Karaköy de reçete
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Karaköy de reçete
Gereksiz maden yoktur. Her maden bir reçetede istenir. Ama tabi ki yeni madenler eski madenlere göre daha çok öndedir. Menekşe 10 yıl boyunca işe yaradı birakinda artık ölsün yani iridyum 49 madeniydi o bile menekşe kadar değer kazanmadi ve
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Şimdi şöyle düşün 3 sınıf var 3 sınıfta 13-15 küsür farklı büyü/hasar/savunma veren recete var. Yani demem o ki bütün madenleri işe yarayacak . Ama fiyatlar değişmez çünkü tüm Madenler zaten değerli olacak. Diyelim menekse 5 m sen 10 m dersen diğer 5m olan baska bir maden de 10 olmaz zorunda olur o zaman sonuçta o da nadide de isteniyor . Anca yeni madenlerin fiyatları biraz pahalı olur ilk aylarda çünkü daha yeni çıkmaya başlanacak.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Hangi madenin ne kadar değerinin olacağı üretimi yapılacak iteme göre değişir.
Çember itemlerine göre anlatayım mesela kıyamet itemler için menekşe alex ve yonca istiyor. Iridyum şelit kızıl fln savaşçı recetelerine istiyor. Savaşçı itemlerine yonca veya değerli bitki istediğini görmedim. Karaköyde de böyle sanırım. Şimdi çemberde üretim yapan tek sınıf büyücüydü çok nadşr savaşçı ve şifacılar üretim yapıyordu. Karaköyde daha dengeli maden gereksinimi olcaktır bence.
Çember itemlerine göre anlatayım mesela kıyamet itemler için menekşe alex ve yonca istiyor. Iridyum şelit kızıl fln savaşçı recetelerine istiyor. Savaşçı itemlerine yonca veya değerli bitki istediğini görmedim. Karaköyde de böyle sanırım. Şimdi çemberde üretim yapan tek sınıf büyücüydü çok nadşr savaşçı ve şifacılar üretim yapıyordu. Karaköyde daha dengeli maden gereksinimi olcaktır bence.
Reçetelerin gerçekleri yansıttığından emin değiliz. Zaten güncelleme gelmeden bu tür sızıntıları yapmazlar. Haksız kazancın önüne geçilemez sonucunda. Yıllardır menekşe elmastan, ganodermadan, şelitten, iridyumdan, yoncadan, saf altından servet kazananlar oldu. Halen daha stokladıklarından kazanç elde etmek isteyenler var. Ben anlamıyorum cidden bu ne arsızlıktır?Titxberber yazdı: ↑25 Şub 2018 10:19Çakallık yapmak değil bence bu. Çünkü forumdaki sızan reçeteyi herkes gördü sadece ben değil

- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Stokçular patladı , sadece iksir yaparsınız , Karaköy ün kendine has madenleri var iyikide olmuş.Titxberber yazdı: ↑23 Şub 2018 11:19 Arkadaşlar Karaköy reçeteleri de benim gördüğüm kadarı ile sadece Karaköy deki materyaller gerekiyor.
Kapalı betadan sızan görüntülerde menekşe elmas ve ökse meyvesi gerekiyordu.
O kadar menekşe stokladık. Çöp mü oldu menekşeler.
Oyuna geri dönenler ve baştan başlayanlar olacak onlar için eşitlik olmuş oldu.
Biriktiren kazanmadı herkes eşit.
Zaten Ç.T itemleride 55 levelden sonra işlevin yitiriyor. Üstü Ç.T Full olmayan adam bile gözümde eşit şuan.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Çöp olacağını hiç sanmıyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN