Metin haklı.SPIEGLEIN yazdı: ↑30 Oca 2018 20:53En saçma olanda şu
Bakım ve iyileştirme yapıldı demi ?
Bir çok kullanıcıdan okuduğum yorumlara göre
Oyunda bir fark oluşmuş kimisi holde problem yaşanılmadığını söylüyor,kimisi akıcılık ve anlık sıkıntının gittiğini söylüyor![]()
Oyuna girdim kaç saatır topkapıda hiç hareket etmeden duruyorum bakmadım bile![]()
Kısa kesmek istiyorum
Bir şey yapıldı ve üstü kapalı şekilde, Bakım ve iyileştirme denildi
Örneğin
Hol üzerinde bir çalışmamız oldu
Oyun anlık kontrol bakımından bir şekilde geliştirme yaptık,düzeltmeler yaptık. Biraz açıklayıcı şeyler görmek istiyoruz bence
Şu sıralar ikv halkı;
- xMrSpyx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter ls Coming
Re: Şu sıralar ikv halkı;

-
- FareAdam Düşmanı
Metin haklı değil çünkü sunucu bakımı adı üstünde ne alaka holde çalışmamız oldu falan ? Bunlar sunucu ile alakalı değil güncelleme gerektiren durumlar.Sunucu bakımı sunucudaki gecikmeyi azaltmak ve oynayışı iyileştirmek için yapılır.Bunun ne açıklaması olabilir başka ? Bakın bu sunucu buna böyle bakım yaptık lag gitti diye açıklama mı yapmalılar ? La sırf laf olsun muhalefet olsun diye boş yorum yazıyorsunuz birde adam cevap verdiği halde "yok yok bağ gözel karşim şöyle niye olmadı" diye üsteliyorsunuz.Aklı sıra laf yapıyorlar hey gidi heyxMrSpyx yazdı: ↑31 Oca 2018 22:32Metin haklı.SPIEGLEIN yazdı: ↑30 Oca 2018 20:53En saçma olanda şu
Bakım ve iyileştirme yapıldı demi ?
Bir çok kullanıcıdan okuduğum yorumlara göre
Oyunda bir fark oluşmuş kimisi holde problem yaşanılmadığını söylüyor,kimisi akıcılık ve anlık sıkıntının gittiğini söylüyor![]()
Oyuna girdim kaç saatır topkapıda hiç hareket etmeden duruyorum bakmadım bile![]()
Kısa kesmek istiyorum
Bir şey yapıldı ve üstü kapalı şekilde, Bakım ve iyileştirme denildi
Örneğin
Hol üzerinde bir çalışmamız oldu
Oyun anlık kontrol bakımından bir şekilde geliştirme yaptık,düzeltmeler yaptık. Biraz açıklayıcı şeyler görmek istiyoruz bence
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Pusuda beklemeye devam.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Acaba kaybolan tılsımlar mı? itemler mi? paralar mı? görevler mi ? AKIYOR
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Geçmiş olsun kardeşim,oyundan ESC ile çıkıyorsan desteğe bildirip gidenleri geri getirebilirsin.F4 çekerek çıkıyorsan soğuk su iyi gider.