Tecrübe Puanı [Karaköy]
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Tecrübe Puanı [Karaköy]
Gayet guzel kolay oyun istiyorsaniz Lol yan tarafta 25 30 dakikada son seviye ve full esyaya ulasiliyor.

59 olmak zor bir şey değil ki. Normal zamanda oyunu oynamak için bir sebep yok gibi. Ama böyleyken hadi keselim de seviye kasalım bari diyoruz.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
1 hafta icerisinde 59 olanı gordum betada oyuzden fazlada zor degil 50 seviyeyken kac seviyr canavar kestigin onemli ve gruptaysanda tecrube puani dagiliyor bunuda unutmayalim
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Ben 1 levelin 1 haftada kasılması taraftariyim. Yani level olayının çok zor olması lazımdı. 1 haftada 59 olan adamlar var , 1 level atlamak için 54 seviyeden sonra 100.000 puan istiyor ve pluslulara isen kestiğini her yaratık 180 190 arası exp veriyor . En azından 120 130 verseydi daha zor olmuş olacaktı ve kasmak için keyf almış olacaktık.
- goktuRK1299
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1MaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 13:42Ben 1 levelin 1 haftada kasılması taraftariyim. Yani level olayının çok zor olması lazımdı. 1 haftada 59 olan adamlar var , 1 level atlamak için 54 seviyeden sonra 100.000 puan istiyor ve pluslulara isen kestiğini her yaratık 180 190 arası exp veriyor . En azından 120 130 verseydi daha zor olmuş olacaktı ve kasmak için keyf almış olacaktık.
Olds And Legends
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Beta bitmeden bile 59 levelleri gördük daha neyin zorluğundan bahsediyorsun kolay bile olmuş.ikomanche yazdı: ↑28 Şub 2018 23:59Orada oranlamayı anlatmak istedim. Yeni 49 seviye geldiğinde bu derece tecrübe puanı zorluğu 46 seviyede başlıyordu. Yani 40-45 arası ortalama her düşman kestiğimizde +%1 tecrübe puanı gelirdi. 46 ve sonrasın 2-3-4 düşman kestiğimizde ancak +%1 tecrübe puanı kazanırdık. Yani bu zorluğun daha 50 seviyeden değil de 56 gibi son sınıra yaklaştıkça gelmesi gerekir.
Üç gün içinde 59 seviye olmak diye bir şey mümkün değil ( sabahtan akşama kadar 3 gün 3 gece bilgisayar başında oyun oynamazsan).
Bir amaç olmadan robot gibi fareadam kesmek sana sıkıcı gelmiyor mu yani ? Hadi görev olsa vs canın o kadar sıkılmaz.
Hala gülüyorum ya adamın algıladığı şeye bak![]()

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
2 gunde 59 olup sancakta oturmayi mi planliyordun ki gayet iyi olmus artik her sebiye icin en az 90 bin tecrube istiyor kolay kolay kimse level alamicakikomanche yazdı: ↑28 Şub 2018 23:45 Plus paket olmasına rağmen daha 50 seviyede 4-5 düşman kestiğimizde +%1 gelen tecrübe puanı işi eziyete çeviriyor diye düşünüyorum. Derindeki Sır Paketinde bu kadar zor değildi, yani bu derece zorluk 46 seviye falan olunca başlıyordu o da normal karşılanabilir. Fakat daha henüz 50 seviyede +%1 tecrübe puanı kazanmak için 4-5 düşman kesmek açıkçası beni soğuttu.
Görevler bittikten sonra sıkılma başlıyor, daha çok görev ve hikaye okumak isteniyor. Ayrıca görev sayılarının artması gerektiğini düşünüyorum, özellikle 50-54 arası. Tabi ki sadece görevlerden gelen tecrübe puanıyla kolayca seviye atlanmamalı ama bu zorluk biraz da hafifletilmeli diye düşünüyorum. En azından bir 56 seviyeye kadar tecrübe puanı kazanmak bu kadar zor olmamalı. Bence çoğumuzun tecrübe puanı kasmak için bu kadar zamanı yoktur.
Lothbrokş
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Sonra yeni bölge neden gelmiyor diye yönetime çamur atacaklar , herkes 59 olcak üstünü dizecek varmı öyle beleşe iş.Lothbrok yazdı: ↑01 Mar 2018 20:282 gunde 59 olup sancakta oturmayi mi planliyordun ki gayet iyi olmus artik her sebiye icin en az 90 bin tecrube istiyor kolay kolay kimse level alamicakikomanche yazdı: ↑28 Şub 2018 23:45 Plus paket olmasına rağmen daha 50 seviyede 4-5 düşman kestiğimizde +%1 gelen tecrübe puanı işi eziyete çeviriyor diye düşünüyorum. Derindeki Sır Paketinde bu kadar zor değildi, yani bu derece zorluk 46 seviye falan olunca başlıyordu o da normal karşılanabilir. Fakat daha henüz 50 seviyede +%1 tecrübe puanı kazanmak için 4-5 düşman kesmek açıkçası beni soğuttu.
Görevler bittikten sonra sıkılma başlıyor, daha çok görev ve hikaye okumak isteniyor. Ayrıca görev sayılarının artması gerektiğini düşünüyorum, özellikle 50-54 arası. Tabi ki sadece görevlerden gelen tecrübe puanıyla kolayca seviye atlanmamalı ama bu zorluk biraz da hafifletilmeli diye düşünüyorum. En azından bir 56 seviyeye kadar tecrübe puanı kazanmak bu kadar zor olmamalı. Bence çoğumuzun tecrübe puanı kasmak için bu kadar zamanı yoktur.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Zaten kolayca 59 olunsun demiyorum. Gerekli ayarlarla ilk seviyeleri almak biraz daha kolaylaştırılabilir, 55-59 arasını çok daha zor yapsınlar, hatta şuankinden kat kat zor yapsınlar onda sıkıntı yok. Dediğim şey ilk 3-4 seviyeyi bu kadar zor yapmanın anlamı yok.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011