İşte hiç görmediğiniz konsept çizimler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İşte hiç görmediğiniz konsept çizimler

Mesaj gönderen SERDARBEY »

SPIEGLEIN yazdı: 30 Oca 2018 12:04 İçlerinde çok hoş fotoğraflar var ;) üstünde ufak oynamalar ile güzel duvar kâğıdı😇
metin sana ekmek çıktı bunları da üret kanka B-)
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte. bende sobee mi paylaştı diye heyecan yaptım ':)
yavuzlarbey yazdı: 30 Oca 2018 12:24 Şu en sondaki çizimleri görünce çemberlitaşın ne kadar yarım yamalak bir şekilde bizlere sunulduğunu görüyorum umarım karaköy de de aynı şekilde yalapşap iş yapmazlar adam akıllı bütün herşeyiyle hazır bir bölge görürüz o çok çeşitli item skalasını görmek umuduyla
kardeş bu resimler adı üstünde konsept. herşeyi yapacaklar diye bişey yok. bi karakterin, bi silahın elli tane çizimi oluyor bunlardan beğenilen belki bi tanesi kullanılıyor. bütün oyunlarda böyle yeni bişey değil ki
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Pençe tarzı Konsepti ilk defa görüyorum İlgimi çekenler arasında.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Gaffar'ın tahtı muhteşem değil mi ya! Bu arada paylaşım için teşekkürler Barış.
Resim
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Bunu görmemiştim. Sağol robot.

Resim
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Winterfell »

Oyun bize bu fantastik çizimleri gizemiyle ve teatral havasıyla eksiksiz şekilde olması gerektiği gibi sunsa sanırım devrim niteliğinde bir oyun olurdu. Örneğin League of Legends,Diablo 3 veya Dota 2'nin oyun içi grafiklerini düşünün o şekilde dizayn edilseydi mükemmel olabilirdi.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Guzel calismaa
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

SERDARBEY yazdı: 30 Oca 2018 12:59
SPIEGLEIN yazdı: 30 Oca 2018 12:04 İçlerinde çok hoş fotoğraflar var ;) üstünde ufak oynamalar ile güzel duvar kâğıdı😇
metin sana ekmek çıktı bunları da üret kanka B-)
Ekmek çıktıda bir toparlayamadım kendimi daha 😁😁😁
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

HellBlazer yazdı: 30 Oca 2018 16:07 bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte. bende sobee mi paylaştı diye heyecan yaptım ':)
yavuzlarbey yazdı: 30 Oca 2018 12:24 Şu en sondaki çizimleri görünce çemberlitaşın ne kadar yarım yamalak bir şekilde bizlere sunulduğunu görüyorum umarım karaköy de de aynı şekilde yalapşap iş yapmazlar adam akıllı bütün herşeyiyle hazır bir bölge görürüz o çok çeşitli item skalasını görmek umuduyla
kardeş bu resimler adı üstünde konsept. herşeyi yapacaklar diye bişey yok. bi karakterin, bi silahın elli tane çizimi oluyor bunlardan beğenilen belki bi tanesi kullanılıyor. bütün oyunlarda böyle yeni bişey değil ki
oyunun resmı sıtesınde konstept çizimi diye çemberlitaş asalarının bazılarını paylasmıslar ve fotodakı kalan 3 asaya da ergi sadece 3 u yonetecek demiş konsdepti yanlıs anlamıssın
konsept çizimi yapılmıs birşeyin tamamen aynı sekılde oyuna engtegre etmemelerı normal örneğin trans asayı konsept çizimde kinin aynısını koymaması gibi ama o pençeleri çizmişler tasarlamışlar ama gel gör ki ortada pençe namına birşey yok
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

yavuzlarbey yazdı: 30 Oca 2018 18:58
HellBlazer yazdı: 30 Oca 2018 16:07 bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte. bende sobee mi paylaştı diye heyecan yaptım ':)
oyunun resmı sıtesınde konstept çizimi diye çemberlitaş asalarının bazılarını paylasmıslar ve fotodakı kalan 3 asaya da ergi sadece 3 u yonetecek demiş konsdepti yanlıs anlamıssın
konsept çizimi yapılmıs birşeyin tamamen aynı sekılde oyuna engtegre etmemelerı normal örneğin trans asayı konsept çizimde kinin aynısını koymaması gibi ama o pençeleri çizmişler tasarlamışlar ama gel gör ki ortada pençe namına birşey yok
Bence sen konsept çizimi yanlış anlıyorsun.Hatta kendin ile çelişmişsin.Kendin diyorsun o çizimlerden sadece belli asalar eklendi diye.Adamlar beğenmedi veya gereksiz gördüyse getirmezler.İstediği kadar çizsinler.Üstteki arkadaşı tekrar etmem gerekiyor sanırım.Bunlar konsept çizim ve hepsi oyuna gelecek diye bir şey yok.Mesela Gaffar'ın koltuğu çok abartı olmuş.Adamlar beğenmediklerini eklemezler.Yarım yamalak dediğin bölge oyundaki en detaylı bölgedir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön