Thrashmetal yazdı: ↑24 Şub 2018 22:40
Yani bir gazlanma ile erken çıkış yaptım bende ama koordine sadece Büyük Büyücü ve Kraliçe Tırtıl’a gayet güzel bir şekilde sağlandı çümkü biri 54 diğeri 57.seviye Fanatik grubu tılsımsız bir şekilde maksimum 4 büyü ile ölüyor tırtıllar da keza aynı şekilde bizim şu an yaptığımız çorba yemeden direk tatlıya geçmek o yüzden tecrübe puanı kasmak ve 69 olmak daha mantıklı olucaktır diye düşünüyorum ben şahsen
Esadullah yazdı: ↑24 Şub 2018 23:55
Tam bir ekip çalışması üzerine koordine edilerek kesilebilir aslında. Velakin Bu ekibi kuracak takım yok gibi görülüyor malesef..
İstersen bu kadar emin konuşma kardeşim.
Çok imkansız denilen bosslar kesildi . Ne geçilmez yerler ekmek peynir gibi geçildi . Gaffari ilk kesmek için kimler ne geceler yatmadı ne günlerini heba ettiler.
Tam bir ekip çalışması üzerine koordine edilerek kesilebilir aslında. Velakin Bu ekibi kuracak takım yok gibi görülüyor malesef..
Çok imkansız denilen bosslar kesildi . Ne geçilmez yerler ekmek peynir gibi geçildi . Gaffari ilk kesmek için kimler ne geceler yatmadı ne günlerini heba ettiler.
Şimdi ki dönemi demiyorum, yeni bölge geldikten bir kaç ay sonra bu olabilir diye düşünüyorum. Hidra gibi baya bir süreden sonra anca..
aslında çok uygun bir gün seçmişsiniz. ertesi gün pazar ve uygun ve müsait kişiler bulmak daha kolay olabilir. gece 1 gibi gerçekten kesmek için toplanılan iki yada üç grup ile kesilebilirdi. önemli olan ne kadar kalabalık olduğu değil ne kadar koordine olduğunuz. zaten bunun içinde baya uğraş verdiniz forumda takip ettim. ama sonucun bu şekilde olması en muhtemel durumdu zaten. yinede çabalarınız için sizi tebrik ederim.
Biz denedik uğraştık ama kesemedik bilmediğimiz bişey vardı ölüyorduk başaramadık gibi birşeyler deseydin mutlu olurdum. Ama sonuç değişmedi 2 3 kişi geldi gene oyun bozanlık yaptı herzamanki gibi şaşırmadım.
ÖZHANBEY DrÖZHAN ÖZHAN Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Yani bir gazlanma ile erken çıkış yaptım bende ama koordine sadece Büyük Büyücü ve Kraliçe Tırtıl’a gayet güzel bir şekilde sağlandı çümkü biri 54 diğeri 57.seviye Fanatik grubu tılsımsız bir şekilde maksimum 4 büyü ile ölüyor tırtıllar da keza aynı şekilde bizim şu an yaptığımız çorba yemeden direk tatlıya geçmek o yüzden tecrübe puanı kasmak ve 69 olmak daha mantıklı olucaktır diye düşünüyorum ben şahsen
Şimdi ki dönemi demiyorum, yeni bölge geldikten bir kaç ay sonra bu olabilir diye düşünüyorum. Hidra gibi baya bir süreden sonra anca..