Anlamıyorsunuz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Anlamıyorsunuz

Mesaj gönderen captiosus »

Seven yazdı: 03 Mar 2018 23:35 Arkadaş başka sunucuda sıkılmayayım diye karakter açtım. Orası da dolmuş. :')

Teşkilatta 36 lvl karakterim varmış bunu da öğrenmiş oldum.
Beyazköşk de bugün karakter açtım orada dolu.
Şimdi bu oyun ortamında oynayabileceğimiz en kötü hiç oyuncu olmayan bir sunucuda oynarsam oyunun zevkine nasıl varabileceğim.

Klan savaşı dersen oyuncu az olan sunucuda yok.
Grup bölgesi dersen ee ona da 40 saat adam bulup öyle girecen.
Karaköyde boss kesimi diyelim. Sıfırdan hesapla buda imkansız. Yani hep sıkıntı boş sunucuda oynanılmaz.

Şuan plusu olan birkaç arkadaşım dahi oyuna giremiyor. Yani plus alsan bile yine dışlanmış konumdasın.
Artık bir istişare etmesi lazım yetkililerin.
ExqosA
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

captiosus yazdı: 03 Mar 2018 23:38
psySick yazdı: 03 Mar 2018 23:34 Kardeşim bırak bu adamlar baba parası yiyen ergenler . Plıs ılıcıksınız , pılıs ılıcıksınız diye bık bık ötüyorlar. Meselenin plus alıp almamakla alakalı olmadığını anlamazlar bunlar. Saçma sapan konuşurlar. Bunlarla muhattap olup sinirlerini bozma :D
Deli oldum ya :grin:
Anlamıyorlar işin garip tarafı hiç birisi anlamıyor bunların ve verecek cevap bulamayınca boş boş cevaplar yazıyorlar.
Bunlar zaten 4,5 kişi kendi aralarında bir samimiyet oluşturmuş birisi yanlış birşey söylese haklıymış gibi lanse ediyorlar belli zaten bi bakın kendiniz göreceksiniz.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Hahahahaha hepinize acıyorum.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Şu oyunda zerre emeği geçen insanlara sabır diliyorum.Sen aylarca didin,ter dök bir şeyler yap.1 yapıcı eleştiri geliyorsa 10 yıkıcı,yok edici eleştiri gelsin.Bu eleştirinin sahipleri de MMORPG oyun sistemi nedir bilmeyen,sunucu kapasitesi nedir bilmeyen,3 sayıyı küçükten büyüğe dizmek gibi basit bir iş için bile birkaç satır kod yazmak gerekirken bir oyunu modellemek, optimize etmek ne kadar emek gerektirir bilmeyen küçük yaşlı veya yaşı büyümüş aklı küçük kalmış insanlar olsun.Şu 2 haftadır bakıyorum foruma,zurnayı eline alan öttürüyor.Her kafadan bir ses.Ne diyeyim yani yine söylüyorum,bizim oyuncu kitlemiz çok nankör ve dünyanın hiçbir yerinde herkesi aynı anda mutlu edemezsin.Ve eğer bu kadar garip karakterlere sahip bir kitlen varsa işin kesinlikle çok daha zordur.

İyi geceler,iyi tartışmalar.

Ekleme:Zamanında Çemberlitaş geldiğinde de bazı kişiler forumda ağlamayı alışkanlık haline getirdi diğerleri bölgede item kasarken.Şuan siz konuşurken Çemberlitaşta item kasanlar Karaköyde seviye kasıp bölgeyi keşfediyor.Ve yine siz birbirinizi yiyorsunuz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

psySick yazdı: 03 Mar 2018 23:34 Kardeşim bırak bu adamlar baba parası yiyen ergenler . Plıs ılıcıksınız , pılıs ılıcıksınız diye bık bık ötüyorlar. Meselenin plus alıp almamakla alakalı olmadığını anlamazlar bunlar. Saçma sapan konuşurlar. Bunlarla muhattap olup sinirlerini bozma :D
1995 dogumlu universite ogrenciyim. Babamdan ve devletten hicbir maddi destek almamaktayim. Babam asgeri ucretle fabrikada calisan bir isci. Hem okuyorum aksamlari calisiyorum. Kiram faturalarim okul harcim sigara ve yemek parami kendim karsiliyorum. Ve geceleri sirf bu stresi atmak icin birkac saat oyuna giriyorum. Ve sunucu dolu yazisi gorup dahada streslenmektende plus paket aliyorum. 2 defa Ct kutu aldim temmuza kadar plusum var ve gunde maks. 3-4 saat oynuyorum. Bunu maddi bir kayip degil keyfimi yerine getirmek icin yapiyorum. Hem yazdiginiz gibi sunucu agzina kadar dolu ise oyundan plus paketli kisiler dusmeyecegi icin plus paketlilerde girememektedir. Ve sunu yine tekrar etmekte fayda var. Turkiyedeki net altyapisi ve pc kaliteleri goz onunda tutularak sunucu kapasitesi artmasi demek oyunun dahada kalitesiz bir bicimde oynanmasi demektir. Saygilar
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Dilhun yazdı: 03 Mar 2018 23:47
1995 dogumlu universite ogrenciyim. Babamdan ve devletten hicbir maddi destek almamaktayim. Babam asgeri ucretle fabrikada calisan bir isci. Hem okuyorum aksamlari calisiyorum. Kiram faturalarim okul harcim sigara ve yemek parami kendim karsiliyorum. Ve geceleri sirf bu stresi atmak icin birkac saat oyuna giriyorum. Ve sunucu dolu yazisi gorup dahada streslenmektende plus paket aliyorum. 2 defa Ct kutu aldim temmuza kadar plusum var ve gunde maks. 3-4 saat oynuyorum. Bunu maddi bir kayip degil keyfimi yerine getirmek icin yapiyorum. Hem yazdiginiz gibi sunucu agzina kadar dolu ise oyundan plus paketli kisiler dusmeyecegi icin plus paketlilerde girememektedir. Ve sunu yine tekrar etmekte fayda var. Turkiyedeki net altyapisi ve pc kaliteleri goz onunda tutularak sunucu kapasitesi artmasi demek oyunun dahada kalitesiz bir bicimde oynanmasi demektir. Saygilar
Eğer şuan forumda kafayı yemek istemiyorsan sana saygı duymayan insanlara saygılar kelimesi ile biten mesajlar yazma.Şahsi önerimdir.Nicklerin kimliği olmadığı için anonim kuvveti bulan herkes aklına her geleni yazıyor.Şu sıralar forumda takılmayacağım sana da aynı şeyi tavsiye ediyorum.Etrafa ''sizi gidi pis ergenler'' diye tükürükler saçan ergen irileri ne zaman birilerinden yardım alır ve Karaköye girince ağlamayı keser, bizde o zaman gelir burda dalgamıza da bakarız fikir alışverişimizi de yaparız insan evladı gibi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Plusu olanda rezillik çekiyor o adamın günahı ne o zaman dostum. İçler acısı bir hal aldı başını gidiyor. Her şey oyunun iyiliği için ama bu söylediğin cümle hakkında giremeyen pluslular ne yapsın?

Bizler daimi tanıklarıyız
Şimdi ve kıyamette...

Sunucu boşken de buradaydık. Zor grup bölgesine giriyorduk. Sunucu doldu değil grup bölgesi oyuna giremiyoruz. Hali hazırda 3 sunucuya erişim imkanı yok. Teşkilat, Beyazköşk, Eminönü dahada giremeyenler farklı sunucularda zaman öldürmek için yeni karakter açıcaktır tıpkı benim gibi bu seferde o sunucularda oynayan oyuncular oyuna giremeyecek. Pluslu olsalar dahi.
En son Seven tarafından 03 Mar 2018 23:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen captiosus »

Dawnguard yazdı: 03 Mar 2018 23:51
Eğer şuan forumda kafayı yemek istemiyorsan sana saygı duymayan insanlara saygılar kelimesi ile biten mesajlar yazma.Şahsi önerimdir.Nicklerin kimliği olmadığı için anonim kuvveti bulan herkes aklına her geleni yazıyor.Şu sıralar forumda takılmayacağım sana da aynı şeyi tavsiye ediyorum.Etrafa ''sizi gidi pis ergenler'' diye tükürükler saçan ergen irileri ne zaman birilerinden yardım alır ve Karaköye girince ağlamayı keser, bizde o zaman gelir burda dalgamıza da bakarız fikir alışverişimizi de yaparız insan evladı gibi.
Verecek cevap bulamayınca karalama politikası başladı tabi ;)
ExqosA
Kullanıcı avatarı
psySick
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: psySick

Mesaj gönderen psySick »

Dawnguard yazdı: 03 Mar 2018 23:42 Şu oyunda zerre emeği geçen insanlara sabır diliyorum.Sen aylarca didin,ter dök bir şeyler yap.1 yapıcı eleştiri geliyorsa 10 yıkıcı,yok edici eleştiri gelsin.Bu eleştirinin sahipleri de MMORPG oyun sistemi nedir bilmeyen,sunucu kapasitesi nedir bilmeyen,3 sayıyı küçükten büyüğe dizmek gibi basit bir iş için bile birkaç satır kod yazmak gerekirken bir oyunu modellemek, optimize etmek ne kadar emek gerektirir bilmeyen küçük yaşlı veya yaşı büyümüş aklı küçük kalmış insanlar olsun.Şu 2 haftadır bakıyorum foruma,zurnayı eline alan öttürüyor.Her kafadan bir ses.Ne diyeyim yani yine söylüyorum,bizim oyuncu kitlemiz çok nankör ve dünyanın hiçbir yerinde herkesi aynı anda mutlu edemezsin.Ve eğer bu kadar garip karakterlere sahip bir kitlen varsa işin kesinlikle çok daha zordur.

