Cözümmm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Cözümmm

Mesaj gönderen turkneferi »

Seven yazdı: 04 Şub 2018 11:27 2013 yılında saat 18:30 da oyun sunucularımız 30 dk sonra bakıma girecektir yazıyordu ve saat 19:00 da kapanıyordu. Bencede yüne böyle bir sistem olsa güzel olur saat 18:30 dan sonra kimse bölgelere girmesse hiçbir şey olmaz.
50 kere uyarılsa bile güncellemeden önce bitmeyeceğini bilerek girip güncellemeden sonra "yha yether bölgedeydik gaffar bana 2 ceket 3 asa 1 hidrojen verdi çantayı açtım alamadan sunucu gitti" diyecek çok kişi var.
Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

turkneferi yazdı: 04 Şub 2018 15:23
Seven yazdı: 04 Şub 2018 11:27 2013 yılında saat 18:30 da oyun sunucularımız 30 dk sonra bakıma girecektir yazıyordu ve saat 19:00 da kapanıyordu. Bencede yüne böyle bir sistem olsa güzel olur saat 18:30 dan sonra kimse bölgelere girmesse hiçbir şey olmaz.
50 kere uyarılsa bile güncellemeden önce bitmeyeceğini bilerek girip güncellemeden sonra "yha yether bölgedeydik gaffar bana 2 ceket 3 asa 1 hidrojen verdi çantayı açtım alamadan sunucu gitti" diyecek çok kişi var.
Onu diyecek olan kişiler büyük ihtimalle içerde f4 çekenlerle aynı kişiler olacak 😄o yüzden çokta şee yapmaya gerek yok tek çözüm günde 2 kere sunucu güncellemesi çünkü başka türlü uğraşmadıkları ortada
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
kral243416
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: CAMPION LEAGUE

Mesaj gönderen kral243416 »

bence yorma kendini bi gm çağır o bassın tuşa belki düzeltirler
İKV CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

turkneferi yazdı: 04 Şub 2018 15:23
Bile bile kuyunun taşacağını bildikleri halde bunu yapan olursa yetkili ekip bu bakımdan ötürü giden eşyalarınızdan sorumlu değiliz diyecek. Başka zaman söylüyolar bunu. Gelelim kuyu muhabbetine kuyuda su olduğunu düşünürsek atılan her taş kuyudaki suyu taşıracaktır ve araya gidecektir.

Bildikleri halde girerlerse oluşacak sorunlardanda yetkili ekibin umrunda olmaz. Yanlış 1 sefer 2. si yapılırsa o yanlış değildir.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön