kim002 yazdı: ↑07 Mar 2018 06:01
Merhabalar oyunu migrat zamanları bıraktım uzun zamandır oynamıyorum oyuna tekrardan başlamak istiyorum ama eskisi gibi değildir tabide oyunu hala aktif oynayan arkadaşlarin goruslerini almak isterim
Tekrar başlamaya değermi oyun sıfırdan ?
Öncelikle şunu belirteyim, oyunda çevren yoksa, beden ve ruh sağlığın açısından hiç başlamamanı öneririm!
Karaköy'e girebilmek için tüm"Arzuhalci Görevleri"ni,"Migrat Görevleri"ni,"Çemberlitaş Görevleri"ni ve"Büyük Hol Görevleri"ni yapmak zorundasın! Tabi bu, bir çok sorunu da beraberinde getiriyor. Bunu sana kısaca"Dört"nedende açıklayayım;
* Birincisi, akıl verip ama Karaköy'den çıkmayan bir oyuncu kitlesininin olduğunu unutmayacaksın.
* İkincisi, görevlerine yardım istediğinde kimsenin umurunda olmadığını gördüğünde moralini bozmayacaksın.
* Üçüncüsü, uzun süre göreve yardım edilmemesinden dolayı ara ara sinir krizleri geçirip, kendini forumun güncel güncel olan sayfalarına atacaksın yardım bulmak adına.
* Dördüncüsü, Karaköy nadide silah ve zırhlarını reçetelerini elde edip üretmek zorunda olacaksın. Kara kürk, Dev Ana, Philotheos bosslarının başların onlarca aç kurt olacak. Kesmek için zamanın bile olmayacak. Arsız kesimin fahiş fiyatlarına maruz kalacaksın.
Şimdi gelelim sonuca. Oluşacak tüm bu sorunlara rağmen, yine de oyuna başlamak istiyor musun? Eğer cevabın "Evet" ise o halde seni buraya alalım;http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Hayırlı uğurlu olsun. Bağlantının akıcı, silahlarının yıkıcı olması dileğiyle, İyi Oyunlar!
Bir kaç arkadaş bulabilirsen oyundan zevk alırsın. Bir yandan goy goy yaparken bir yandan da oyununuzu oynar, eğlencenize bakarsınız. Oynamak istiyorsan oyna, karar senin.
Merhabalar oyunu migrat zamanları bıraktım uzun zamandır oynamıyorum oyuna tekrardan başlamak istiyorum ama eskisi gibi değildir tabide oyunu hala aktif oynayan arkadaşlarin goruslerini almak isterim
Öncelikle şunu belirteyim, oyunda çevren yoksa, beden ve ruh sağlığın açısından hiç başlamamanı öneririm!
Karaköy'e girebilmek için tüm"Arzuhalci Görevleri"ni,"Migrat Görevleri"ni,"Çemberlitaş Görevleri"ni ve"Büyük Hol Görevleri"ni yapmak zorundasın! Tabi bu, bir çok sorunu da beraberinde getiriyor. Bunu sana kısaca"Dört"nedende açıklayayım;
* Birincisi, akıl verip ama Karaköy'den çıkmayan bir oyuncu kitlesininin olduğunu unutmayacaksın.
* İkincisi, görevlerine yardım istediğinde kimsenin umurunda olmadığını gördüğünde moralini bozmayacaksın.
* Üçüncüsü, uzun süre göreve yardım edilmemesinden dolayı ara ara sinir krizleri geçirip, kendini forumun güncel güncel olan sayfalarına atacaksın yardım bulmak adına.
* Dördüncüsü, Karaköy nadide silah ve zırhlarını reçetelerini elde edip üretmek zorunda olacaksın. Kara kürk, Dev Ana, Philotheos bosslarının başların onlarca aç kurt olacak. Kesmek için zamanın bile olmayacak. Arsız kesimin fahiş fiyatlarına maruz kalacaksın.
Şimdi gelelim sonuca. Oluşacak tüm bu sorunlara rağmen, yine de oyuna başlamak istiyor musun? Eğer cevabın "Evet" ise o halde seni buraya alalım;http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Hayırlı uğurlu olsun. Bağlantının akıcı, silahlarının yıkıcı olması dileğiyle, İyi Oyunlar!
oyunun özeti bu pay2win falan filan alakası yok cidden oyunun bu zorluklarını aşarsan her şeyin üstesinden gelirsin
Şimdi gelelim sonuca. Oluşacak tüm bu sorunlara rağmen, yine de oyuna başlamak istiyor musun? Eğer cevabın "Evet" ise o halde seni buraya alalım; http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
[/quote
Tahmin ettiğim gibi eskiden eser yok
Herkez robotlasmis dediginize göre
Bu güzel yorumunuz için çok tşkler
Tekrardan dönmek çok güzel sen kendini bilirsen oynuyacağın saati bilirsen bu oyun kesinlikle zaman kaybı değil herkesin farklı eğlence anlayışı var Hikaye si dikkatini çekiyoprsa kesinlikle görev metinlerini okuyarak tekrar başlaman zevkli olur yanında bir arkadaşın da olursa oyundan sıkılmamanı ve kolay ilerlemeni sağlıyacaktır İyi Forumlar...
Oyuna Yeni Başlayan Bir Arkadaşa Yaptığım İzahlar, Senin Durumunda Buna Benzer.
Hevesini Kırmak Gibi Olmasın Ama Gerçekler Acıdır.
Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle KullananTürk’ünEli,Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır.
Oyuna Yeni Başlayan Bir Arkadaşa Yaptığım İzahlar, Senin Durumunda Buna Benzer.
Hevesini Kırmak Gibi Olmasın Ama Gerçekler Acıdır.
Ben bu arkadaşa yardım etmiştim. Meranda beraber kasılmıştık.
Grup bölgeleri artık zorunlu değil , Karaköy girişi için görevlerde kolaylaştırmaya gidildi , arkadaş , 49 level e yakın olduğunda
Sarı Azat , Bilge , Fevzi itemleri giyip gezebilir , ve ileride
biraz emekle 50 levellik bir Mor asa üretip parlatabilirse , Karaköy de çok güzel iş çıkarır , birde lonca buldumu tamamdır.
Yeni başlayan oyuncular için önünde çok büyük fırsat var , Güncelleme geldi diye Sakın ola oyunu bırakmayın aksine başlamanın tam zamanı çünkü herkeste bulunan Çemberlitaş itemleri bende yok diye oyunu bırakanlar oluyor kesinlikle yanlış 59 levele geldiğiniz zaman , Çemberlitaş itemin kimde olup kimde olmadığının bi önemi kalmıyor , en kısa sürede 49 olup Karaköy'e girin , ve Karaköy de vakit geçirmeye başlayın.
Herkes şuan eşit oldu.
Etkileşime bağlı olan bir lonca bulur isen şuan yeni bölge süper..