KARAKÖY GÖREV LİSTESİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: KARAKÖY GÖREV LİSTESİ

Mesaj gönderen TOLGARDA »

babaklas yazdı: 26 Şub 2018 23:17
TOLGARDA yazdı: 26 Şub 2018 22:54
Empatie yazdı: 26 Şub 2018 17:26
xrtoo yazdı: 22 Şub 2018 18:30 karaköy görevlerini kimden alınıyor sırayla biri yazabilirmi ben baş çavuştan bombacı görevini aldım yaptım orda kaldım yeni görevi kim veriyor
Bombacıdan sonra galata çıkışındaki kapıda duran Diafon'dan görev alacaksın.
teşekkürler, şuan oyuna girdim ancak diyafonu bulamadım. Biraz daha ayrıntılı tarif edebilir misiniz?
Galata köprüsünden in biraz ileri doğru yürü, sola yani güdümlü balonun olduğu yere dön, hemen duvarların dibinde
Teşekkürler, şuan sunucu dolu ama yarın muhtemelen bakabilirim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyundaki asıl story görev zinciri Umut Dergisi'nde Derin ile başlıyor. Bunun için taşlı yolun sonu yani Galata girişindeki diafon ile konuşmalısınız. 53-54 lvl arası baya görev var git gel fotoğraf çek vs. 53-54 lvl olunca Sis, Derin, Kapıcı gibi NPC leri gezin sürekli illa görev denk gelir. Ayrıca 53'te Şifa Yurdundaki Derviş Hasan'da da görev var.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

turkoxHAMSTER yazdı: 27 Şub 2018 00:23 Oyundaki asıl story görev zinciri Umut Dergisi'nde Derin ile başlıyor. Bunun için taşlı yolun sonu yani Galata girişindeki diafon ile konuşmalısınız. 53-54 lvl arası baya görev var git gel fotoğraf çek vs. 53-54 lvl olunca Sis, Derin, Kapıcı gibi NPC leri gezin sürekli illa görev denk gelir. Ayrıca 53'te Şifa Yurdundaki Derviş Hasan'da da görev var.
Önceki hikayeyle bağlantısı var mı? Hiç oralara atıfda bulunuluyor mu görevlerde?
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sora yazdı: 27 Şub 2018 10:15
turkoxHAMSTER yazdı: 27 Şub 2018 00:23 Oyundaki asıl story görev zinciri Umut Dergisi'nde Derin ile başlıyor. Bunun için taşlı yolun sonu yani Galata girişindeki diafon ile konuşmalısınız. 53-54 lvl arası baya görev var git gel fotoğraf çek vs. 53-54 lvl olunca Sis, Derin, Kapıcı gibi NPC leri gezin sürekli illa görev denk gelir. Ayrıca 53'te Şifa Yurdundaki Derviş Hasan'da da görev var.
Önceki hikayeyle bağlantısı var mı? Hiç oralara atıfda bulunuluyor mu görevlerde?
Tabi ki
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

turkoxHAMSTER yazdı: 27 Şub 2018 14:23
Sora yazdı: 27 Şub 2018 10:15
Tabi ki
Konak olayı nasıl olacak acaba. şuana kadar en heyecan verici görev.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

55 level oldum ama büyük büyücü öldür görevini nereden alacağımı bilmiyorum bir de aktar sevketten bir görev alınıyor dedi birileri organik tohum.gorevi nereden alınıyor bir türlü bilgi alamadım kimseden. Herkes ayrı bir alem.oyunda cevaplar gelmiyor...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön