Kanunxemir ÇALINMIŞTIR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Kanunxemir ÇALINMIŞTIR

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

Gm bu yazıları okuyorsan bir el at 1 degil 2 degil 3 degil bu emirimin o kadar emegi war eLinizden qelir oyun kurucusunuz o çarı isteseniz kiminle alışveriş yapmış kim çalmış bulursunuz çarı istediqiniz gibi geri werebilirsiniz bu yazıları okuyup gülüp geçerseniz allah bin türlü belanızı wersin bu cocuqun çarını çalan o şrfsiz itler allah görüyor sizi ya reelde ya ahirett cezasını elbet çekeceksiniz degermi bir oyun için kalp kırmaya o kadarmı alçaldınız yuh size elinizden gelse ananızın babanızın parasınıda çalarsınız allah bilir ya onuda yapıyorsunuzdur.ah bea emirim sen neden güvenip weriyorsun bu şrfsizlere olan olmuş ama bundan sonra olacaklar bu kadar kolay olmamalı cezalarını çekmeli hırsızların...
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mcrae »

o çocuk ikinci defa char kastı ikinci defa charları çalındı. Üçde olur merak etmeyin. O kadar char çalıyorsunuz para çalıyorsunuz kullanamıyorsunuz neye yarıyor. GErizekalısınız oyunu bilmiyorsunuz bu yüzden çaldığınız charlar da işinizi görmüyor. Emir 3. defa yine kasar carını. Sizde yakın bi tarafınıza kınanızı
Abdullah
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dabbe »

Char çalanlar hırsızlık yapanlar Bu Dünyada işiniz iş... Ya diğer taraf ?
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mcrae »

Hasan teklif etmiş zaten charların karsılığında 100 milyon para. Hasan da zengin bende zenginim 100 mil sorun değil. Charlar sağlam ise veririz.
Abdullah
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dabbe »

GanqstaxUNRULY yazdı:Gm bu yazıları okuyorsan bir el at 1 degil 2 degil 3 degil bu emirimin o kadar emegi war eLinizden qelir oyun kurucusunuz o çarı isteseniz kiminle alışveriş yapmış kim çalmış bulursunuz çarı istediqiniz gibi geri werebilirsiniz bu yazıları okuyup gülüp geçerseniz allah bin türlü belanızı wersin bu cocuqun çarını çalan o şrfsiz itler allah görüyor sizi ya reelde ya ahirett cezasını elbet çekeceksiniz degermi bir oyun için kalp kırmaya o kadarmı alçaldınız yuh size elinizden gelse ananızın babanızın parasınıda çalarsınız allah bilir ya onuda yapıyorsunuzdur.ah bea emirim sen neden güvenip weriyorsun bu şrfsizlere olan olmuş ama bundan sonra olacaklar bu kadar kolay olmamalı cezalarını çekmeli hırsızların...

İkv Destege bizzat 2 kere ben meil attım. Emir kendiside attı. Ama Hiç bir cevap alamadık. Bu iş bu kadar kolay olmamalı. Ben attığım meil lerde şifre ve benzeri bişey istiyoruz demedim. Üye adını yazdım Karakter isimlerini yazdım. Üyelik çalındı Mynet e meil attık ama adam büyük ihtimalle karakterleri taşımıştır. karakter aktarımını lütfen iptal edin dedim ama oralı olan bile olmadı.
Şuan Üye adı ve şifresi Emirde. Ama tahmin ettiğimiz gibi atam karakter taşıma işlemini başlatmış ve iptal edemiyor.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxxEmiRxxx »

Malesef Tel nom Kayıtlı Msj Atıp Çarları Geri Aldım Ama MAALESEF oyun açığı var karakterlerim elimde ama Adam Aktarmış Çarlarım Ne zaman gdecek elimden Diye Beklemekteyim . Çarlar Elimde ama Aktarmışlar . Aktarıldığında Elimden Gidecek : :cry:
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

Resim
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

Dabbe yazdı:
GanqstaxUNRULY yazdı:Gm bu yazıları okuyorsan bir el at 1 degil 2 degil 3 degil bu emirimin o kadar emegi war eLinizden qelir oyun kurucusunuz o çarı isteseniz kiminle alışveriş yapmış kim çalmış bulursunuz çarı istediqiniz gibi geri werebilirsiniz bu yazıları okuyup gülüp geçerseniz allah bin türlü belanızı wersin bu cocuqun çarını çalan o şrfsiz itler allah görüyor sizi ya reelde ya ahirett cezasını elbet çekeceksiniz degermi bir oyun için kalp kırmaya o kadarmı alçaldınız yuh size elinizden gelse ananızın babanızın parasınıda çalarsınız allah bilir ya onuda yapıyorsunuzdur.ah bea emirim sen neden güvenip weriyorsun bu şrfsizlere olan olmuş ama bundan sonra olacaklar bu kadar kolay olmamalı cezalarını çekmeli hırsızların...

İkv Destege bizzat 2 kere ben meil attım. Emir kendiside attı. Ama Hiç bir cevap alamadık. Bu iş bu kadar kolay olmamalı. Ben attığım meil lerde şifre ve benzeri bişey istiyoruz demedim. Üye adını yazdım Karakter isimlerini yazdım. Üyelik çalındı Mynet e meil attık ama adam büyük ihtimalle karakterleri taşımıştır. karakter aktarımını lütfen iptal edin dedim ama oralı olan bile olmadı.
Şuan Üye adı ve şifresi Emirde. Ama tahmin ettiğimiz gibi atam karakter taşıma işlemini başlatmış ve iptal edemiyor.
Şu an Bu yazıları okuyan bir GM varsa söylüyorm bu bir oyundur ne kadar ayrımcılık yapmamayı amaçlıyorsanız amaçlayın ama sakın ola bir kişinin bile ahını aLmayın elinizden gelir eskisi gibi çarı verebilirsiniz bu kadar sorumsuz olmayın lütfen yha =S
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxxEmiRxxx »

Erdoğan Abi Forumu Gezzmekde abicim özeline yazdım Lütfen İkv Desteğe 30 mail atmışızdır . Ama dönülmedi Bize . İçim çok acıyor Çarlar Elimde Ama Gidecek Lütfen Abi :S Şuan Oyundayım Xxxemirxxx Çarındayım Lütfen Abi
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

Resim
Kullanıcı avatarı
Blanche
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blanche »

Arkaşlar ben kimin çaldıqını biliyom hatta 25 lvl çar ise rütbeli eğer bana eşya yada para verirseniz sizin onun kim olduqunu sölicem vallhahi biliyom.
Kullanıcı avatarı
xSAYGINBEYx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xSAYGINBEYx »

Öncelikle merhaba

Karekteriniz çalınması tamamen sizin hatanızdır, karekterinizin çalnınmasını ikvxdestek mail atarsanız aktarılmış karekteri geri alabilirsiniz tabi belirli kanıtlarla aktarılan karekter mynet'den TTNET yada ''Sobee'' üyeliğine aktarılmışsa o kişi cezasını reel hayatta bile alabilir, onun yaptıgı tamamen %100 100 suç savcılıga dava açarsınız o TTNET yada ''Sobee'' üyeliğinin sahibini ikv@destek den ögrenip cezasını verebilirsiniz...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön