Yöneticiler VS Oyuncular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Yöneticiler VS Oyuncular

Mesaj gönderen Parlementxx »

Anne babasindan harclik alaraktan sonrasini okumadim 2000 den sonrasina bu oyun yasak benim gorusumde.
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

Serinplay yazdı: 16 Şub 2018 18:16 Oynadığın tek online oyun İKV mi ? Her oyunda yeni bir şeyler gelince eskileri çöp olur.Çöp oluncaya kadarda o eşyaları kullanabilirsin.Silah yükseltme yapan kişi o verdiği paranın karşılında ekstra hasar ve görsel efekti kullandı mı ? Kullandı.Yeni bir şeyler gelmesinin anlamı bu zaten sürekli yenisi için uğraşmak.Onun hakkı var bunun hakkı var demek tuhaf kaçıyor.
Ben ve benim gibi çoğu oyuncunun sorunu, itemin çöp olması değil. Binbir emek verdiğmiz para vs geç o emeğin içinde değerli vakitlerimiz var, verdiğimiz emeğin karşılığını alamadan zevkini çıkaramadan, tutup çemberlitaşı nehir yatağına ev kurar bir şekilde 49 levele monte ettiler.
Çemberlitaşta ne vardı o elde etmesi zor az olunca değeri olan olduğunda farkını belli eden şaheser itemi zibil gibi saçmaya başladı.
Yani oyunun sistemini yerinde saydırarak hikayeyi devam ettirmeye çalıştılar. Doğal olarak ne biz oyuncular istediğimizi elde ettik ne de yönetimin sağlıklı bir şekilde verim elde ettiğini düşünüyorum.
Şuan da da hikaye ile beraber yeni level getiriyorlar yetenek vs olmadan ama umarım hikayenin devamıyla yeni bir bölge ile beraber oynayışa bir el atıp yetenek sistemi, direnç vb birçok şeyi düzeltirler.

Biraz sapmış olabir kusura bakm çok dolmuşum.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Acayip durumlar meydana geliyor.burası ikv, baktın oyun saçmalıyor, çık oyundan 4 sene girme. Ben yaptım mutluyum.
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

saglam yazdı: 16 Şub 2018 22:22
Bu oyuncuların getirdiği geri kafalı bi uygulama şekli.En azından 8 tılsım olayı kalktı da tanklı gruplar arttı
Sadece Çemberlitaş olarak değil Migrat ve Sığınaklarda durum daha vahim. Her sınıftan karakter olma şartı olmalıydı, ki bu yapılması çok zor bir şey değil. Ayrıca Sığınak ve Migrat için savaşçının depar yeteneği açılabilmeli ki işlevi artsın.

Düşünen Adam'ı kesmeden ilerleyince Stuart'ın Semiha'ya can vermesi gibi bir durum eklenmeli, ayriyetten Düşünen Adam kesiminde savaşçıya rol düşecek hale getirilmeli ki insanlar savaşçı almak istesin.

Motorin kesiminde bu kadar kolay bir şekilde etrafında döndürememeli büyücüler, hsli ve sakin bir şekilde kesilmeli.

Kenan kesiminde direnci 1000 yapıp kesen büyücüler olmamalı, bu çok büyük saçmalık. Fiziksel hasar da vurmalı ki yine tankların işlevi artsın. Merak ediyorum çok mu zordu bunları yapmak ? 7 yıl boyunca hiç bir düzenleme yapılmadı, kimsenin umurunda olmadı mı ?

Sığınaklarda ve Migrat'ta Nara yeteneği slotun hepsine etki etmeli ki savaşçının Grup Bölgelerindeki işlevi artsın. Yazık gerçekten şuan Kenan'a Junon'a bile 5+1 m23 veya 3Y2 aranıyor. Centurion kesimi bu kadar kolay ve saçma olmamalıydı en başından beri. Bu oyun en çok oyuncuyu Grup Bölgelerinde savaşçı sınıfının alınmaması yüzünden kaybetti. Tılsım eklentisi gelince kalan oyuncuların da aşırı bir kısmı bıraktı.

Ayrıca artık şu şans oranlarına düzenleme gelmeli, oyuncu oyalama zihniyetinden vazgeçilip şans ihtimalleri arttırılmalı.

Gerçi 7-8 yıl savaşçı sınıfının gözleri önünde dışlanmasına, çok ciddi oyuncu kayıplarına rağmen bu olaya ses çıkarmayanlar bu saatten sonra da ses çıkarmayacaktır ama her zaman bir umut vardır.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

Hocam zaten bir üst güncelleme gelince,önceki eşyaların bir çoğu çöp olacaktır.Kısır döngü gibi bir şey bu.Elden gelen fazla bir şey kalmıyor.
Resim
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Adam 1 2 kere karaköy de takılıp itemi düşürüp sonra CT gider
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön