Oyun gitti
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Re: Oyun gitti
Sunucuların performansının hiçte "üst seviye" tutulmadığı ortada.Bu kadar çok sunucusu çöken bir başka oyun var mıdır bilmiyorum.M2 oyunun pvp sunucuları bile binlerce oyuncuyu kaldırıyor.Şimdi bir sunucunun full olması için kaç kişinin online olması lazım ? Tamam oyun kalabalık ama bir sunucunun full olmasını gerektirecek durumda değil.Plus satmak için yapılmış bir şey.Hadi sunucu çöktü anladıkta eşyalar neden gidiyor.Neden sunucu geri sarıyor ? Tam şimdi ismini hatırlayamadım ama sunucuya log gönderme sıklığı ile ilgili bir şey vardı.Ben başka bir oyunda sunucu çöktüğünde oyunun geri sardığını görmemiştim.Peki bu akçeler nereye gidiyor.Daha iyi sunucular kullanmak bu oyuncuların hakkı değil mi ? Güncellemeden sonra nasıl olacak bu sunucuların hali ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?
En son AgahEfendi tarafından 10 Oca 2018 20:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 20 kere düzenlendi.
Selam Arkadaşlar
Yapılan kontrollerde Beyaz Köşk sunucusuna erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
Yapılan kontrollerde Beyaz Köşk sunucusuna erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; göz kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
BANAGOREASKYOK
- Sahaf Yardımcısı

hep aynı seyler gülüyorum oturmus vallaNaveran yazdı: ↑10 Oca 2018 20:04 Selam Arkadaşlar
İyi forumlar
oyun niye bukadar kötü diyen yok düzeltelim diyen hiç yok anlamıyorum derdiniz nedir bir yönetici olarak geldigi gibi mi devam diyorlar. kader muhurlerı pesınden kostugunuz kadar IKV pesınde kosmuyonuz.KM ye yenılık gelecek dıye cocuk gibi sevinen dev ve gmler biliyorum. ama İKV ye gelınce yenılık gelecekmı gelmıcekmı zar zor alıyoruz bilgileri ne istiyonuz bu oyundan ? niye bu çile işkençe bize neden
Hep zaten gozlemleniyor keske onune gecilebilse sanki ilk defa oluyor
Geri sarmış oyun. SOBEE STÜDYOLARINA BECERİKSİZLİKLERİ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Geçmiş olsun
Umarım çok fazla kayıp olmamıştır ne kadar geri sarmış ?
Ve bunlara artık bir çözüm için birşeyler yapılması gerekiyor...
Yaklaşık 3 saat geri sardı oyun. Bu kadar beceriksiz olunmaz. Sıkışınca geri sarıyorlar oyunu ve sağlam bir kaybım var. Zwartan nerdesin gönlüm hep seni arıyor.

Geri sarıyorsa paran geri geliyor mu kardeşim ?BANAGOREASKYOK yazdı: ↑10 Oca 2018 20:00haklısın valla adamdan met 23 aldım ins ya duruyordur yada geri gitmiştir görücez bakalım.MobilSorun78 yazdı: ↑10 Oca 2018 19:52 Allah'tan yemeğe gitmeden ESC ile çıkış yaptım, sonuçta gözüm arkada güvenebileceğim bir teknik ekip kadrosu yok ortada.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hocam artık o kadar sıradanlaştı ki bu durum kimse umursamıyor.
Herkes bölgeden bir iki yazıyor sonra devam