Oyun içinde yaşadığınız...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Oyun içinde yaşadığınız...

Mesaj gönderen Gangbangg »

Sakirpasali yazdı: 27 Oca 2018 23:58 Merhaba gençlik :')
Bu aralar forumda "Güncelleme , hırsızlık , hata , yeter be kardeşim bıktık , win10 , bende bıraktım vb.." harici konulardan adım atamıyoruz farkettiyseniz :') bunun için böyle bir başlık açmaya karar verdim daha önce açıldımı bilmiyorum ama güzel şeyler çıkacağına inanıyorum. Konumuz oyunda zamanında yaptığımız ve üzüldüğümü ama şimdi hatırlayınca bizi tebessüm ettiren komik garip olaylar :')
Önce ben başlayayım. Ejder asan yoksa kenana giremezsin dönemleriydi. O zamanlar bir tane arkadaşım vardı adı Hasan karakter ismini vermeyeyim çünkü aynı isimle oynamaya devam ediyor :') bu arkadaşla beraber ejder üretmeye karar verdik, hatta yarışa girdik gibi birşey . Ben sarraf ve lokman artiriciyla madene yatarak 1.5 ay gibi bir sürede tamamladım. Son madenimi aldigimda 100bin civarı param kalmıştı e tabi recetede yok. Arkadaşa bahsettim gereken parayı borç olarak istedim bana aynen böyle dedi "Knk bnde war bosu bosuna para vermeyeq ver ben üretim sana verim" . Bende kendi kendime dedim böyle diyorsa bi bildiği vardır . açtım alışverişi tek tek verdim madenleri kankama sonra alttan yazıyı okudum çantadan aldı falan giydi "nasıl oldu knk" dedi ben tabi uçuyorum ejder asam oldu ne güzel falan sonra işte "eyw knk hiç qerek yoktu " yazısı, alışveriş açamadan çekilen f4...
bu günde senin için yakalım kardeşim 😂😂
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Sakirpasali yazdı: 27 Oca 2018 23:58 Merhaba gençlik :')
Bu aralar forumda "Güncelleme , hırsızlık , hata , yeter be kardeşim bıktık , win10 , bende bıraktım vb.." harici konulardan adım atamıyoruz farkettiyseniz :') bunun için böyle bir başlık açmaya karar verdim daha önce açıldımı bilmiyorum ama güzel şeyler çıkacağına inanıyorum. Konumuz oyunda zamanında yaptığımız ve üzüldüğümü ama şimdi hatırlayınca bizi tebessüm ettiren komik garip olaylar :')
Önce ben başlayayım. Ejder asan yoksa kenana giremezsin dönemleriydi. O zamanlar bir tane arkadaşım vardı adı Hasan karakter ismini vermeyeyim çünkü aynı isimle oynamaya devam ediyor :') bu arkadaşla beraber ejder üretmeye karar verdik, hatta yarışa girdik gibi birşey . Ben sarraf ve lokman artiriciyla madene yatarak 1.5 ay gibi bir sürede tamamladım. Son madenimi aldigimda 100bin civarı param kalmıştı e tabi recetede yok. Arkadaşa bahsettim gereken parayı borç olarak istedim bana aynen böyle dedi "Knk bnde war bosu bosuna para vermeyeq ver ben üretim sana verim" . Bende kendi kendime dedim böyle diyorsa bi bildiği vardır . açtım alışverişi tek tek verdim madenleri kankama sonra alttan yazıyı okudum çantadan aldı falan giydi "nasıl oldu knk" dedi ben tabi uçuyorum ejder asam oldu ne güzel falan sonra işte "eyw knk hiç qerek yoktu " yazısı, alışveriş açamadan çekilen f4...
':(
Resim
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

besiktasask yazdı: 28 Oca 2018 02:33 Keşke nickini de diyeydin de bir bela okusaydık
Ben okudum yeterince tutmuyor :') benden zengin şimdi :')
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Vezirx27 yazdı: 28 Oca 2018 14:02 Epe ve Buluşma setimi çaldırmıştım 2011 yılında. Çalan kişi arkadaştı ilk verdiğimde taktı çıkardı hemen verdi. Sonra yüreğim yumuşadı dedim bölge boyunca taksın hevesini alsın.
Junonu kestik /elsalla'dı gidiş o gidiş.
Hayda.Geçmiş olsun hocam :(
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Resim

Başıma gelen en üzücü olay. Ne Ferhat Şirin'i, ne de Kerem Aslı'yı böyle beklemiştir.
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen captiosus »

Bu oyuna küçükken başlamıştım abim oynuyor diye,2.sınıfa falan gidiyorum,39 zamanları abim ortağıyla dizmiş karakteri.Ben de girdim bir gün bu karaktere,eski örsün oralarda takılıyorum.Elimde eski ve arkadaşları kütük yaran var,birisi geldi bana kütüğünü yansıt dedi.Yansıttım. Sonra bu kütük benim, bana ver dedi yansıt diyen kişi.
Ben de kütüğü ona verdim.
Bu kadar iyi niyetli bir çocuğun kütüğünü alacak kadar alçak arkadaşım sana da selam olsun..
ExqosA
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Ben bir ağabeyimden takılmalık aldığım Yılan Meteor kütük yaranı, kendini kadın olarak tanıtan birisine vermiştim. Tabi yıllar yıllar önce bu olay..

Benimki klasikleşmiş "dolunayını ver de +9 yapayım" muhabbetine benziyor. Seninki tamamen cinayet sebebi.
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

Grup bölgeleri gelmeden oyunu full yücelen setle birakmistim. Gbler gelince geri baslamak istedim sonra savascimla giremeyecegimi anlayinca büyücü kasmaya başladim. Bu sürecte oyunda bir bayan arkadasla tanistim hatta facebookdan ekleştik. Sonra ben buna aptallik yapip sifremi verdim. 1 ay kadar surekli maden cektik tek hesaptan ama sonra bir gün hesabima girdim ve hesap bombostu ve engel yemistim. Tekrar maden cekmeye devam etsem de bir sure sonra sıkılıp yine birakmistim oyunu. Ve üşenmedim tekrar döndüm oyuna :) :) :)
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Merhaba Arkadaşım,
yaşadığın kötü anları bizle paylaştığın için öncellikle teşekkür ediyorum. O, çıkarcı arkadaşıda kınıyorum.
Böyle halen güvenimde yapsın etsin diyen arkadaşlarımıza söylüyorum sakın Hesap paylaşımı
Para verme materyal gibi paylaşımlardan uzak durun En son 12 tılsım çalınmıştı
Hesap' Bilgilerinizi Kimseyle paylaşmayın !
Resim
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

49 ilk geldiği zamanlar savaşçım vardı.Bi hevesle 49a kasmıştım hemen tabi o zamanlar da element itemler revaçta olduğu için full mesmer dizmiştim.İyi kötü kesebiliyordum herkesi.Taaaa ki biri bana “hayırlı olsun kardeş sunucuda ilk 10 kişinin içindesin” diyene kadar.Bende tabi çocuk aklı nerden baktın bende bakayım dedim.Oltaya kendim gelmişim😂😂O heyecanla verdiği siteye bi girdim,giriş o giriş bütün itemlerim herşeyim gitmişti.Çok üzülmüştüm😂Eğer o arkadaş bu yazıyı okuyorsan....😂😂
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön