Ne gerek var buna? Neden tüm oyuncuları bir bölgeye yığalım?
Gelmesini istedimiz yenilikler oyuna
Re: Gelmesini istedimiz yenilikler oyuna
Everything is about math just math

- Windowss
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Parallax Phenomenon

Efendim düşüncenize katılıyorum.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"

- Cankurtarann
 - Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

Bu senaryo bi yerden tanıdık geliyor ama.DLMZ yazdı: ↑16 Şub 2018 21:14 Merhaba malum yeni bölge geliyor.Herkesin mutkala bir beklentisi vardır herkesin gelmesini istediği yenilikler nelerdir.Mesela benim gelmesini istediğim yenilikler kasa şifresi olsun ve kasalar genişlesin. Karakter tipleri dükkandan seçip değiştirebilelim.Mesela bende plus olsa bile devamlı eşya yansıtmayı sevmiyorum.Pazar açma gibi şeyler olabilir.Lonca rütbeleride olursa daha sembolik olabilir.v.b daha bir sürü örnek sayabilirim.Daha güzel bir ikv olabilir.
aynen arkadaşımızın dediği gibi sadece 59 lvl gelecek farklı birşey yok sızan görüntülerdende gördünüz zaten , arayüz aynı gözlükler aynı  yıllardır düzeltilemeyen hatalar var, yapılan öneriler var ama ne gelen oldu ne giden... örnek büyük hol kaç yıl oldu geleli neden düzeltilmiyor kritik hata neden karaköy güncellemesinde düzeltilicek.. çemberlitaş bug hatası mesela neden düzeltilmiyor anında neden karaköy güncellemesini bekliyoruz 6 yıldır birşeyler neden yapmadık... Şimdi karaköy güncellemesinde bug hata olunca bir sonraki eklentide düzelicek herhalde o zaman...

Daha paket hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilken sadece gördükleriniz ile yargılamanız doğru değil.

─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
- RamazanBey
 - Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
 - Lonca: City Of Death

Bana kalırsa Güvenli alışveriş gelsin Örneğin sigortalı satış diye birşey olucak
Satışı yaptıktan sonra 1 saattlik veya 2 saatlik bi dilim olucak vazgeçildiği taktir de alışverişte satış yapanla alanın ürünleri geri iade olacak BU DURUMDA HIRSIZLIK DEDİĞİMİZ OLAY ORTADAN KALKICAK İSTERSE 5 T
10T ÇALSIN İADEDE DİREK ALIŞVERİŞ İPTALİ OLUP GERİ GELİCEK İTEM VE PARALAR

Satışı yaptıktan sonra 1 saattlik veya 2 saatlik bi dilim olucak vazgeçildiği taktir de alışverişte satış yapanla alanın ürünleri geri iade olacak BU DURUMDA HIRSIZLIK DEDİĞİMİZ OLAY ORTADAN KALKICAK İSTERSE 5 T
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Beynelmilel
 - İri Fare Avcısı

- Lonca: Yok

İkv severler olarak 500 1000 kişi toplanalım, gidelim zengin bi iş adamının yanına. Şu oyunu ihya edin de hem siz kazanın hem biz kazanalım, bizi bu azaptan kurtarın diyelim.. 
 cebimin kiri olsa çıkarıp koyucam masaya 500 bin.. şu 1000 kişiyi evlendirsen bu kadar sevaba girmezsin be 

Bunun neden gerekli olduğunu anlamadım.Suistimale açık bir durum gibi görünüyor.Bonolar geldiği için zaten ticaretten artık hırsızlık yaşanmaması lazım.Eğer yaşanıyorsa taraflardan birinde sorun var demektir.RamazanBey yazdı: ↑16 Şub 2018 23:14 Bana kalırsa Güvenli alışveriş gelsin Örneğin sigortalı satış diye birşey olucak
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
- OZHANBEY
 - FareAdam Düşmanı

- Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Herkesin bir beklentisi var veya önerisi ama benim korkum var ;
Yeni güncelleme acaba nasıl açıklara yol açacak nasıl hatalar getirecek beraberinde örnek yeraltı ilk geldiği gün giriş yaptığımızda karanlık bir yerde takılıp kalmıştı herkes ne çıkabiliyorduk nede ilerleyebiliyorduk. Bundan faydalanan oyuncuların yanına kar kalacakmı bunlar. Aklımda deli sorular falan filan. Sadece sabırla bekleyelim testleri en sağlıklı şekilde gerçekleştirsinler ve bize kusursuz bir karaköy sunsunlar.Beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamayın.

Yeni güncelleme acaba nasıl açıklara yol açacak nasıl hatalar getirecek beraberinde örnek yeraltı ilk geldiği gün giriş yaptığımızda karanlık bir yerde takılıp kalmıştı herkes ne çıkabiliyorduk nede ilerleyebiliyorduk. Bundan faydalanan oyuncuların yanına kar kalacakmı bunlar. Aklımda deli sorular falan filan. Sadece sabırla bekleyelim testleri en sağlıklı şekilde gerçekleştirsinler ve bize kusursuz bir karaköy sunsunlar.Beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamayın.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- RamazanBey
 - Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death

Örnek bı arkadaşın epesi oyun parası veya alışveriş esnasında söz verilen tılsım veya para verilmedi iptal ederek iki tarafın parası tılsımı veya herhangi birşeyi iade edilip ortadaki maduriyet giderilicekSerinplay yazdı: ↑16 Şub 2018 23:17Bunun neden gerekli olduğunu anlamadım.Suistimale açık bir durum gibi görünüyor.Bonolar geldiği için zaten ticaretten artık hırsızlık yaşanmaması lazım.Eğer yaşanıyorsa taraflardan birinde sorun var demektir.RamazanBey yazdı: ↑16 Şub 2018 23:14 Bana kalırsa Güvenli alışveriş gelsin Örneğin sigortalı satış diye birşey olucak
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا