Can sıkıntısı diyelim biz buna
İyi ForumLar...

Selam,

Ben oyun oynamayı pek sevmem, zaten beceremem de. Oyun oynamak bana sıkıcı bir şey gibi gelir ancak İstanbul Kıyamet Vakti asla öyle gelmedi. Beta ilk çıktığında başlamıştım daha okuma yazma bilmiyordum, birilerinden yardım almıştım. o günden beri bırakmadım ancak sevdiğim kadar da bu oyundan nefret ediyorum. Hiçbir zaman oyunda düzgün bir yere gelemedim. 2012'de Çemberlitaş geldi, ben o zamandan beri oyundayım hala bir kere Gaffar'ı falan göremedim. Oyundan bahsedince artık sinirlerim bozuluyor aynı zamanda da kopamadığım için buralarda gelip yazmaya devam ediyorum.

Hadi buyrun.muhammetali395 yazdı: ↑16 Oca 2018 01:32 Hayrınıza düşük seviyeli arkadaşların görevlerine yardımcı olun madem işsizsiniz![]()

İlk fotoğraftaki BatuIII isimli karakter bana ait, şüphen olmasın dostum, Teşkilat sunucusunda üzerime düşenleri yapıyorum, hatta diğer arkadaşlar da yapıyormuhammetali395 yazdı: ↑16 Oca 2018 01:32 Hayrınıza düşük seviyeli arkadaşların görevlerine yardımcı olun madem işsizsiniz![]()

Biliyorum bende Muhammetali lodos kalede oturursun öyleBatuIV yazdı: ↑17 Oca 2018 22:07İlk fotoğraftaki BatuIII isimli karakter bana ait, şüphen olmasın dostum, Teşkilat sunucusunda üzerime düşenleri yapıyorum, hatta diğer arkadaşlar da yapıyormuhammetali395 yazdı: ↑16 Oca 2018 01:32 Hayrınıza düşük seviyeli arkadaşların görevlerine yardımcı olun madem işsizsiniz![]()
kadim, iflis, solucan, dişi örümcek, itemsiz adamları gaffara götürme... Sayamadığım bir sürü şeyler
nam olsun, isim yapayım diye yapmıyorum. Bu cevabı yazmamın sebebi de sana agresiflik olsun diye değil, sadece her hedef kesen "işsiz" kesim oyunda tamamen boş dolaşmıyor
![]()

Aynen