Bölge gelince diğer görevleri yapmak 1 saatini almaz. Herkes görev yapacak ve grup bölgelerini herkese açık olacağından rahatlıkla Gaffar falan da kesersin. Üzülmene gerek yok.Auril yazdı: ↑22 Şub 2018 13:48 giremememe üzülme sebebim bir daha burayı göremeyecek olmam. sancak sunucusunda oynuyordum uzun yıllar boyunca oyuna girmedim ve karakterimde onlarca görev eksiği var ve aynı zamanda sunucuda oyuncu olmadığından dolayı burası benim için hayal oldubari şimdi girip göreyim demiştim sağolsunlar izin vermediler
![]()
Açık Beta'nın Abartılması
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Açık Beta'nın Abartılması
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Hamster'a katılıyorum. Harita zaten normandiya çıkartması gibi. Herkes er Ryan nerde diye yazıp duruyor.
Senior Software Engineer
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Konu dısı ama hayattimda izledigim sayili filmlerdendir ER RYAN'I KURTARMAK.

ahahahhaha daha karaköy gelmeden bile gb lere giremezken geldikten sonra hiç giremem sancak sunucusundan haberin yok galiba toplam 15 kişi oynuyorturkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Şub 2018 14:02Bölge gelince diğer görevleri yapmak 1 saatini almaz. Herkes görev yapacak ve grup bölgelerini herkese açık olacağından rahatlıkla Gaffar falan da kesersin. Üzülmene gerek yok.Auril yazdı: ↑22 Şub 2018 13:48 giremememe üzülme sebebim bir daha burayı göremeyecek olmam. sancak sunucusunda oynuyordum uzun yıllar boyunca oyuna girmedim ve karakterimde onlarca görev eksiği var ve aynı zamanda sunucuda oyuncu olmadığından dolayı burası benim için hayal oldubari şimdi girip göreyim demiştim sağolsunlar izin vermediler
![]()
auril & DoubleLift
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Yeni bölge gelince de 15 kişi mi oynayacak sence? Herkes tenha sunuculara akın edicek. Anka bile kalabalık olur demedi deme.Auril yazdı: ↑22 Şub 2018 14:22ahahahhaha daha karaköy gelmeden bile gb lere giremezken geldikten sonra hiç giremem sancak sunucusundan haberin yok galiba toplam 15 kişi oynuyorturkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Şub 2018 14:02Bölge gelince diğer görevleri yapmak 1 saatini almaz. Herkes görev yapacak ve grup bölgelerini herkese açık olacağından rahatlıkla Gaffar falan da kesersin. Üzülmene gerek yok.Auril yazdı: ↑22 Şub 2018 13:48 giremememe üzülme sebebim bir daha burayı göremeyecek olmam. sancak sunucusunda oynuyordum uzun yıllar boyunca oyuna girmedim ve karakterimde onlarca görev eksiği var ve aynı zamanda sunucuda oyuncu olmadığından dolayı burası benim için hayal oldubari şimdi girip göreyim demiştim sağolsunlar izin vermediler
![]()
![]()
yeni gelen insanlar karaköyden çıkmayacakları için göremeyeceğim sorun yokturkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Şub 2018 14:27Yeni bölge gelince de 15 kişi mi oynayacak sence? Herkes tenha sunuculara akın edicek. Anka bile kalabalık olur demedi deme.Auril yazdı: ↑22 Şub 2018 14:22ahahahhaha daha karaköy gelmeden bile gb lere giremezken geldikten sonra hiç giremem sancak sunucusundan haberin yok galiba toplam 15 kişi oynuyorturkoxHAMSTER yazdı: ↑22 Şub 2018 14:02Bölge gelince diğer görevleri yapmak 1 saatini almaz. Herkes görev yapacak ve grup bölgelerini herkese açık olacağından rahatlıkla Gaffar falan da kesersin. Üzülmene gerek yok.Auril yazdı: ↑22 Şub 2018 13:48 giremememe üzülme sebebim bir daha burayı göremeyecek olmam. sancak sunucusunda oynuyordum uzun yıllar boyunca oyuna girmedim ve karakterimde onlarca görev eksiği var ve aynı zamanda sunucuda oyuncu olmadığından dolayı burası benim için hayal oldubari şimdi girip göreyim demiştim sağolsunlar izin vermediler
![]()
![]()
auril & DoubleLift
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Yapman gereken görevler 1 saatlik iş diyorum. Kendin yaparsın artık Çemberlitaş'ın grup bölgesi olmayan versiyonu var. Bir de herkes Karaköy'de falan olmayacak çok basit düşünüyorsunuz. Oyuna Yeraltı gelince kimse meteorda karakter kasmıyor muydu? Özellikle ilk geldiği zamanlar? Elbet senin gibi görevi olmayan, ekstra karakter kasan adamlar olacaktır. Karaköy çok uzun soluklu bir macera olacak. Bölge çok geniş.