19 bin bana imkansız geldi mümkünse video çekerek ispatla bize.Motiejunas yazdı: ↑06 Oca 2018 19:14 İyileştirme çemberi 1 III ve Şifa bilgisi III + İbni sina iksir ile kritikle beraber 19 bin bastım savaşçıya .Çember tılsımı ve şifa tılsımları çok etkiliyor
Şifacı max kaç bin can basabilir ?
Re: Şifacı max kaç bin can basabilir ?
Everything is about math just math
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Yalnız sen olayı yanlış anlamışsınMotiejunas yazdı: ↑06 Oca 2018 19:14 İyileştirme çemberi 1 III ve Şifa bilgisi III + İbni sina iksir ile kritikle beraber 19 bin bastım savaşçıya .Çember tılsımı ve şifa tılsımları çok etkiliyor
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Güncelden önce 13+Şifa 3 ile düz 16 kritik 18 19 20 civarı bin felan rahat basıyordum. Şimdi İyileştirme+ Şifa3 takıyorum 14,15,16 diye gidiyor.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Oyunda yanlış bilinen konulardan birisi de budur.İyileştirme çemberi tılsımı iyileştirme çemberinin verdiği iyileştirmeyi değil iyileştirme çemberi açık iken bastığımız iyileştirme yeteneğini arttırır.BatuIV yazdı: ↑07 Oca 2018 02:26Yalnız sen olayı yanlış anlamışsınMotiejunas yazdı: ↑06 Oca 2018 19:14 İyileştirme çemberi 1 III ve Şifa bilgisi III + İbni sina iksir ile kritikle beraber 19 bin bastım savaşçıya .Çember tılsımı ve şifa tılsımları çok etkiliyoriyileştirme çemberi yeteneğine bakarsan not olarak Şifa bilgisinden etkilenmektedir diyor. Yani şifa bilgisine kaç puan verdiğin veya şifa3 olup olmadığı senin iyileştirme çemberinin etkisini arttırır veya azaltır. Senin iyileştirme 13 takman normal can basmanı arttırmaz sadece çemberle yaptığın iyileştirme miktarını arttırır, bunu kaçırmışsın
![]()
İlgili Tılsım ;
İyileştirme Çemberi 1 (I) : Üzerinde iyileştirme çemberi etkisi varsa, iyileştirme büyüsünün miktarını %10 arttırır.
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
Sen buralarda harcanıyorsunBatuIV yazdı: ↑07 Oca 2018 02:26Yalnız sen olayı yanlış anlamışsınMotiejunas yazdı: ↑06 Oca 2018 19:14 İyileştirme çemberi 1 III ve Şifa bilgisi III + İbni sina iksir ile kritikle beraber 19 bin bastım savaşçıya .Çember tılsımı ve şifa tılsımları çok etkiliyoriyileştirme çemberi yeteneğine bakarsan not olarak Şifa bilgisinden etkilenmektedir diyor. Yani şifa bilgisine kaç puan verdiğin veya şifa3 olup olmadığı senin iyileştirme çemberinin etkisini arttırır veya azaltır. Senin iyileştirme 13 takman normal can basmanı arttırmaz sadece çemberle yaptığın iyileştirme miktarını arttırır, bunu kaçırmışsın
![]()
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Cevaplayan arkadaşlar çok sağolun güzel muhabbetler dönmüş pek bakamadım buraya
Hala aynı itemler aynı tılsımla 13.850 gördüm kritik ile. Ayakkabı ve gözlük mevcut olsa herhalde şifacıyla max iksirsiz 14.2.. civarları şifa basılıyor. İyileştirme çemberi tılsımını hesaba katmıyorum çünkü iyileştirme-şifa3-bb3 setini kullanmak daha mantıklı gibi o yüzden bunlarla max kaç basabilirim onu öğrenmeye çalışıyorum

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
İksirsiz en fazla 12,5 k bastım.
- Hars
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ÜTOPİA
Güncelleme gelmeden evvel 8'li tılsım kombinasyonları ve Ruh Çalan iksir ile birlikte 19 bin iyileştirme basabiliyorduk. Güncelleme geldikten sonra durum nedir, ne değildir bilmiyorum.
Taklitler aslını yaşatır.
Şifa Bilgisi (I) ve İyileştirme Çemberi 1 (III) ile 15 bin bastım kritik ile. Şifa bilgi (III) ile 17 bin civarı basılabilir bence ama 19 bin bana da biraz absürt geldi.
darkkniqht1 yazdı: ↑10 Oca 2018 18:22Önemli olan imkansızı başarmak.movie yazdı: ↑06 Oca 2018 21:3419 bin bana imkansız geldi mümkünse video çekerek ispatla bize.Motiejunas yazdı: ↑06 Oca 2018 19:14 İyileştirme çemberi 1 III ve Şifa bilgisi III + İbni sina iksir ile kritikle beraber 19 bin bastım savaşçıya .Çember tılsımı ve şifa tılsımları çok etkiliyorHayır imkansız değil tabii ki ama tam 19 bini görmemiştir 18 küsür arası gelmiştir. Kendim şahsıma 18 873 basmışlığım vardır.
Yalnız şuna dikkat etmek lazım. Bazen iyileştirme çemberinin iyileştirmesi ile şifacının iyileştirmesi birleşiyor ve tek bir iyileştirme olarak görünebiliyor. Yani aslında 17 bin küsür iyileştirme basarkan 1.5k iyileştirme çemberi ile sanki 19k iyileştirme basılmış gibi gözükebilir. Bundan emin olun yani hala 19 k basılacağına ihtimal vermiyorum.
Everything is about math just math