Rastlantısal maden
Re: Rastlantısal maden
Konusunu açmıştık iyi bari bazı önerilerimiz değerlendiriliyor.
viewtopic.php?f=46&t=146280
Everything is about math just math
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Daha eski bir öneri olarak biliyordum. Sizinkini de görmüştüm. Neyse hayırlı olsun .)movie yazdı: ↑21 Şub 2018 16:30 Konusunu açmıştık iyi bari bazı önerilerimiz değerlendiriliyor.
Öyle değil. Madenin olduğu yer üç beş adım kadar değişecek. Böylece makro engellenecek. Gerçek kullanıcı sıkıntı yaşamayacak.
keşke dediğiniz gibi olsaydı fakat işte öyle değil çok değil 2 aya fixler'ler daha yaratıcı şeyler bekliyordum.
çünkü resimden tanımlıyorlar yani maden macroya tanıtılıp neredeyse üstüne tıkla(git) sağ tıkla (topla yazısını ara) tıkla topla gibi bir macro hiç zor değil.
bunun yerine sürekli farklı yerlerde farklı şekilde çıkan madenler öneriyorum hem değişiklik olur hem macro olayı kökünden kalkar.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Dikkat ettinizmi maden ile etkilesme mesafesi de kısalmış icine girmemiz gerekiyor
kolayı var. tespiti halinde kalıcı ban. bu kadar basit. yapsınlar bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?0LIVERA yazdı: ↑22 Şub 2018 12:20keşke dediğiniz gibi olsaydı fakat işte öyle değil çok değil 2 aya fixler'ler daha yaratıcı şeyler bekliyordum.
çünkü resimden tanımlıyorlar yani maden macroya tanıtılıp neredeyse üstüne tıkla(git) sağ tıkla (topla yazısını ara) tıkla topla gibi bir macro hiç zor değil.
bunun yerine sürekli farklı yerlerde farklı şekilde çıkan madenler öneriyorum hem değişiklik olur hem macro olayı kökünden kalkar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü