Element Direç İtem Alınır...
Re: Element Direç İtem Alınır...
Gomeos yazdı:Buradan yada oyundan ulaşabilirsiniz..
element direnç arıyosan sunucunun en iyi ws çarlarından biri oldugumu düşünüyorum büyücülere hevesim arttı o yüzden büyü dizmeye başladım mesmer + direnç fevkalade itemler bulunmakta fiyat konusunda anlaşırsak senin olabilir ...
Gökxayna

SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!

SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
Gokxayna yazdı:Gomeos yazdı:Buradan yada oyundan ulaşabilirsiniz..
element direnç arıyosan sunucunun en iyi ws çarlarından biri oldugumu düşünüyorum büyücülere hevesim arttı o yüzden büyü dizmeye başladım mesmer + direnç fevkalade itemler bulunmakta fiyat konusunda anlaşırsak senin olabilir ...
tamam bi irtibata geçelim ozaman
yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR
Gomeos yazdı:Gokxayna yazdı:Gomeos yazdı:Buradan yada oyundan ulaşabilirsiniz..
tamam bi irtibata geçelim ozaman
sabahları kendi çarlarıma sobee den giremıyorum bi hata oldugu için akşam saatlerinde (19:10 - 22 :00) veyahutta hafta sonu görüşelim . sen bana zaman ver ben o saatte olmaya calısrım cumartesi günü hariç
Gökxayna

burdan özelden mesajlaşalım konuşalım biz senle :ugeek:
yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR