İstanbul Kıyamet Vakti dünyaya açılsın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İstanbul Kıyamet Vakti dünyaya açılsın

Mesaj gönderen kargasa14 »

bu grafikler ile 7-8 yıl önce dediklerin belki olurdu. o zamanların oyun grafiklerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyordum. ama şimdi sadece hayal olur. şu an piyasada var olan oyunlara bakacak olursak görsellik hat safhada.
ismini veremeyeceğim birkaç mmorpg oyun oynadım. bir tanesinde 7 ırk, 6 yada 7 tane sınıf her sınıfın kendine has özellikleri ve ONLARCA skill var. üretim, drop pazar sistemini saymıyorum bile. biz ''ya neden yeni yetenek yok'' dediğimizde ''adamlar oyun yapıyor biraz saygı duyun emek var lan burda'' gibi tepkileri oyunculardan alıyoruz.

hikayesine oynadığım hiçbir oyun rakip dahi olamaz. orası apayrı bir mesele. ama grafikler bu oyunu başka ülkelere duyurmaya yetmez. ki türkiyede bile çoğu kişi ikv dediğimizde burun kıvırıyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
elifozdemir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hogwarts

Mesaj gönderen elifozdemir »

W0IkaN yazdı: 25 Şub 2018 17:17 bizim okuldada bir suriyeli var o da oyunumuzu çok beğendi
:') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :rage:
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

1. Yabancıların bu grafikte bir oyunu oynayacaklarını sanmıyorum.Gerçi bizim yeni nesil de oynamıyor.
2. İngilizce sürümü çıktı diyelim ki oyun tuttu.O zamanda bir dünya hile programı çıkmaya başlayacak.
3. İş ingilizce sürüm çıkarmak ile bitmiyor.Sunucularımızın ne durumda olduğu malum.Yeni sunucular.Yeni ödeme seçenekleri.Reklam.İngilizce destek takımı , ingilizce forum vesaire.
4. Sürekli kritik hata aldıkları bir oyunu oynamak isterler mi ? İlerlemesi oldukça zorlu bir oyunu oynamak isterler mi ? Bu oyun nedir diye araştırdıklarında gördükleri olumsuz yorumlar ile oyuna başlamak isterler mi ?
5. Nereden bak gereksiz bir maliyeti olacak ve böyle bir adım için çok geç olduğundan böyle bir yatırım yapılmak istenmeyecektir.

Yani bence açılmasın zaten açılamaz gerçekçi olalım.
En son Serinplay tarafından 25 Şub 2018 17:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
elifozdemir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Hogwarts

Mesaj gönderen elifozdemir »

kargasa14 yazdı: 25 Şub 2018 17:18 bu grafikler ile 7-8 yıl önce dediklerin belki olurdu. o zamanların oyun grafiklerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyordum. ama şimdi sadece hayal olur. şu an piyasada var olan oyunlara bakacak olursak görsellik hat safhada.
ismini veremeyeceğim birkaç mmorpg oyun oynadım. bir tanesinde 7 ırk, 6 yada 7 tane sınıf her sınıfın kendine has özellikleri ve ONLARCA skill var. üretim, drop pazar sistemini saymıyorum bile. biz ''ya neden yeni yetenek yok'' dediğimizde ''adamlar oyun yapıyor biraz saygı duyun emek var lan burda'' gibi tepkileri oyunculardan alıyoruz.

hikayesine oynadığım hiçbir oyun rakip dahi olamaz. orası apayrı bir mesele. ama grafikler bu oyunu başka ülkelere duyurmaya yetmez. ki türkiyede bile çoğu kişi ikv dediğimizde burun kıvırıyor.
demek istediğimde oyunun reklamı yapılması gerektiği reklam gelir getirir gelir ise yenilik ve gelişim getirir oyun hep bu grafiklerle kalmaz.
Kullanıcı avatarı
Makinaci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makinaci »

W0IkaN yazdı: 25 Şub 2018 17:17 bizim okuldada bir suriyeli var o da oyunumuzu çok beğendi
ahahaah
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Herkes troll mu anlamadım :grin: :grin:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Serinplay yazdı: 25 Şub 2018 17:19 1. Yabancıların bu grafikte bir oyunu oynayacaklarını sanmıyorum.Gerçi bizim yeni nesil de oynamıyor.
2. İngilizce sürümü çıktı diyelim ki oyun tuttu.O zamanda bir dünya hile programı çıkmaya başlayacak.
3. İş ingilizce sürüm çıkarmak ile bitmiyor.Sunucularımızın ne durumda olduğu malum.Yeni sunucular.Yeni ödeme seçenekleri.Reklam.İngilizce destek takımı , ingilizce forum vesaire.
4. Sürekli kritik hata aldıkları bir oyunu oynamak isterler mi ? İlerlemesi oldukça zorlu bir oyunu oynamak isterler mi ? Bu oyun nedir diye araştırdıklarında gördükleri olumsuz yorumlar ile oyuna başlamak isterler mi ?
5. Nereden bak gereksiz bir maliyeti olacak ve böyle bir adım için çok geç olduğundan böyle bir yatırım yapılmak istenmeyecektir.

Yani bence açılmasın zaten açılamaz gerçekçi olalım.
gerekli cevap verilmiştir bu konular bir türlü eskimedi gitti.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

elifozdemir yazdı: 25 Şub 2018 17:20
kargasa14 yazdı: 25 Şub 2018 17:18 bu grafikler ile 7-8 yıl önce dediklerin belki olurdu. o zamanların oyun grafiklerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyordum. ama şimdi sadece hayal olur. şu an piyasada var olan oyunlara bakacak olursak görsellik hat safhada.

demek istediğimde oyunun reklamı yapılması gerektiği reklam gelir getirir gelir ise yenilik ve gelişim getirir oyun hep bu grafiklerle kalmaz.
kardeşim şu oyuna 18bin lira yatıran adam tanıyorum. daha fazlası kesin vardır. oyunun kazandığı paraya rağmen 6 senede bir tane güncellemeyi zor gördük. bir dahaki ne zaman gelir bilmiyoruz. oyunda hatalar hat safada, skiller az, grafikler kötü diyoruz ama ısrarla reklam diyorsun. ben kaç kişiye gösterdim oyunu. adamlar ''abi bu zamanda bu grafikler ne böyle şu oyun var bu oyun var'' diyor. bırak yurt dışını türkiyede reklamını yapıp oynatamazsın bu oyunu. bir ürünün reklamını yapan önce paketidir.

bir gün yeni motor ile ikv 2 falan yaparlarsa bu konuyu o zaman konuşabiliriz. şimdi reklamının yapılması anlamsız.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Videonun 4. dakikasına alın lütfen ve 15 saniye kadar dinleyin.

Bu düşüncenin neden düşünce olarak kaldığı konusu tartışılır.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

CHAPPIE yazdı: 25 Şub 2018 17:10 Türk oyuncular ve Türk Telekom yüzünden bu oyun dünyaya açılamaz.
+
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön