Bence sağlam lodoslar senin gibi veletle muhattab olmuyorlarsokan28 yazdı:İyi has uğraşmışsın emek vermişsinde.Kendinizi bu oyuna çok kaptırmayın.Bu arada 1 lodos 1000 arza bedel diyorsun ya ben daha sunucuda hiç bi lodosa vs de yenilmedm.Fazla abartmamak lazımdır diye düşünüyorum;)
Lodos Şiiri
Re: Lodos Şiiri
...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
aynenmemphis yazdı:Bence sağlam lodoslar senin gibi veletle muhattab olmuyorlarsokan28 yazdı:İyi has uğraşmışsın emek vermişsinde.Kendinizi bu oyuna çok kaptırmayın.Bu arada 1 lodos 1000 arza bedel diyorsun ya ben daha sunucuda hiç bi lodosa vs de yenilmedm.Fazla abartmamak lazımdır diye düşünüyorum;)
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- LoS3MooN
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Bana bu şiir in türünü söylesene ?
İkvxkritikçisi[LoDoS] / Philotheos[aRz] / Anatolia[aRz] / Gladıoxrecep[LoDoS] ...
Raiders Of AnatoLia

" Hep daha iyisi , herşeyin daha iyisi için ..."
Raiders Of AnatoLia

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Türü derken ?LoS3MooN yazdı:Bana bu şiir in türünü söylesene ?
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- LoS3MooN
- Salgın Koruyucusu
Şiir türü .
İkvxkritikçisi[LoDoS] / Philotheos[aRz] / Anatolia[aRz] / Gladıoxrecep[LoDoS] ...
Raiders Of AnatoLia

Raiders Of AnatoLia

Saçmalaya bildigin akdar saçmalamışsın ...
Sonuçta bi arz vardır bütün lodos klanına bedeldir bi lodos vardır çogu arza bedeldir .. Başka işiniz gücünüz yok mu sizin o ezeriz lafıda fazla olmuş lodos klanındakileri saglamlara güvenip arkasına saklanmayın ezebiliyorsan kendin ez..
Sülo nun olayına gelince 39 lwl larda bilmiyorum ama 49 alrda daha hiç bir lodosa yenilmedigini biliyorum..
Zaten ne zaman en iyiler arzlarda çıksa lodosları ezse velet oluyor bide şu velet diyenelri reelde görsek..
Sonuçta bi arz vardır bütün lodos klanına bedeldir bi lodos vardır çogu arza bedeldir .. Başka işiniz gücünüz yok mu sizin o ezeriz lafıda fazla olmuş lodos klanındakileri saglamlara güvenip arkasına saklanmayın ezebiliyorsan kendin ez..
Sülo nun olayına gelince 39 lwl larda bilmiyorum ama 49 alrda daha hiç bir lodosa yenilmedigini biliyorum..
Zaten ne zaman en iyiler arzlarda çıksa lodosları ezse velet oluyor bide şu velet diyenelri reelde görsek..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Doğru 39 lvl zamanı meran sunucusnda charım çalındığında buraya geldim ve sıfırdan başladım tabi itemlerim sizn itemlerinizden çok çok kötü ama o itemlerle sizi yenebiliyordum ki turnuvadan önce seninle birsürü vs yapmıştık hep ben almıştım
Turnuva zamanı kudretleri tükettin ve yendin.Sonra ne dedin savaştan önce düşmana silah gösterilmez:) O lafına çok gülmüştm zamanında bu arada sağlam lodos dediğiniz kimler onlarıda bi yazın buraya ona göre cevap vereyim size 
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
gel sancaga görürsün sağlam lodosları kardeş