değilim.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Bölgeye girmekle hayatta kalmanın ne alakası var? Kalabalıklaşmasın, rahat rahat madenimizi toplayalım, bossumuzu keselim, itemlerimizi düşürüp nadidelerimizi basalım demiyorsun da hayatta kalma gibi saçma sapan bir örnek veriyorsun.muhammetali395 yazdı: ↑09 Mar 2018 17:20Bu bölge bonus bölge gibi düşün çtye giremeyen adam buraya girse ne olur ama holde vs hayatta kalabilir bir nebzede olsa.LaRaCRoFT yazdı: ↑09 Mar 2018 11:18Meteora, yeraltına, hole neden görev yapılmadan giriliyor peki? Oralara da görev zorunluluğu getirilirse, bu düşüncende haklı olabilirsin.muhammetali395 yazdı: ↑09 Mar 2018 11:06 Çok saçma bir uygulama bu kim talep etmiş biz niye görmedik yoğun talebi aynı zorluk herkes için geçerli değil ben her çara birer gece uğraştım şahsen görevsizlik girilmesinden pek memnun değilim.

- Avare01
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hentaikedikıznibrikçisi
Gitmiş birileri ağlamış yaş ortama 8 ile 10 civarı mousa tıklanma yeni öğrenilmiş yapoıyoooom yapamıyoooom böyle saçma sapan durumlar oluyor