Derindeki Sırdan Arz ve Lodos'a

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Derindeki Sırdan Arz ve Lodos'a

Mesaj gönderen KraToSs »

39 büyücü canı 5200 sağlam kaynak olarak kendimi verebilirim : D
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
carousel71
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia

Mesaj gönderen carousel71 »

KraToSs yazdı: 27 Oca 2018 22:41 39 büyücü canı 5200 sağlam kaynak olarak kendimi verebilirim : D
Net hatırlamamakla birlikte cevriye 5555 vuruyor ve büyücüye bir vuruşta pinçik canı kalıyordu.Yani 5555den büyük bir değer olmalı.Cevriyenin vuruşu dirence göre değişir diye itiraz edenler olmadan peşin cevap vereyim.
O dönemde kimsenin elektrik direnci çalışmıyordu hata mevcuttu.Şimdi haa neden herkes tesla dış ya da tesla conk diziyordu modayla ilgisi yokmuş diyenler aydınlanmış oldular. :)
5 yıl aradan sonra..
Kullanıcı avatarı
carousel71
İskele Babası
İskele Babası

carousel71 yazdı: 27 Oca 2018 23:23
KraToSs yazdı: 27 Oca 2018 22:41 39 büyücü canı 5200 sağlam kaynak olarak kendimi verebilirim : D
Net hatırlamamakla birlikte cevriye 5555 vuruyor ve büyücüye bir vuruşta pinçik canı kalıyordu.Yani 5555den büyük bir değer olmalı.Cevriyenin vuruşu dirence göre değişir diye itiraz edenler olmadan peşin cevap vereyim.
O dönemde kimsenin elektrik direnci çalışmıyordu hata mevcuttu.Şimdi haa neden herkes tesla dış ya da tesla conk diziyordu modayla ilgisi yokmuş diyenler aydınlanmış oldular. :)
Hatta ve hatta 5763 net değeri.Sağlam kaynak kardeş😄
5 yıl aradan sonra..
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

carousel71 yazdı: 27 Oca 2018 23:28
carousel71 yazdı: 27 Oca 2018 23:23
Hatta ve hatta 5763 net değeri.Sağlam kaynak kardeş😄
5200 hatırlıyorum ben tutupda 39 karakter açıp umarım bakmamısındır eskiye göre enerjiler daha da arttı seviye başına dediğim gibi 100 can büyücüye kutukle bile 5300 vurup tek atmıştım sonradan değişmişse bilemiyorum veya yanlış hatırlıyorum.

şifacınında 7 civarı canı vardı sanırım

http://www.dailymotion.com/video/xdt89s
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

bir dönem enerjiler artmıştı fakat hatırlamıyorum hangi dönem oldugunu.
Resim
Kullanıcı avatarı
carousel71
İskele Babası
İskele Babası

Konudan bağımsız çok güzel bir video.8700 ile şifaya teklemişsin gerçekten başarılı.Büyücü canının net değerine nerden ulaştın dersen oyun rehberine gir orada karakter penceresi anlatırken bir görsel var Tarhana adında bir büyücü.Oradan baktım kesin bilgidir.
5 yıl aradan sonra..
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

carousel71 yazdı: 28 Oca 2018 15:56 Konudan bağımsız çok güzel bir video.8700 ile şifaya teklemişsin gerçekten başarılı.Büyücü canının net değerine nerden ulaştın dersen oyun rehberine gir orada karakter penceresi anlatırken bir görsel var Tarhana adında bir büyücü.Oradan baktım kesin bilgidir.
bana ait degıl bu ara vıdeo yanlıs anlasılmasında teskılattan bırıydı sanırım trendd adı : D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön