Derindeki Sırdan Arz ve Lodos'a
Re: Derindeki Sırdan Arz ve Lodos'a
39 büyücü canı 5200 sağlam kaynak olarak kendimi verebilirim : D
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- carousel71
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
Net hatırlamamakla birlikte cevriye 5555 vuruyor ve büyücüye bir vuruşta pinçik canı kalıyordu.Yani 5555den büyük bir değer olmalı.Cevriyenin vuruşu dirence göre değişir diye itiraz edenler olmadan peşin cevap vereyim.
O dönemde kimsenin elektrik direnci çalışmıyordu hata mevcuttu.Şimdi haa neden herkes tesla dış ya da tesla conk diziyordu modayla ilgisi yokmuş diyenler aydınlanmış oldular.
5 yıl aradan sonra..
- carousel71
- İskele Babası

Hatta ve hatta 5763 net değeri.Sağlam kaynak kardeşcarousel71 yazdı: ↑27 Oca 2018 23:23Net hatırlamamakla birlikte cevriye 5555 vuruyor ve büyücüye bir vuruşta pinçik canı kalıyordu.Yani 5555den büyük bir değer olmalı.Cevriyenin vuruşu dirence göre değişir diye itiraz edenler olmadan peşin cevap vereyim.
O dönemde kimsenin elektrik direnci çalışmıyordu hata mevcuttu.Şimdi haa neden herkes tesla dış ya da tesla conk diziyordu modayla ilgisi yokmuş diyenler aydınlanmış oldular.![]()
5 yıl aradan sonra..
5200 hatırlıyorum ben tutupda 39 karakter açıp umarım bakmamısındır eskiye göre enerjiler daha da arttı seviye başına dediğim gibi 100 can büyücüye kutukle bile 5300 vurup tek atmıştım sonradan değişmişse bilemiyorum veya yanlış hatırlıyorum.carousel71 yazdı: ↑27 Oca 2018 23:28Hatta ve hatta 5763 net değeri.Sağlam kaynak kardeşcarousel71 yazdı: ↑27 Oca 2018 23:23Net hatırlamamakla birlikte cevriye 5555 vuruyor ve büyücüye bir vuruşta pinçik canı kalıyordu.Yani 5555den büyük bir değer olmalı.Cevriyenin vuruşu dirence göre değişir diye itiraz edenler olmadan peşin cevap vereyim.
O dönemde kimsenin elektrik direnci çalışmıyordu hata mevcuttu.Şimdi haa neden herkes tesla dış ya da tesla conk diziyordu modayla ilgisi yokmuş diyenler aydınlanmış oldular.![]()
![]()
şifacınında 7 civarı canı vardı sanırım
http://www.dailymotion.com/video/xdt89s
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
bir dönem enerjiler artmıştı fakat hatırlamıyorum hangi dönem oldugunu.

- carousel71
- İskele Babası

Konudan bağımsız çok güzel bir video.8700 ile şifaya teklemişsin gerçekten başarılı.Büyücü canının net değerine nerden ulaştın dersen oyun rehberine gir orada karakter penceresi anlatırken bir görsel var Tarhana adında bir büyücü.Oradan baktım kesin bilgidir.
5 yıl aradan sonra..
bana ait degıl bu ara vıdeo yanlıs anlasılmasında teskılattan bırıydı sanırım trendd adı : Dcarousel71 yazdı: ↑28 Oca 2018 15:56 Konudan bağımsız çok güzel bir video.8700 ile şifaya teklemişsin gerçekten başarılı.Büyücü canının net değerine nerden ulaştın dersen oyun rehberine gir orada karakter penceresi anlatırken bir görsel var Tarhana adında bir büyücü.Oradan baktım kesin bilgidir.