Lilum yazdı: ↑08 Oca 2018 02:19eline sağlık güzel olmuş bizim oğlan
Teşekkür ederim sayın başkan
ParDusxTirYaKix yazdı: ↑08 Oca 2018 04:05Eline sağlık kardeşim. Bu işi Zevkle yaptığın ortada başarılarının devamını diliyorum.
Teşekkür ederim canım kardeşim
ybrdelisix yazdı: ↑08 Oca 2018 07:11Eline sağlık güzel olmuş. Kuklacıda da bir arkadaş vardı. O çok seri bir şekilde kasıyordu.
Bir şey daha eklemek istiyorum, forumda defans 23 hakkında çok fazla konu açılıyor yok tek atıyor olmaz böyle diye felan fakat ırklarda tek başına kasılamayan sınıf savaşçı. Herkes avantajından bahsediyor fakat kimse holde tek başına kasılamadığından bahsetmiyor. Şifacıların ne kadar avantajlı olduğu aşikar.
Videoların devamını bekliyoruz.
İyi forumlar...
Teşekkür ederim Defansif 2 (III) ile kasmak, ihtimallere bağlı. Kritik, saldırı ve SVH değerlerinin değişkenliği var. Ofans olarak kasılabiliyor, fakat ilerlemesi zor. Sancak sunucusunda "AYDIN" isimli savaşçı ofans olarak ırklarda sürekli tek başına kasıyordu. Biraz da azim işi heralde
MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 10:02Eline sağlık kardeşim.
Hol bölgesini sevmediğim için video içeriğini de beğenmedim . Yalnız yaptığın iş takdire şayan. Ben de bir zamanlar şifacı karakterimde 25 puan zehir gücü ile oynardım güzel zamanlardı...
SikayetVar yazdı: ↑08 Oca 2018 12:42Hol bölgesini sevmediğim için video içeriğini de beğenmedim . Yalnız yaptığın iş takdire şayan. Ben de bir zamanlar şifacı karakterimde 25 puan zehir gücü ile oynardım güzel zamanlardı...
Teşekkür ederim Anlatılan o güzel vakitler ben oyunla tanışmadan evveldi. Yetişemedim
ybrdelisix yazdı: ↑08 Oca 2018 07:11Eline sağlık güzel olmuş. Kuklacıda da bir arkadaş vardı. O çok seri bir şekilde kasıyordu.
Bir şey daha eklemek istiyorum, forumda defans 23 hakkında çok fazla konu açılıyor yok tek atıyor olmaz böyle diye felan fakat ırklarda tek başına kasılamayan sınıf savaşçı. Herkes avantajından bahsediyor fakat kimse holde tek başına kasılamadığından bahsetmiyor. Şifacıların ne kadar avantajlı olduğu aşikar.
Videoların devamını bekliyoruz.
İyi forumlar...
Sancak sunucusunda AYDIN isimli oyuncu hem defans hem ofans olarak kastığına şahitim defans bi kaç kerede kendim kastım dikkat 3 olduğu zaman aşırı kolaylaşıyor