Cinsiyetçiler Ve Yaşa Takılanlar Hk.
Re: Cinsiyetçiler Ve Yaşa Takılanlar Hk.
Bu yüzden bende kendi kendime lonca kurdum 3 karakterimde kendi kurduğum loncada tek başıma takılıyorum
- Hars
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÜTOPİA
Tabii sadece kadınların mağdur olduğu bir konu değildir. Bir arkadaş topluluğu içinde televizyonda görülen mini etekli bir kadına "off be, bacaklara bak" demekle, kıvanç tatlıtuğ'un karın kaslarına bakıp "ayy, six pack'e bak, çok şekeer" demek arasında abazanlık açısından hiç bir fark yokken, cümlenin alacağı tepki arasında çok büyük bir fark vardır. İşte kültürün ve temelde zihniyetin kadın ve erkeği farklı kulvarlara atıp yargılaması. Salt erkeğin cinsiyetçi yaklaşımda bulunması bana çok absürt geliyor.
Taklitler aslını yaşatır.
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Bu oyunu oynayan oyuncuların çoğu (genellikle eski ve 27-40 yaş arası) kendilerini oyunun ağası gibi gördükleri için bu durumlarla karşılaşmanız gayet normal. Bu bahsettiğim kişileri OKO bölgeler'de kestiğiniz zaman size şunları diyebilirler;
"Sen hayırdır aslanım? Sen kim olduğumu biliyormusun?"
"Bu oyunu dar ederim sana, akıllı ol koçum!"
gibi gibi. Bu bir oyun. Eğer sen OKO bölgeler'de dolaşıyorsan savaşa hazırlıklı olmak zorundasın.
Biraz ağır olabilir ama oyunu oynayan birçok kişinin zihniyetinden ve akli dengelerinden şüpheliyim. Konu sahibi arkadaş dışında grub bölgelerin'de kadın oyunculara sarkma, sözlü cinsel tacizde bulunma gibi birçok rahatsız edici davranışlar'da bulunuluyor. Bu insanlar istedikleri kadar ceza alsınlar yinede akıllanmıyorlar. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Oyunun şuan hala bu şekilde olmasının nedeni yönetim değil, biz oyuncularız. Bu tür kişilere diğer oyuncular REİS, ABİ, BABA diyip pohpohladıkça bu durum hiçbir zaman değişmez.
Gelelim asıl mevzuya. @Mutlakguven, eğer bu oyunda bir loncaya girmek istiyor ve bu tür sapkınlıklara maruz kalmak istemiyorsan eğer, erkek taklidi yapıp loncanın veya takıldığın kişilerin nabızını yoklayarak gerçek kimliğini ortaya koyabilirsin. Normalde özgürce her insan gibi sapkınlığa veya sözlü bir tacize uğramadan bu oyunu oynaman gerekir ama işte burası Türkiye.
gibi gibi. Bu bir oyun. Eğer sen OKO bölgeler'de dolaşıyorsan savaşa hazırlıklı olmak zorundasın.
Biraz ağır olabilir ama oyunu oynayan birçok kişinin zihniyetinden ve akli dengelerinden şüpheliyim. Konu sahibi arkadaş dışında grub bölgelerin'de kadın oyunculara sarkma, sözlü cinsel tacizde bulunma gibi birçok rahatsız edici davranışlar'da bulunuluyor. Bu insanlar istedikleri kadar ceza alsınlar yinede akıllanmıyorlar. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Oyunun şuan hala bu şekilde olmasının nedeni yönetim değil, biz oyuncularız. Bu tür kişilere diğer oyuncular REİS, ABİ, BABA diyip pohpohladıkça bu durum hiçbir zaman değişmez.
Gelelim asıl mevzuya. @Mutlakguven, eğer bu oyunda bir loncaya girmek istiyor ve bu tür sapkınlıklara maruz kalmak istemiyorsan eğer, erkek taklidi yapıp loncanın veya takıldığın kişilerin nabızını yoklayarak gerçek kimliğini ortaya koyabilirsin. Normalde özgürce her insan gibi sapkınlığa veya sözlü bir tacize uğramadan bu oyunu oynaman gerekir ama işte burası Türkiye.
Senior Software Engineer
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Maalesef bu oyunun en kötü taraflarından biri de bu mevzu yoklukta yaşadıkları için ne saygıları vardır ne de sevgileri.
Bunu yaşamamak istiyorsan her yere ben "KIZIM" diye bağırmayacaksın ilan etmeyeceksin sonuçta burası bir oyun kadın veya erkek olmanın hiçbir önemi yok.
Dediğim gibi maruz kalmamak için bu biraz da senin elinde.
İyi günler
Bunu yaşamamak istiyorsan her yere ben "KIZIM" diye bağırmayacaksın ilan etmeyeceksin sonuçta burası bir oyun kadın veya erkek olmanın hiçbir önemi yok.
Dediğim gibi maruz kalmamak için bu biraz da senin elinde.
İyi günler

- NaSaReDDiT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kuklacıda birkaç kişi dışı yaş ayrımcılığı yapmamaktadır.Nerden biliyorsanız derseniz kendim 13 yaşındayım.Oyundaki abilerim loncam bana yardımcı oluyor bende elimden geldiğince ona,Bu konudan cidden rahatsız oluyorsanız kuklacı olarak kapımız açık,
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
https://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
https://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Akıl sağlıklarının yerinde olmadığını ve gerekli aile eğitimini almadıklarını düşünüyorum.Retaliation yazdı: ↑11 Oca 2018 17:03 Oyunda kadın karakter görünce peşinden koşan oyuncular maalesef bitmiyor. Eşeysiz ürüyorlar.
Bende 16 yaşındayım fakat önyargı da bulunup küçük düşürülmemek için yaşımı kimseyle paylaşmıyorum zaten oyunda kimse ile konuşmam en iyisi
+1Ostankino yazdı: ↑11 Oca 2018 17:29 Bu oyunu oynayan oyuncuların çoğu (genellikle eski ve 27-40 yaş arası) kendilerini oyunun ağası gibi gördükleri için bu durumlarla karşılaşmanız gayet normal. Bu bahsettiğim kişileri OKO bölgeler'de kestiğiniz zaman size şunları diyebilirler;
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Konu ile pek bi alakasız gibi dursa da güzel bir sosyolojik çıkarım, hoşuma gitti, bu konunun devamı kadınların erkeğe sürekli uyguladığı ve toplum tarafından artık farkedilemeyecek kadar benimsenmiş psikolojik kadın şiddetine ve erkeklerin bilinçsizce girdiği Pavlov'un köpeği duumuna kadar gider.Hars yazdı: ↑11 Oca 2018 17:27 Tabii sadece kadınların mağdur olduğu bir konu değildir. Bir arkadaş topluluğu içinde televizyonda görülen mini etekli bir kadına "off be, bacaklara bak" demekle, kıvanç tatlıtuğ'un karın kaslarına bakıp "ayy, six pack'e bak, çok şekeer" demek arasında abazanlık açısından hiç bir fark yokken, cümlenin alacağı tepki arasında çok büyük bir fark vardır. İşte kültürün ve temelde zihniyetin kadın ve erkeği farklı kulvarlara atıp yargılaması. Salt erkeğin cinsiyetçi yaklaşımda bulunması bana çok absürt geliyor.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.