Fanatik ler basdaki gizit milisler vb canavarlari savascilar daha seri kesiyor tek basina bir savasci da yetiyor ama buyuculer tek yiyor nerdeyse pyuzden savasci ve sifaci deger kazandi diye dusunuyorum
Kayihan yazdı: ↑26 Şub 2018 23:35
Fanatik ler basdaki gizit milisler vb canavarlari savascilar daha seri kesiyor tek basina bir savasci da yetiyor ama buyuculer tek yiyor nerdeyse pyuzden savasci ve sifaci deger kazandi diye dusunuyorum
Kesinlikle bölgede ofansif savaşçı çok etkili.
Aynen yolda yuruyorum buyucuyle gizit bicak bi geliyor tek indiriuor ve ayak tuttugu zaman tek basina olmesi kacinilmaz oluyor savascilar tek basinada hakim olaya
TOLGARDA yazdı: ↑23 Şub 2018 20:11
Ben betaya girdiğimde şunu gördüm. Direkt olarak karakterler fullense bile kimse savaşçı karakterini tercih etmiyor. Geçen Hakir'e 45 kişi gittik içlerinde tek savaşçı bendim. Beş tane de şifacı vardı. Kalan herkes büyücüydü.
Resimler başka bilgisayarda kaldı. Görüntü paylaşamıyorum.
Bence büyücünün kral olduğunu artık kabullenmek lazım. Savaşçı tank ile.kendini Fuller daha sonra ofansif olup vs atar. Sifaci da aynı şekilde ama büyücü hem üstünü dizer hem savaşır üstelik aynı yeteneklerle aradaki fark bu
Kesinlikle bölgede ofansif savaşçı çok etkili.
Aynen yolda yuruyorum buyucuyle gizit bicak bi geliyor tek indiriuor ve ayak tuttugu zaman tek basina olmesi kacinilmaz oluyor savascilar tek basinada hakim olaya
Ben bir de m1 ile bıçakçılara saldırdım. Hiç işe yaramadı.