Eminönü sunucusu ÇÖKTÜ
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
Re: Eminönü sunucusu ÇÖKTÜ
Çok iyi oldu ya. Çemberlitaş bugları temizlendi. Girebiliyoruz rahatça. Keske her aksam sunucu çökse 
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Evet iyi oldu çt bugu kalkmıştr şimdi eve geçince rahatca gaffar a giderim.. Ben bunu desteğe çözüm olarak attım madem düzeltemiyorsunuz her gece 12 de oyunu resetleyin diye ama dinlemediler
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Sonunda istediğin olmuş dostum 1 günlülte olsa bu durum ikv camiası için büyük bir adım
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Aynen valla bugün cuma diyodum oyun full çt bugta olur hiç bişey yapamaam falab dedim.. Ama bölge bomboş ne güzel 3 4 kere gaffar kestik daha yeni çıktmSeven yazdı: ↑03 Şub 2018 00:33Sonunda istediğin olmuş dostum 1 günlülte olsa bu durum ikv camiası için büyük bir adım
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Bence bugun çözülmesi tüm sunucunun boşalmasıyla ilgili. Bir süre sonra tekrar olabilir 
bu konuya gönderdiğim mesajı kim sildiyse özelden sebebini bildirsin bana. en ufak bi yamuk yoktu o mesajda, tekrar aynı şekilde yerine yazılmasını talep ediyorum, kafanıza göre iş yapmayın.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun sunucu geri sardı .. TEŞEKKÜRLER İKV YÖNETİMİ
Hey maşallah.BeLmanDo yazdı: ↑02 Şub 2018 22:35 YAKINDA Peki alt f 4 çekmedim bir şey yapmadım bölgedeydim 2 ceket aldım eksik ceketlerimi ve oyundan düştüm 3 dk olmadan
YAKINDA esc ile cıkmaya vakit kalmadan oyundan düştüm ve sunucu geri sardı buna ne yapmalı ? o kadar uğraşıyorum emek
YAKINDAharcıyorum 4 5 gündür doğru düzgün çemberlitaşa girilmiyor eksiğimi aldım ve oyun geri sardı
YAKINDA
YAKINDA TEŞEKÜRLER İKV YÖNETİMİ.
YAKINDA Ve bir Karaköy Bölgesi gelicekti hala da gelicek onun içinde TEŞEKÜRLER
YAKINDA
YAKINDA
PEK YAKINDA
YAKINDA
YAKINDA
HEPİNİZE TEŞEKÜRLER İKV
YAKINDA Yeni bölge paketi gelicek![]()
![]()
![]()