Merak ettik konuyu biraz daha açar mısın?
KARAKTERİ YÖNETİCİLERİN SİLMESİ
Re: KARAKTERİ YÖNETİCİLERİN SİLMESİ
Ben kendi kendimle aklım karışık..
şehir efsanesi mi bilmiyorum bir tanıdığımın başına gelmişdi girilmeyen üyelik artık 10 sene mi girilmemiş bilmiyorum içindeki karakter siliniyordu. Böyle bir şeye hızlı destekde de birinin başına geçmişdi ama baya baya girilmeyen üyelik sanırım. Ya da banlı olmasından kaynaklı
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Konuyu yöneticiye açacağım mesajıma cevap verdiği zaman. Vicdanen haklıyım ama destek vermeme hakları var. Eğer destek alamazsam buraya yazarım olayı.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kendilerini yönetici olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz.. Kamuspotu...
Aynen bu arada bloklar her istediğini yapar ama silmesi kurallara aykırı diye biliyorum öyle bişey yerine bloklamak zaten var.Enerya yazdı: ↑05 Şub 2018 14:52 999 gün bloklu hesabımdaki ABCD(örnek)(39) isimli karakterim yöneticiler tarafından silinmiş?
Bunu yöneticilerin silmeye hakkı varmı ?
İnsiyatif hakkınızı ve telif hakkınızı yok sayıp, Tüketici Hakkımı kullanma yetkim vardır.
NOT:MADDE 2. - (1) Kanunun açıkça suç saymadığı bir fiil için kimseye ceza verilemez ve güvenlik tedbiri uygulanamaz.
Kanunda yazılı cezalardan ve güvenlik tedbirlerinden başka bir ceza ve güvenlik tedbirine hükmolunamaz.
Sobee isimli kurum tarafından para karşılığı satılan karakterlerin yine oyunda kullanıcı olan kişi tarafından güçlendirilerek başkalarına satılması durumunda kişinin eyleminin bilişim sistemine izinsiz girme,bilişim sistemine zarar verme,dolandırıcılık,hırsızlık suçlarının hiçbirisinin yasal unsurlarını oluşturmadığı,bu ihtilafın alıcı olan kişi ile satıcı olan şahıs arasında alım satım aktini ayrkırılık teşkil ettiği,bununda taraflar arasında hukuki ihtilaf oluşturduğu görülmekle,
Suç yokluğu ve hukuki ihtilaf nedeniyle, KAMU ADINA KOVUŞTURMA YAPILMASINA YER OLMADIĞINA karar verilmiştir.
Böyle bişe söz konusu olamaz. Hesapta 3 adet karakter vardı. 1/1/39 şeklinde 2 tane 1 level vardı
1 leveller duruyo fakat 39 level silinmiş.Blokluyken 1 levellere girdimde 39 a giremedim sanırım
Yani girilmeyen hesapların silinmesi diye bişe söz konusuz olamaz.
Bir yönetici cevap yazarsa destek ekibinden iyi olur.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
39 seviyeden düşük seviyeli karakterler bir süre sonra siliniyor bilginize anımsadığınız madde böyle. Geçmiş olsun.Enerya yazdı: ↑05 Şub 2018 18:54Böyle bişe söz konusu olamaz. Hesapta 3 adet karakter vardı. 1/1/39 şeklinde 2 tane 1 level vardı
1 leveller duruyo fakat 39 level silinmiş.Blokluyken 1 levellere girdimde 39 a giremedim sanırım
Yani girilmeyen hesapların silinmesi diye bişe söz konusuz olamaz.
Bir yönetici cevap yazarsa destek ekibinden iyi olur.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
İtirazda bulunmanı istiyorum bende kardeşim mümkünse yeni gmler cevap vermesin daha üst seviyede bir yönetici cevap versin çünkü bu konu ne forum yetkilisinin nede yeni gmlerin cevap verebileceği iş değil o yüzden bu yazıyı görüyorsalar rica ediyorum siz cevap vermeyin çünkü tatmin edici cevaplar vermiyorsunuz her zaman yaptığınız gibi
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Üyeliğiniz hakkında tarafınıza forumda herhangi bir bilgi veremeyiz. Üyelik Sorunları formuna başvuruda bulunursanız incelenip tarafınıza karakter akıbetiniz hakkında yanıt verilecektir.