YENİ EFSUN SİSTEMİ HK.
Re: YENİ EFSUN SİSTEMİ HK.
Vala tek tip kıyafet herkez diyosun da adamlar fevzi solucan sarı itemlerle sunucuda delmedik adam bırakmıyor. Şifalar da aynı şekilde sarı item kullananlar var. Bu neyin tribi
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- BJERQSEN
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Full Magazine
Sunucunun yarıdan çoğunu soyunuk 50 canla kesiyorum neyin eşitliği ? Bence bu sistem iyi taktiğe dayalı oynuyorsun güç eşit olunca tabi oynayamayan çok 
ŞAHMERANb
einePİSTOLE
bjeRqsen
FULL MAGAZİNE
ÖMER FARUK SÜRER
einePİSTOLE
bjeRqsen
FULL MAGAZİNE
ÖMER FARUK SÜRER
Kesinlikle katılıyorum. Yeni pakette üretime dayalı olursa daha güzel olur.
Haklısın ama yani bahsettiğim şey şu en azından bi dodge imkanı falan olması lazım.Her şey itemde de bitmemeliIIASiLKANII yazdı: ↑10 Şub 2018 08:56 Bahsettiğin şey çeşitliliğin arttırılması.Oyunun eski zamanlarına,hani daha güzel olduğu zamanlara dönersek oyunda standart tek tip kıyafet tek tip kolyeden vs.. ziyade herkes kendi emeğinin hakkı ile birbirinden farklı item düşürüp emeğinin karşılığını alabiliyordu.Şimdi ise oyuna dün başlayan akşamına 49 1-2 haftaya çarı fulleyip elden çıkarıyor pardonda bu ne lan?Bu sistemi,bu düzeni beğenen kim var ise tamamen üşengeç biridir.Fikrini destekliyorum.Etik metik anlamam her tür fikre açık olmalı yönetim.Oluyorsa yapılmalı,olmuyorsa neden yapılamadığı ifade edilmeli.Bizim yönetimde bizle iletişime geçmeyi çok sever ya hani (!)
Ya hocam neyin eşitliği Allah aşkına.Herkes aynı tektip kıyafet kolye,hani nerde rekabet hani nerde "Ben daha iyisi olmalıyım" düşüncesinde sabahlara kadar yaratık kesme hevesi?300defa çtye girip herkesle eşitlenmekmi istiyorsun,300 yaratık kesip sunucunun en sağlam nadir efsunlu eşyalarından birini düşürüp milletin taktirini kazanmak mı?5 yıl geçti hocam koca 5 yıl.Dünya kadar oyuncu dünya kadar çar açtı sattı kullanıyor ve hepsi aynı mavi elbiseli şirinler (!) .Artık dengelerin degismesi lazım.Heyecan gelmesi lazım.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Herkes ne istediğini bilmiyor. Bir kesim diyor ki "Yahu ÇT itemleri düşürdük/ürettik çöp olacak." Diğerleri diyor "Ya işte şaheser gelmesin herkes farklı tarz efsunla giyinsin." Önce çelişkilerden kurtulalım arkadaşlar.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
İstediğim şeyin tüm İKV oyuncuları tarafından kabul göreceğine eminim azizim. Yeni gelecek itemler eğer üretilecekse reçetelerinde çemberlitaş itemleri kullanılsın.Retaliation yazdı: ↑11 Şub 2018 09:23 Herkes ne istediğini bilmiyor. Bir kesim diyor ki "Yahu ÇT itemleri düşürdük/ürettik çöp olacak." Diğerleri diyor "Ya işte şaheser gelmesin herkes farklı tarz efsunla giyinsin." Önce çelişkilerden kurtulalım arkadaşlar.
Bir işe yarasınlar. Yoksa level sınırına takıldığı için yükselttiğim ve 8000 akçe harcadığım işe yaramayan asaları işportaya satmak bana çok koyar, öyle böyle değil hemde.
Kız arkadaşım mesaj atmış, Semiha içeri girsin, öyle cevap yazarım diye bekletmişim hatta aradığında açmamışım.
Annem markete git dediğinde gitmemişim. (yaşım 20, evet hala ben gidiyorum)
Arkadaşlar halı sahaya çağırdılar, gel kaleye de geçmeyeceksin hatta paran da kramponun da bizden demişler, gitmemişim.
Vazgeçmişim herşeyden fullenmek için. Çöp olmaması en büyük isteğimiz olur tabi ki azizim.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Bu sana 5 yıl gitmiş bende 120m ye aldığım yücelen ardanneler ceketin 2 sene sonra 2m etmesini hesaba katmamıştım bende magnezyum dışşehir kolyeye 10m verip çöp olmasını hesaba katmamıştım bunlar illaki olacak oyuncunun maddiyatını sürekli düşünemeyiz. Sürekli olan olmak zorunda olan şeyler bunlar bak deneyimliyoruz sürekli.SalurBeyi yazdı: ↑11 Şub 2018 23:04İstediğim şeyin tüm İKV oyuncuları tarafından kabul göreceğine eminim azizim. Yeni gelecek itemler eğer üretilecekse reçetelerinde çemberlitaş itemleri kullanılsın.Retaliation yazdı: ↑11 Şub 2018 09:23 Herkes ne istediğini bilmiyor. Bir kesim diyor ki "Yahu ÇT itemleri düşürdük/ürettik çöp olacak." Diğerleri diyor "Ya işte şaheser gelmesin herkes farklı tarz efsunla giyinsin." Önce çelişkilerden kurtulalım arkadaşlar.
Bir işe yarasınlar. Yoksa level sınırına takıldığı için yükselttiğim ve 8000 akçe harcadığım işe yaramayan asaları işportaya satmak bana çok koyar, öyle böyle değil hemde.
Kız arkadaşım mesaj atmış, Semiha içeri girsin, öyle cevap yazarım diye bekletmişim hatta aradığında açmamışım.
Annem markete git dediğinde gitmemişim. (yaşım 20, evet hala ben gidiyorum)
Arkadaşlar halı sahaya çağırdılar, gel kaleye de geçmeyeceksin hatta paran da kramponun da bizden demişler, gitmemişim.
Vazgeçmişim herşeyden fullenmek için. Çöp olmaması en büyük isteğimiz olur tabi ki azizim.![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Sende doğru diyorsun Kratos. Karaköy de grup bölgesi olmayacak ama itemlerin üretilmesi için insanları tekrar grup bölgesine göndermekte mantıksız geliyor zaten.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

Zaten Nihat bey karaköy ile çemberlitaş yoğunluğunun azalacağını söylemişti.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Bölgenin hiçbir beklentiyi karşılamayacağını düşünenlerdeyim. Tasarım olarak fena değil ama hiçbir beklentimizi karşılamayacak.