HER ŞEYİ KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNAN KİTLE
Re: HER ŞEYİ KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNAN KİTLE
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
hol kesinlikle bozuk. 10 kere düşen az bile düşmüş, adım atılmıyor orada. ama itemlerin eskimemesine katılmıyorum, hasarlar her seferinde bir öncekinin üstüne katlanarak eklenirse yeni oyuncuların eskileri yakalama şansı kalmaz. karaköydeki yaratıkları kesmek için 3000 hasar gerekiyorsa yeni oyuncu 800 hasar ile tutunamaz, ancak şimdiki sistemde 51-52ye kadar milis kesebilir, iyi kötü birkaç parça item düşürebilir, bu sırada maden çekerek şuan üretmesi aşırı kolay olan geçiş nadidesi asayı üretebilir. bunları yazarken tam da başlıkta bahsettiğin kitle gibi olmuşum ama yapacak bişey yok
mantıklı düşünmek lazım, her kesimi hesaba katmak lazım.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Mmporg oynuyoruz
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Mmorpg oynuyoruz sürekli para yatırılması lazım .
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Kritik hata konusuna katılıyorum.
Plus olayına tek cümle ile cevap veriyorum Hem ayranım dökülmesin hemde başım ağrımasın hesabı yapıyorsunuz
Plus olayına tek cümle ile cevap veriyorum Hem ayranım dökülmesin hemde başım ağrımasın hesabı yapıyorsunuz
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- psySick
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: psySick
Güzel kardeşim oyuna yeni başlayan adam neden direkt Karaköy'den başlıyorasgsdga yazdı: ↑04 Mar 2018 22:32 hol kesinlikle bozuk. 10 kere düşen az bile düşmüş, adım atılmıyor orada. ama itemlerin eskimemesine katılmıyorum, hasarlar her seferinde bir öncekinin üstüne katlanarak eklenirse yeni oyuncuların eskileri yakalama şansı kalmaz. karaköydeki yaratıkları kesmek için 3000 hasar gerekiyorsa yeni oyuncu 800 hasar ile tutunamaz, ancak şimdiki sistemde 51-52ye kadar milis kesebilir, iyi kötü birkaç parça item düşürebilir, bu sırada maden çekerek şuan üretmesi aşırı kolay olan geçiş nadidesi asayı üretebilir. bunları yazarken tam da başlıkta bahsettiğin kitle gibi olmuşum ama yapacak bişey yokmantıklı düşünmek lazım, her kesimi hesaba katmak lazım.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Kardeş oyunu yapanlar babalarının hayrına yapmıyorlar. Bu işten evlerini geçindiriyorlar belkide saçma sapan düşüncelerle forumu meşgul etme bence beğenmiyorsan oynamazsın
ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER

Kardeş oyunu yapanlar babalarının hayrına yapmıyorlar. Bu işten evlerini geçindiriyorlar belkide saçma sapan düşüncelerle forumu meşgul etme bence beğenmiyorsan oynamazsın
ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER