metin sana ekmek çıktı bunları da üret kanka
İşte hiç görmediğiniz konsept çizimler
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İşte hiç görmediğiniz konsept çizimler
bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte. bende sobee mi paylaştı diye heyecan yaptım
kardeş bu resimler adı üstünde konsept. herşeyi yapacaklar diye bişey yok. bi karakterin, bi silahın elli tane çizimi oluyor bunlardan beğenilen belki bi tanesi kullanılıyor. bütün oyunlarda böyle yeni bişey değil kiyavuzlarbey yazdı: ↑30 Oca 2018 12:24 Şu en sondaki çizimleri görünce çemberlitaşın ne kadar yarım yamalak bir şekilde bizlere sunulduğunu görüyorum umarım karaköy de de aynı şekilde yalapşap iş yapmazlar adam akıllı bütün herşeyiyle hazır bir bölge görürüz o çok çeşitli item skalasını görmek umuduyla
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Pençe tarzı Konsepti ilk defa görüyorum İlgimi çekenler arasında.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Gaffar'ın tahtı muhteşem değil mi ya! Bu arada paylaşım için teşekkürler Barış.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Bunu görmemiştim. Sağol robot.

- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
Oyun bize bu fantastik çizimleri gizemiyle ve teatral havasıyla eksiksiz şekilde olması gerektiği gibi sunsa sanırım devrim niteliğinde bir oyun olurdu. Örneğin League of Legends,Diablo 3 veya Dota 2'nin oyun içi grafiklerini düşünün o şekilde dizayn edilseydi mükemmel olabilirdi.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Guzel calismaa
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Ekmek çıktıda bir toparlayamadım kendimi daha
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
oyunun resmı sıtesınde konstept çizimi diye çemberlitaş asalarının bazılarını paylasmıslar ve fotodakı kalan 3 asaya da ergi sadece 3 u yonetecek demiş konsdepti yanlıs anlamıssınHellBlazer yazdı: ↑30 Oca 2018 16:07 bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte. bende sobee mi paylaştı diye heyecan yaptım![]()
kardeş bu resimler adı üstünde konsept. herşeyi yapacaklar diye bişey yok. bi karakterin, bi silahın elli tane çizimi oluyor bunlardan beğenilen belki bi tanesi kullanılıyor. bütün oyunlarda böyle yeni bişey değil kiyavuzlarbey yazdı: ↑30 Oca 2018 12:24 Şu en sondaki çizimleri görünce çemberlitaşın ne kadar yarım yamalak bir şekilde bizlere sunulduğunu görüyorum umarım karaköy de de aynı şekilde yalapşap iş yapmazlar adam akıllı bütün herşeyiyle hazır bir bölge görürüz o çok çeşitli item skalasını görmek umuduyla
konsept çizimi yapılmıs birşeyin tamamen aynı sekılde oyuna engtegre etmemelerı normal örneğin trans asayı konsept çizimde kinin aynısını koymaması gibi ama o pençeleri çizmişler tasarlamışlar ama gel gör ki ortada pençe namına birşey yok
-
- FareAdam Düşmanı
Bence sen konsept çizimi yanlış anlıyorsun.Hatta kendin ile çelişmişsin.Kendin diyorsun o çizimlerden sadece belli asalar eklendi diye.Adamlar beğenmedi veya gereksiz gördüyse getirmezler.İstediği kadar çizsinler.Üstteki arkadaşı tekrar etmem gerekiyor sanırım.Bunlar konsept çizim ve hepsi oyuna gelecek diye bir şey yok.Mesela Gaffar'ın koltuğu çok abartı olmuş.Adamlar beğenmediklerini eklemezler.Yarım yamalak dediğin bölge oyundaki en detaylı bölgedir.yavuzlarbey yazdı: ↑30 Oca 2018 18:58oyunun resmı sıtesınde konstept çizimi diye çemberlitaş asalarının bazılarını paylasmıslar ve fotodakı kalan 3 asaya da ergi sadece 3 u yonetecek demiş konsdepti yanlıs anlamıssınHellBlazer yazdı: ↑30 Oca 2018 16:07 bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte. bende sobee mi paylaştı diye heyecan yaptım![]()
konsept çizimi yapılmıs birşeyin tamamen aynı sekılde oyuna engtegre etmemelerı normal örneğin trans asayı konsept çizimde kinin aynısını koymaması gibi ama o pençeleri çizmişler tasarlamışlar ama gel gör ki ortada pençe namına birşey yok