Ekleme:Zamanında Çemberlitaş geldiğinde de bazı kişiler forumda ağlamayı alışkanlık haline getirdi diğerleri bölgede item kasarken.Şuan siz konuşurken Çemberlitaşta item kasanlar Karaköyde seviye kasıp bölgeyi keşfediyor.Ve yine siz birbirinizi yiyorsunuz.
Mesleğin nedir bilmiyorum ama hazır oyuna güncelleme getirmek , 3 sayıyı küçükten büyüğe doğru dizmekten çokta farklı değil . Oyunu 2005 yılında sıfırdan kodlayan ekibe saygım sonsuz ama bu adamlar saygı duyulacak bir iş yapmıyorlar. Sunucu kalitesi 2007 yılında neyse yine o . En ufak bir gelişme yok. 2007 yılında oyunda ne sıkıntı yaşıyorsam aynı sıkıntıları yine yaşıyorum. 100mbps fiber internet + şu anda değeri 8 bin lira olan bir bilgisayarla ben bu oyunu rahat bir şekilde oynayamıyorum. Lag ' lar , donmalar , kasmalar , oyundan atmalar , kritik hatalar ... Saymakla bitmez . Bu sorunlara bir çözüm getirmiyorlar. Bunlar anca kaynak kodları alıp kopyalayıp resimleri değiştiriyorlar. Zaten GM ekibine bakarsan birisi Uzay Bilimi okumuş , birisi halkla ilişkiler vs . Sence bu oyun hiç optimize edilmişe benziyor mu? 50 kişinin bulunduğu bir ortamda 60 FPS ile oyunu oynayabilen var mı ? Bakın çok demiyorum , 50 kişinin bir arada olduğu ortam diyorum. 50 sayısı online oyun için çok çok küçük bir sayı.
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

psySick yazdı: 04 Mar 2018 00:00
Dawnguard yazdı: 03 Mar 2018 23:42 Şu oyunda zerre emeği geçen insanlara sabır diliyorum.Sen aylarca didin,ter dök bir şeyler yap.1 yapıcı eleştiri geliyorsa 10 yıkıcı,yok edici eleştiri gelsin.Bu eleştirinin sahipleri de MMORPG oyun sistemi nedir bilmeyen,sunucu kapasitesi nedir bilmeyen,3 sayıyı küçükten büyüğe dizmek gibi basit bir iş için bile birkaç satır kod yazmak gerekirken bir oyunu modellemek, optimize etmek ne kadar emek gerektirir bilmeyen küçük yaşlı veya yaşı büyümüş aklı küçük kalmış insanlar olsun.Şu 2 haftadır bakıyorum foruma,zurnayı eline alan öttürüyor.Her kafadan bir ses.Ne diyeyim yani yine söylüyorum,bizim oyuncu kitlemiz çok nankör ve dünyanın hiçbir yerinde herkesi aynı anda mutlu edemezsin.Ve eğer bu kadar garip karakterlere sahip bir kitlen varsa işin kesinlikle çok daha zordur.

Mesleğin nedir bilmiyorum ama hazır oyuna güncelleme getirmek , 3 sayıyı küçükten büyüğe doğru dizmekten çokta farklı değil . Oyunu 2005 yılında sıfırdan kodlayan ekibe saygım sonsuz ama bu adamlar saygı duyulacak bir iş yapmıyorlar. Sunucu kalitesi 2007 yılında neyse yine o . En ufak bir gelişme yok. 2007 yılında oyunda ne sıkıntı yaşıyorsam aynı sıkıntıları yine yaşıyorum. 100mbps fiber internet + şu anda değeri 8 bin lira olan bir bilgisayarla ben bu oyunu rahat bir şekilde oynayamıyorum. Lag ' lar , donmalar , kasmalar , oyundan atmalar , kritik hatalar ... Saymakla bitmez . Bu sorunlara bir çözüm getirmiyorlar. Bunlar anca kaynak kodları alıp kopyalayıp resimleri değiştiriyorlar. Zaten GM ekibine bakarsan birisi Uzay Bilimi okumuş , birisi halkla ilişkiler vs . Sence bu oyun hiç optimize edilmişe benziyor mu? 50 kişinin bulunduğu bir ortamda 60 FPS ile oyunu oynayabilen var mı ? Bakın çok demiyorum , 50 kişinin bir arada olduğu ortam diyorum. 50 sayısı online oyun için çok çok küçük bir sayı.
8 bin TL lik bilgisayara sahip olup oyuna 35 TL Çemberlitaş paketini alıp ve bu meblayı çok görüp Yönetimin burnundan getiren , birde bağırıp çağırıyorsan tez yıkıl git bırak oynama oyunu.
Oyunun kullanmış olduğu oyun motoru 2000 yılının başlarından kalma , bu halde bile zar zor ayakta kalmayı başarmış olması çok güzel bir durum 50 ONLINE bile çok diyorsan buyrun başka oyunu oynayın. İyi günler..
En son diltemiz tarafından 04 Mar 2018 00:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒

“Genel Etkileşim” sayfasına dön