Cinsiyetçiler Ve Yaşa Takılanlar Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Cinsiyetçiler Ve Yaşa Takılanlar Hk.

Mesaj gönderen AnaToLia »

Bu yüzden bende kendi kendime lonca kurdum 3 karakterimde kendi kurduğum loncada tek başıma takılıyorum
Kullanıcı avatarı
Hars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÜTOPİA

Mesaj gönderen Hars »

Tabii sadece kadınların mağdur olduğu bir konu değildir. Bir arkadaş topluluğu içinde televizyonda görülen mini etekli bir kadına "off be, bacaklara bak" demekle, kıvanç tatlıtuğ'un karın kaslarına bakıp "ayy, six pack'e bak, çok şekeer" demek arasında abazanlık açısından hiç bir fark yokken, cümlenin alacağı tepki arasında çok büyük bir fark vardır. İşte kültürün ve temelde zihniyetin kadın ve erkeği farklı kulvarlara atıp yargılaması. Salt erkeğin cinsiyetçi yaklaşımda bulunması bana çok absürt geliyor.
Taklitler aslını yaşatır.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Bunlar gereksiz insanlar işte.
kedi
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

Bu oyunu oynayan oyuncuların çoğu (genellikle eski ve 27-40 yaş arası) kendilerini oyunun ağası gibi gördükleri için bu durumlarla karşılaşmanız gayet normal. Bu bahsettiğim kişileri OKO bölgeler'de kestiğiniz zaman size şunları diyebilirler;

"Sen hayırdır aslanım? Sen kim olduğumu biliyormusun?"
"Bu oyunu dar ederim sana, akıllı ol koçum!"
gibi gibi. Bu bir oyun. Eğer sen OKO bölgeler'de dolaşıyorsan savaşa hazırlıklı olmak zorundasın.

Biraz ağır olabilir ama oyunu oynayan birçok kişinin zihniyetinden ve akli dengelerinden şüpheliyim. Konu sahibi arkadaş dışında grub bölgelerin'de kadın oyunculara sarkma, sözlü cinsel tacizde bulunma gibi birçok rahatsız edici davranışlar'da bulunuluyor. Bu insanlar istedikleri kadar ceza alsınlar yinede akıllanmıyorlar. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Oyunun şuan hala bu şekilde olmasının nedeni yönetim değil, biz oyuncularız. Bu tür kişilere diğer oyuncular REİS, ABİ, BABA diyip pohpohladıkça bu durum hiçbir zaman değişmez.

Gelelim asıl mevzuya. @Mutlakguven, eğer bu oyunda bir loncaya girmek istiyor ve bu tür sapkınlıklara maruz kalmak istemiyorsan eğer, erkek taklidi yapıp loncanın veya takıldığın kişilerin nabızını yoklayarak gerçek kimliğini ortaya koyabilirsin. Normalde özgürce her insan gibi sapkınlığa veya sözlü bir tacize uğramadan bu oyunu oynaman gerekir ama işte burası Türkiye.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

Maalesef bu oyunun en kötü taraflarından biri de bu mevzu yoklukta yaşadıkları için ne saygıları vardır ne de sevgileri.
Bunu yaşamamak istiyorsan her yere ben "KIZIM" diye bağırmayacaksın ilan etmeyeceksin sonuçta burası bir oyun kadın veya erkek olmanın hiçbir önemi yok.
Dediğim gibi maruz kalmamak için bu biraz da senin elinde.
İyi günler
Resim
Kullanıcı avatarı
NaSaReDDiT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen NaSaReDDiT »

Kuklacıda birkaç kişi dışı yaş ayrımcılığı yapmamaktadır.Nerden biliyorsanız derseniz kendim 13 yaşındayım.Oyundaki abilerim loncam bana yardımcı oluyor bende elimden geldiğince ona,Bu konudan cidden rahatsız oluyorsanız kuklacı olarak kapımız açık,
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!

https://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Retaliation yazdı: 11 Oca 2018 17:03 Oyunda kadın karakter görünce peşinden koşan oyuncular maalesef bitmiyor. Eşeysiz ürüyorlar.
Akıl sağlıklarının yerinde olmadığını ve gerekli aile eğitimini almadıklarını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mervang »

Bende 16 yaşındayım fakat önyargı da bulunup küçük düşürülmemek için yaşımı kimseyle paylaşmıyorum zaten oyunda kimse ile konuşmam en iyisi
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Ostankino yazdı: 11 Oca 2018 17:29 Bu oyunu oynayan oyuncuların çoğu (genellikle eski ve 27-40 yaş arası) kendilerini oyunun ağası gibi gördükleri için bu durumlarla karşılaşmanız gayet normal. Bu bahsettiğim kişileri OKO bölgeler'de kestiğiniz zaman size şunları diyebilirler;

"Sen hayırdır aslanım? Sen kim olduğumu biliyormusun?"
"Bu oyunu dar ederim sana, akıllı ol koçum!"
gibi gibi. Bu bir oyun. Eğer sen OKO bölgeler'de dolaşıyorsan savaşa hazırlıklı olmak zorundasın.

Biraz ağır olabilir ama oyunu oynayan birçok kişinin zihniyetinden ve akli dengelerinden şüpheliyim. Konu sahibi arkadaş dışında grub bölgelerin'de kadın oyunculara sarkma, sözlü cinsel tacizde bulunma gibi birçok rahatsız edici davranışlar'da bulunuluyor. Bu insanlar istedikleri kadar ceza alsınlar yinede akıllanmıyorlar. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Oyunun şuan hala bu şekilde olmasının nedeni yönetim değil, biz oyuncularız. Bu tür kişilere diğer oyuncular REİS, ABİ, BABA diyip pohpohladıkça bu durum hiçbir zaman değişmez.

Gelelim asıl mevzuya. @Mutlakguven, eğer bu oyunda bir loncaya girmek istiyor ve bu tür sapkınlıklara maruz kalmak istemiyorsan eğer, erkek taklidi yapıp loncanın veya takıldığın kişilerin nabızını yoklayarak gerçek kimliğini ortaya koyabilirsin. Normalde özgürce her insan gibi sapkınlığa veya sözlü bir tacize uğramadan bu oyunu oynaman gerekir ama işte burası Türkiye.
+1
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Hars yazdı: 11 Oca 2018 17:27 Tabii sadece kadınların mağdur olduğu bir konu değildir. Bir arkadaş topluluğu içinde televizyonda görülen mini etekli bir kadına "off be, bacaklara bak" demekle, kıvanç tatlıtuğ'un karın kaslarına bakıp "ayy, six pack'e bak, çok şekeer" demek arasında abazanlık açısından hiç bir fark yokken, cümlenin alacağı tepki arasında çok büyük bir fark vardır. İşte kültürün ve temelde zihniyetin kadın ve erkeği farklı kulvarlara atıp yargılaması. Salt erkeğin cinsiyetçi yaklaşımda bulunması bana çok absürt geliyor.
Konu ile pek bi alakasız gibi dursa da güzel bir sosyolojik çıkarım, hoşuma gitti, bu konunun devamı kadınların erkeğe sürekli uyguladığı ve toplum tarafından artık farkedilemeyecek kadar benimsenmiş psikolojik kadın şiddetine ve erkeklerin bilinçsizce girdiği Pavlov'un köpeği duumuna kadar gider. :thinking_face:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön