50 kere uyarılsa bile güncellemeden önce bitmeyeceğini bilerek girip güncellemeden sonra "yha yether bölgedeydik gaffar bana 2 ceket 3 asa 1 hidrojen verdi çantayı açtım alamadan sunucu gitti" diyecek çok kişi var.
Cözümmm
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Cözümmm
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Onu diyecek olan kişiler büyük ihtimalle içerde f4 çekenlerle aynı kişiler olacakturkneferi yazdı: ↑04 Şub 2018 15:2350 kere uyarılsa bile güncellemeden önce bitmeyeceğini bilerek girip güncellemeden sonra "yha yether bölgedeydik gaffar bana 2 ceket 3 asa 1 hidrojen verdi çantayı açtım alamadan sunucu gitti" diyecek çok kişi var.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- kral243416
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: CAMPION LEAGUE
bence yorma kendini bi gm çağır o bassın tuşa belki düzeltirler
İKV CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
Bile bile kuyunun taşacağını bildikleri halde bunu yapan olursa yetkili ekip bu bakımdan ötürü giden eşyalarınızdan sorumlu değiliz diyecek. Başka zaman söylüyolar bunu. Gelelim kuyu muhabbetine kuyuda su olduğunu düşünürsek atılan her taş kuyudaki suyu taşıracaktır ve araya gidecektir.turkneferi yazdı: ↑04 Şub 2018 15:2350 kere uyarılsa bile güncellemeden önce bitmeyeceğini bilerek girip güncellemeden sonra "yha yether bölgedeydik gaffar bana 2 ceket 3 asa 1 hidrojen verdi çantayı açtım alamadan sunucu gitti" diyecek çok kişi var.
Bildikleri halde girerlerse oluşacak sorunlardanda yetkili ekibin umrunda olmaz. Yanlış 1 sefer 2. si yapılırsa o yanlış değildir.