HER ŞEYİ KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNAN KİTLE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: HER ŞEYİ KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNAN KİTLE

Mesaj gönderen KraToSs »

peroxide yazdı: 04 Mar 2018 22:21 hahaha güzel başlık şeyler var birde:

-adamlar okadar emek vermiş
-günde 50 kuruş kenara koyamıyor musun?
-zorla mı oynatıyolar
-beğenmiyorsan oynama

:d
:') :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

hol kesinlikle bozuk. 10 kere düşen az bile düşmüş, adım atılmıyor orada. ama itemlerin eskimemesine katılmıyorum, hasarlar her seferinde bir öncekinin üstüne katlanarak eklenirse yeni oyuncuların eskileri yakalama şansı kalmaz. karaköydeki yaratıkları kesmek için 3000 hasar gerekiyorsa yeni oyuncu 800 hasar ile tutunamaz, ancak şimdiki sistemde 51-52ye kadar milis kesebilir, iyi kötü birkaç parça item düşürebilir, bu sırada maden çekerek şuan üretmesi aşırı kolay olan geçiş nadidesi asayı üretebilir. bunları yazarken tam da başlıkta bahsettiğin kitle gibi olmuşum ama yapacak bişey yok :D mantıklı düşünmek lazım, her kesimi hesaba katmak lazım.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Mmporg oynuyoruz
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Mmorpg oynuyoruz sürekli para yatırılması lazım .
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Kritik hata konusuna katılıyorum.
Plus olayına tek cümle ile cevap veriyorum Hem ayranım dökülmesin hemde başım ağrımasın hesabı yapıyorsunuz
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
psySick
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: psySick

Mesaj gönderen psySick »

asgsdga yazdı: 04 Mar 2018 22:32 hol kesinlikle bozuk. 10 kere düşen az bile düşmüş, adım atılmıyor orada. ama itemlerin eskimemesine katılmıyorum, hasarlar her seferinde bir öncekinin üstüne katlanarak eklenirse yeni oyuncuların eskileri yakalama şansı kalmaz. karaköydeki yaratıkları kesmek için 3000 hasar gerekiyorsa yeni oyuncu 800 hasar ile tutunamaz, ancak şimdiki sistemde 51-52ye kadar milis kesebilir, iyi kötü birkaç parça item düşürebilir, bu sırada maden çekerek şuan üretmesi aşırı kolay olan geçiş nadidesi asayı üretebilir. bunları yazarken tam da başlıkta bahsettiğin kitle gibi olmuşum ama yapacak bişey yok :D mantıklı düşünmek lazım, her kesimi hesaba katmak lazım.
Güzel kardeşim oyuna yeni başlayan adam neden direkt Karaköy'den başlıyor :D Önünde kocaman bir dünya var . Adım adım ilerlesin. Labirentte de kassın bizim zamanında kastığımız gibi , Yeraltına da insin , HOL ' e de girsin . Tangriss'te de sabahlasın .. Ardından hazır vaziyette gelsin Karaköy'e .. Oyunu sadece son eklenen bölgeye göre düşünmemek lazım bence. Mesela ben Karaköy'e hiç ısınamadım. Benim için hala en zevkli bölge Yeraltı'dır. Cinlerde torba kasarım hala .. Sıkılınca HOL' e girerim. Peptit ve Salgı kasarım . Kendimi Karaköy'e hazır hissetmiyorum. Hala benimseyemedim orayı :D Ama beni mecbur bırakacaklar böyle giderse.. HOL 'de kasarken Exp geliyor istememe rağmen ve 55 seviye olmama az kaldı . Hasar düşsün istemiyorum. Ben mutluyum bu dünyamda :D Karaköy' e beni zorunda bırakmaları saçma geliyor. Silah hasarı konusunu değiştirmiyorlarsa Tecrübe Puanı kapatma sistemi gelsin. Ben HOL'de kestiğim canavarlardan Tecrübe Puanı gelsin istemiyorum. Bu şekilde takılmak istiyorum silahların hasarları düşmeden , bu benim en doğal hakkım değil mi ? Yıllarımı verip setlerimi dizmişim , parlatmışım .. Şimdi bana bu setlerimi çöpe atmaya zorluyorlar ?
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Mmorpg oynuyoruz , tabiki boyle konular acilacak.
Resim
Kullanıcı avatarı
hungamek
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen hungamek »

Kardeş oyunu yapanlar babalarının hayrına yapmıyorlar. Bu işten evlerini geçindiriyorlar belkide saçma sapan düşüncelerle forumu meşgul etme bence beğenmiyorsan oynamazsın
ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER

Resim
Kullanıcı avatarı
hungamek
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen hungamek »

Kardeş oyunu yapanlar babalarının hayrına yapmıyorlar. Bu işten evlerini geçindiriyorlar belkide saçma sapan düşüncelerle forumu meşgul etme bence beğenmiyorsan oynamazsın
ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER

Resim
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

MMORPG oynuyoz gardas tabi olur bole seyler
:* Academy Of War