Şifacı max kaç bin can basabilir ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Şifacı max kaç bin can basabilir ?

Mesaj gönderen movie »

Motiejunas yazdı: 06 Oca 2018 19:14 İyileştirme çemberi 1 III ve Şifa bilgisi III + İbni sina iksir ile kritikle beraber 19 bin bastım savaşçıya .Çember tılsımı ve şifa tılsımları çok etkiliyor
19 bin bana imkansız geldi mümkünse video çekerek ispatla bize.
Everything is about math just math
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

Motiejunas yazdı: 06 Oca 2018 19:14 İyileştirme çemberi 1 III ve Şifa bilgisi III + İbni sina iksir ile kritikle beraber 19 bin bastım savaşçıya .Çember tılsımı ve şifa tılsımları çok etkiliyor
Yalnız sen olayı yanlış anlamışsın :) iyileştirme çemberi yeteneğine bakarsan not olarak Şifa bilgisinden etkilenmektedir diyor. Yani şifa bilgisine kaç puan verdiğin veya şifa3 olup olmadığı senin iyileştirme çemberinin etkisini arttırır veya azaltır. Senin iyileştirme 13 takman normal can basmanı arttırmaz sadece çemberle yaptığın iyileştirme miktarını arttırır, bunu kaçırmışsın :)
Kullanıcı avatarı
jerrymaquire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jerrymaquire »

Güncelden önce 13+Şifa 3 ile düz 16 kritik 18 19 20 civarı bin felan rahat basıyordum. Şimdi İyileştirme+ Şifa3 takıyorum 14,15,16 diye gidiyor.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

BatuIV yazdı: 07 Oca 2018 02:26
Yalnız sen olayı yanlış anlamışsın :) iyileştirme çemberi yeteneğine bakarsan not olarak Şifa bilgisinden etkilenmektedir diyor. Yani şifa bilgisine kaç puan verdiğin veya şifa3 olup olmadığı senin iyileştirme çemberinin etkisini arttırır veya azaltır. Senin iyileştirme 13 takman normal can basmanı arttırmaz sadece çemberle yaptığın iyileştirme miktarını arttırır, bunu kaçırmışsın :)
Oyunda yanlış bilinen konulardan birisi de budur.İyileştirme çemberi tılsımı iyileştirme çemberinin verdiği iyileştirmeyi değil iyileştirme çemberi açık iken bastığımız iyileştirme yeteneğini arttırır.

İlgili Tılsım ;
İyileştirme Çemberi 1 (I) : Üzerinde iyileştirme çemberi etkisi varsa, iyileştirme büyüsünün miktarını %10 arttırır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
jerrymaquire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen jerrymaquire »

BatuIV yazdı: 07 Oca 2018 02:26
Sen buralarda harcanıyorsun :relaxed:
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Rasenganm »

Cevaplayan arkadaşlar çok sağolun güzel muhabbetler dönmüş pek bakamadım buraya :) Hala aynı itemler aynı tılsımla 13.850 gördüm kritik ile. Ayakkabı ve gözlük mevcut olsa herhalde şifacıyla max iksirsiz 14.2.. civarları şifa basılıyor. İyileştirme çemberi tılsımını hesaba katmıyorum çünkü iyileştirme-şifa3-bb3 setini kullanmak daha mantıklı gibi o yüzden bunlarla max kaç basabilirim onu öğrenmeye çalışıyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

İksirsiz en fazla 12,5 k bastım.
Kullanıcı avatarı
Hars
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: ÜTOPİA

Mesaj gönderen Hars »

Güncelleme gelmeden evvel 8'li tılsım kombinasyonları ve Ruh Çalan iksir ile birlikte 19 bin iyileştirme basabiliyorduk. Güncelleme geldikten sonra durum nedir, ne değildir bilmiyorum.
Taklitler aslını yaşatır.
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ed67ed »

Şifa Bilgisi (I) ve İyileştirme Çemberi 1 (III) ile 15 bin bastım kritik ile. Şifa bilgi (III) ile 17 bin civarı basılabilir bence ama 19 bin bana da biraz absürt geldi.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Hars yazdı: 10 Oca 2018 18:16 Güncelleme gelmeden evvel 8'li tılsım kombinasyonları ve Ruh Çalan iksir ile birlikte 19 bin iyileştirme basabiliyorduk. Güncelleme geldikten sonra durum nedir, ne değildir bilmiyorum.
darkkniqht1 yazdı: 10 Oca 2018 18:22
movie yazdı: 06 Oca 2018 21:34
19 bin bana imkansız geldi mümkünse video çekerek ispatla bize.
Önemli olan imkansızı başarmak. :) Hayır imkansız değil tabii ki ama tam 19 bini görmemiştir 18 küsür arası gelmiştir. Kendim şahsıma 18 873 basmışlığım vardır.

Yalnız şuna dikkat etmek lazım. Bazen iyileştirme çemberinin iyileştirmesi ile şifacının iyileştirmesi birleşiyor ve tek bir iyileştirme olarak görünebiliyor. Yani aslında 17 bin küsür iyileştirme basarkan 1.5k iyileştirme çemberi ile sanki 19k iyileştirme basılmış gibi gözükebilir. Bundan emin olun yani hala 19 k basılacağına ihtimal vermiyorum.
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön