Karaköy de reçete

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Karaköy de reçete

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Gereksiz maden yoktur. Her maden bir reçetede istenir. Ama tabi ki yeni madenler eski madenlere göre daha çok öndedir. Menekşe 10 yıl boyunca işe yaradı birakinda artık ölsün yani iridyum 49 madeniydi o bile menekşe kadar değer kazanmadi ve😅
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Şimdi şöyle düşün 3 sınıf var 3 sınıfta 13-15 küsür farklı büyü/hasar/savunma veren recete var. Yani demem o ki bütün madenleri işe yarayacak . Ama fiyatlar değişmez çünkü tüm Madenler zaten değerli olacak. Diyelim menekse 5 m sen 10 m dersen diğer 5m olan baska bir maden de 10 olmaz zorunda olur o zaman sonuçta o da nadide de isteniyor . Anca yeni madenlerin fiyatları biraz pahalı olur ilk aylarda çünkü daha yeni çıkmaya başlanacak.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

Hangi madenin ne kadar değerinin olacağı üretimi yapılacak iteme göre değişir.
Çember itemlerine göre anlatayım mesela kıyamet itemler için menekşe alex ve yonca istiyor. Iridyum şelit kızıl fln savaşçı recetelerine istiyor. Savaşçı itemlerine yonca veya değerli bitki istediğini görmedim. Karaköyde de böyle sanırım. Şimdi çemberde üretim yapan tek sınıf büyücüydü çok nadşr savaşçı ve şifacılar üretim yapıyordu. Karaköyde daha dengeli maden gereksinimi olcaktır bence.
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Titxberber yazdı: 25 Şub 2018 10:19
LaRaCRoFT yazdı: 24 Şub 2018 12:18 Ticaret bir risktir. Uçmakta var patlamakta. Çakallık yapmak, bazen yarar yerine zarar getirebilir.
Çakallık yapmak değil bence bu. Çünkü forumdaki sızan reçeteyi herkes gördü sadece ben değil
Reçetelerin gerçekleri yansıttığından emin değiliz. Zaten güncelleme gelmeden bu tür sızıntıları yapmazlar. Haksız kazancın önüne geçilemez sonucunda. Yıllardır menekşe elmastan, ganodermadan, şelitten, iridyumdan, yoncadan, saf altından servet kazananlar oldu. Halen daha stokladıklarından kazanç elde etmek isteyenler var. Ben anlamıyorum cidden bu ne arsızlıktır? :D Millete maden toplatmadınız kendiniz çekip satmak için. Yeni başlayanlar oyunu bıraktılar millet almış başını yürümüş, gitmiş diye. Naylon kasılan kpden bir farkı yok yani arsızlığında. İki türlüde para harcanıyor. (x2 şan puanı ve klan parası artırıcı/maden çekme şansı artırıcı) Ama haksız kazanç olmaktan öteye geçemiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Titxberber yazdı: 23 Şub 2018 11:19 Arkadaşlar Karaköy reçeteleri de benim gördüğüm kadarı ile sadece Karaköy deki materyaller gerekiyor.
Kapalı betadan sızan görüntülerde menekşe elmas ve ökse meyvesi gerekiyordu.
O kadar menekşe stokladık. Çöp mü oldu menekşeler.
Stokçular patladı , sadece iksir yaparsınız , Karaköy ün kendine has madenleri var iyikide olmuş.
Oyuna geri dönenler ve baştan başlayanlar olacak onlar için eşitlik olmuş oldu.
Biriktiren kazanmadı herkes eşit.
Zaten Ç.T itemleride 55 levelden sonra işlevin yitiriyor. Üstü Ç.T Full olmayan adam bile gözümde eşit şuan.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Yeni reçeteler de menekşe gano ve yonca gördüm diye hatırlıyorum.
HAYATResimDIR
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Çöp olacağını hiç sanmıyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön