hep memnunuyetsizlik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DLMZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: hep memnunuyetsizlik

Mesaj gönderen DLMZ »

AgahEfendi yazdı: 08 Şub 2018 13:00
DLMZ yazdı: 08 Şub 2018 12:46 Yazık ettiler oyuna oyunculara yöneticilerin ilgisizliği oyunu öldürdü..Bence son güncelleme bu tutarsa oyun bir şekilde devam edicek tutmazsa oyunun fişini çekicekler.Oyuna 6 sene güncelleme gelmemesi oyunculara ve oyuna çok büyük saygısızlık böyle bir kitle varken özellikle tamam şimdi ilgileniyolar sağolsunlar ama iş işten geçti.Bence bu güncellemeden sonra yeni güncelle geliceğini düşünmüyorum.Bu güncellenin gelmesindeki en büyük sebeb kader mühürlerinden istediği verimi alamaması ben oyuncular için geldiğini düşünmüyorum olaya ticari bakıyorlar.
Güncellemeye şurada sayılı gün kalmış sen kalkmış yılların klasik yorumunu yazıyorsun.Yine bu son olacak muhabbetine şimdiden başlamışsınız.Daha paket gelmeden yine" oyun bitti beyler" muhabbeti başlamış helal la size.Kendi ağzınla diyorsun 6 sene güncelleme gelmedi.E kapandı mı oyun ? Hayır neden kapatsınlar sunucular çok mu elektrik yakıyor ? Seven oynar sevmeyen yol alır bu diyardan.Adamlar bir emek veriyorsa tabi bunun ticari olarak karşılığını bekleyecekler.Ama bunca yıldan sonra hiç paket yapmayabilirdiler de.
Gerçek bu ister kabul et ister inkar et o senin sorunun ticari olayını son çok farklı anlamaşın.
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thestory »

DLMZ yazdı: 08 Şub 2018 12:46 Yazık ettiler oyuna oyunculara yöneticilerin ilgisizliği oyunu öldürdü..Bence son güncelleme bu tutarsa oyun bir şekilde devam edicek tutmazsa oyunun fişini çekicekler.Oyuna 6 sene güncelleme gelmemesi oyunculara ve oyuna çok büyük saygısızlık böyle bir kitle varken özellikle tamam şimdi ilgileniyolar sağolsunlar ama iş işten geçti.Bence bu güncellemeden sonra yeni güncelle geliceğini düşünmüyorum.Bu güncellenin gelmesindeki en büyük sebeb kader mühürlerinden istediği verimi alamaması ben oyuncular için geldiğini düşünmüyorum olaya ticari bakıyorlar.
Bu güncelleme tamamen " yapalımda biraz sussunlar " tarzında bişey olacak. Sadece yeni yaratık ve eşyalar geliyor. Yeni yetenek yok, fazladan direnç puanı ve yetenek puanı eklenmeyecek. Ne anladık bu işten ? Aynı yetenek ve kombinasyonları sadece farklı itemlerle denemiş olacağız. Herkes 59 olduğunda yine şimdiki gibi savaşlar aynı şekilde devam edecek, bu güncellemede oyuna farklılık katacak tek bir şey söyleyecek var mı ? Belki bu güncellemeden sonrakiler daha iyi olabilir ama Karaköy eklentisi sadece bizi biraz olsun susturmak için apar topar yapılan kötü bir bölge olacak.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
DLMZ
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DLMZ »

Thestory yazdı: 08 Şub 2018 13:16
Bu güncelleme tamamen " yapalımda biraz sussunlar " tarzında bişey olacak. Sadece yeni yaratık ve eşyalar geliyor. Yeni yetenek yok, fazladan direnç puanı ve yetenek puanı eklenmeyecek. Ne anladık bu işten ? Aynı yetenek ve kombinasyonları sadece farklı itemlerle denemiş olacağız. Herkes 59 olduğunda yine şimdiki gibi savaşlar aynı şekilde devam edecek, bu güncellemede oyuna farklılık katacak tek bir şey söyleyecek var mı ? Belki bu güncellemeden sonrakiler daha iyi olabilir ama Karaköy eklentisi sadece bizi biraz olsun susturmak için apar topar yapılan kötü bir bölge olacak.
Katılıyorum.
Bazı arkadaşlar beklentiyi çok yüksek tutuyor.Eski bir oyun sonuçta artık öyle müthiş şeyler olması mümkün gözükmüyor. Bu oyunda ama bu saatten sonra oyunu stabil
güncellemeyi daha ön planda tutmalılar toplu güncelleme yerine
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Belkide daha sonra ek paketlerle yetenek eklemesi vb tarzda ilavelerle paketler devam eder, bilemiyorum beklentiyi yüksek tutmakta saçma sonuçta İKV bu, ama öyle düşünmek istiyorum, diğer türlü herkes 59 olduktan sonra lodos sancakta oturmaya devam eder. Umarım oyunu günlük monotonluğundan çıkartırlar ve devamlı yapacak faaliyetler olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön