Bu arkadaş çok güzel açıklamış katılıyorumERSEN yazdı: ↑12 Şub 2018 15:54 İkv’nin hikayesinin bir kısmını okumuştum. Dili itibariyle roman değil de hikaye olabilecek bir tarihçesi var. Hikaye şeklinde de yayımlansa yaşça büyük insanlar tarafından dikkat çekecek bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Biz oyunu oynadığımız için hikaye örgüsü, oyundaki boşlukları dolduruyor ve güzel geliyor bizim için. Fakat oyunu hiç oynamamış birisi hikayeyi alıp okuyup oyuna başlayacağını sanmıyorum, belki çok az kişi bunu yapar.
Örneğin Mansur Bey’in gece yarısı evinde ölü bulunması. Bunun nedeni, niçini, ne zaman’ı yok. Olayın gelişim aşaması yok. Bir anda ölü bulunuyor. Peki neden öldü? Okuyucu bunu bilmek ister. Hikayenin hepsini okumadığım için benim de eksik bildiğim yerler var fakat totale baktığımızda piyasada İkv ile ilgili bilgisi olmayan bir insana hitap edeceğini düşünmüyorum. Kendi şahsi fikrim.
oyunun hikaye örgüsü
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: oyunun hikaye örgüsü
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Bir arkadaşım buna benzer bir projeyi hazırladı yönetime sundu. Forum da paylaşacaktı fakat yönetim buna izin vermedi.1 çar kasarken Tüm görevleri en baştan yaptık ve tüm hikayeleri birleştrip bir eser oluşturdu içeriğini bana dahi söylemedi.
Görsel olarakmı hazırladı yoksa kitap şeklindemi hiç bilmiyorum.
Görsel olarakmı hazırladı yoksa kitap şeklindemi hiç bilmiyorum.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
HaklısınBeynelmilel yazdı: ↑12 Şub 2018 14:52“Cahil olmayan” oyunculara ve potansiyel oyunculara yönelik olur diye düşündüm. Oyuncu kazanımına yardımcı olur diye düşündüm. Böylesi bi hikaye örgüsü “cahil olan oyuncuların” elinde heba olmasın diye.(NOT: Kişisel olarak kimseye isnadım yoktur)