Umut Dergisi ve Kader Mühürleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Umut Dergisi ve Kader Mühürleri

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Retaliation yazdı: 27 Şub 2018 20:34 Umut Dergisi içerisindeki panolarda Kader Mühürlerinin logosu yer almakta. Ayrıca içeride dinlediğimiz o parça üzerinde az durursanız resmen karakterimizin ta kendisinden bahsetmektedir. Karakterlerimizin Kıyamet döngüsünden, vazgeçilemez olmasından ve karşıya nasıl geçtiğinden bahsedilmektedir.
Nasıl yani içeriye girdigimizde karakterimizin ismini söyleyerek mi konuşuyor ben dikkat etmedim . Umut dergisinin icinde mi bu dediğin konuşma kardeşim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 20:39
Retaliation yazdı: 27 Şub 2018 20:34 Umut Dergisi içerisindeki panolarda Kader Mühürlerinin logosu yer almakta. Ayrıca içeride dinlediğimiz o parça üzerinde az durursanız resmen karakterimizin ta kendisinden bahsetmektedir. Karakterlerimizin Kıyamet döngüsünden, vazgeçilemez olmasından ve karşıya nasıl geçtiğinden bahsedilmektedir.
Nasıl yani içeriye girdigimizde karakterimizin ismini söyleyerek mi konuşuyor ben dikkat etmedim . Umut dergisinin icinde mi bu dediğin konuşma kardeşim
Hayır. Bizi birine sembolize ederek Aniketos olarak nitelendiriyor. Hikayesi oldukça anlamlıdır.
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Retaliation yazdı: 27 Şub 2018 21:02
MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 20:39
Hayır. Bizi birine sembolize ederek Aniketos olarak nitelendiriyor. Hikayesi oldukça anlamlıdır.
İnsan mahallesi mi ne o en arkada da bir adam bağırıyor öldürün acimayin diye. Bazı insanlar bağırıyor çağırıyor en son onu dinlemiştim. Şimdi oyuna girip senin dediğini de dinleyelim bakalım.her yerde farklı bir seslendirme . Zaten bu seslendirmeleri sevdim.diger bölgelerde sadece.muzik vardı yenilik iyi gelmiş

“Genel Etkileşim” sayfasına dön