İçeriği hakkında bir fikrin var mı?muhammetali395 yazdı: ↑27 Şub 2018 17:40 Oyun içerisinde tüm [DEV]lerden Karaköy kutu getirilmesini istemiş olmakla beraber hepsinden de böyle bir çalışma olmadığı cevabı almış bulunmaktayım ayrıca yetkililerden birisi yapacak konumdakilerin bununla ilgilenmediğini söyledi , sonuç olarak hepsinden almış olduğum ortak cevap forum üzerinden ortak bir kamuoyu oluşturulması olmuştur , sizden gelecek yoğun talebe karşı Karaköy kutunun geleceğine inanıyorum .
İKV Karaköy Kutu İsteği
-
AhmedBY
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr İ İstanbul
Re: İKV Karaköy Kutu İsteği
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ciddi ciddi sadece sıradan bir Karaköy sistemi getirmişler. Banka genişlemesi yok . Kutu paketi yok . Eşyalar artık reçete olarak verilecek . Bölge genişlemesi olmayacak . Bunları yönetimden duymak acı verici . Görsel efektler tamamen 2006.dan kalma bir ekrana sahip . Kalite normal . Değişiklik olması lazım yani hep eski sistemle ilerlenmez oyuncuların istekleri daha önemli. TTNet o kadar gereksiz şeylere para harcıyor ki , Ikv kitlesinin ne kadar yoğun olduğundan haberi bile yok.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ma B
İçeriği hakkında fikrim yok .
Türk Telekomu zaten sağlam bir şirket yonetmiyor, artık.
dua ediyorum devlet el koysa artık diye.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

Babam Türk telekomda devletin tayin ettiği güvenlik memuru olarak görev yapıyordu. 2007 yılımıydı tam hatırlamıyorum o dönemlerde araplar yüzde 51 hissesini devletten satın almışlardı. o günden beridir ttnet iflaha kavuşmuyor. yüzde 49 u devletin elinde hala ama hissesi yüksek olan araplar tabiki de . ama şimdi ne oldu nasıl oldu tam bilgim yok çoğu hissesi özelleşti. o yüzden yaptığı hiçbir proje sonuna kadar gidemiyor.muhammetali395 yazdı: ↑28 Şub 2018 18:10 İçeriği hakkında fikrim yok .
Kutu değil de yine de Karaköy konusunda birşeyler yapabilirler mesela yinede bilemiyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

Ben o konu için desteğe de mesaj attım hızlı desteğe de mesaj attım. Onlarda olumsuz olarak bakıyorlar. Zaten gorgar demiş öyle bir şey olmayacak diye. boşuna bekliyoruz ya . görsel olarak biraz geride dursa da çok güzel bir oyun birilerinin destek vermemesiyle böyle heba oluyor işte maalesef.
- Sariyerli
- Zincir Bozan

- Lonca: KURT LONCASI
Ben kutu gelmesinden yanayım.
Büyük şehirlerimizde çeşitli teknoloji marketlerinde ve malum bir kitapçı var hani oyun falan da satıyor ortasında "&" işareti olan(reklam olmasın
) satılabilir.
Küçük şehirlerimizde çok satış olma ihtimali olmayacağından oralar içinde ikv dükkanda satılıp adreslere kargo yoluyla ulaştırılabilir.
Kutu bir hatıradır. Onu saklamak güzeldir. Hala derindeki sır kutusunu saklıyorum
Büyük şehirlerimizde çeşitli teknoloji marketlerinde ve malum bir kitapçı var hani oyun falan da satıyor ortasında "&" işareti olan(reklam olmasın
Küçük şehirlerimizde çok satış olma ihtimali olmayacağından oralar içinde ikv dükkanda satılıp adreslere kargo yoluyla ulaştırılabilir.
Kutu bir hatıradır. Onu saklamak güzeldir. Hala derindeki sır kutusunu saklıyorum
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Palaska
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: TEŞKİLAT-I MAHSUSA
Destekliyorum, yeni bir kutu olsun içeriği de yenilensin..
YAŞASIN MEFKUREM PAYİDAR OLSUN TÜRKLÜK
- SeTh
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Lonca: Meclis i Ayan
Merhaba
Nerull bu konu ile ilgili olarak kutu içeriğini şuan için düşünülmediği belirtmiş olması lazım sanırım. Ancak bir süpriz yaparlarsa çok çok güzel olur
Nerull bu konu ile ilgili olarak kutu içeriğini şuan için düşünülmediği belirtmiş olması lazım sanırım. Ancak bir süpriz yaparlarsa çok çok güzel olur
SeTh, ExelanSs, Keops ®
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ma B
Düşünülmediğinden haberim var geliştiricilerin elinden olan bir durumda değil bu , bu konuyu açma dikkat çekmesi için açtım bişeylerden şikayetçi olunmadığı sürece değişiklik yapılmıyor , ttnetle alakalı bir konu açtım onu okuyabilirsin , aynı yerden 5 6 kez çiğ köfte söyledim mesela sürekli bol acılı istememe rağmen normal geliyordu az önce şikayet ettim yanında ayriyeten acı sos koyup getirmişler , umarım açıklayıcı olmuştur .
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".