GİRİŞ SAHİLDEN OLURSA ARZLAR ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: GİRİŞ SAHİLDEN OLURSA ARZLAR ?

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Büyük ihtimal savaşa açık bölge olacağından dolayı sancaklarda bölgeye yerleştirilecek lakin senin dediğin duruma gelince olması zor mu bilemiyorum eğer bölgenin başlangıç noktası önemli ise bahsedilen yerden giriş sağlanır sadece ek bir yer açmazlar bu durum çok can sıkıcak her ne kadar sen sohbet kısmına Kesmeyin görev var desende savaşırken dünyayı unutan kişilerle karşı karşıya gelebelimen yüksek ihtimal
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Mysterysun yazdı: 02 Oca 2018 22:26 Selam arkadaşlar,

Nerull açıklamasında Karaköy girişinin Sahilden olacağını söylemişti. Fakat Arzlar bu konuda çok fazla sıkıntı yaşayacak diye düşünüyorum. Sonuç olarak sahile yakın yerde Lodoslar bolca olacak.

Fakat benim aklımdan geçen şu 2 tane giriş olabilir. Arzlar için Sirkeci garında bir geçit olup sanki Tren ile gidiyorlarmış gibi olabilir. Lodoslar ise sahilden deniz yolu ile gidebilirler. Böylece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

Sizlerin düşüncesi nelerdir?

Gelecek olan bölge Açık bölge olduğu için diğer bölgelere nasıl topkapıdan ışınlanıyorsan burayada ışınlanırsın doğal olarak sonuçta GB bölgesi değil ve Topkapı bunun için var ;)
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Zamaninda meteora lodosken gecemezdik savaşin oradan meteor tabelasina tıklayıp f4 cekip oyuna tekrar girip sarsilmaz/kutup/CK acip can sifirlanmadan sag tiklayip meteora girerdik sıra arzlarda 😂
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

HHblack yazdı: 02 Oca 2018 23:00

Nerull açıklamasında Karaköy girişinin Sahilden olacağını söylemişti. Fakat Arzlar bu konuda çok fazla sıkıntı yaşayacak diye düşünüyorum. Sonuç olarak sahile yakın yerde Lodoslar bolca olacak.

Fakat benim aklımdan geçen şu 2 tane giriş olabilir. Arzlar için Sirkeci garında bir geçit olup sanki Tren ile gidiyorlarmış gibi olabilir. Lodoslar ise sahilden deniz yolu ile gidebilirler. Böylece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

Eğer MERAN sunucusuna gelirseniz bu tarz sorunları düşünmek zorunda kalmazsınız :) Hangi klandan olduğunuzun bi önemi olmaz. Çünkü sadece siz ve ben oluruz. Buyrun gelin bekliyorum ':)
beni holde kasacaksan ve grup bölgelerine götüreceksen gelirim hacı sıkıntı olmaz. :D
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

HHblack yazdı: 02 Oca 2018 23:00

Eğer MERAN sunucusuna gelirseniz bu tarz sorunları düşünmek zorunda kalmazsınız :) Hangi klandan olduğunuzun bi önemi olmaz. Çünkü sadece siz ve ben oluruz. Buyrun gelin bekliyorum ':)
Biz ve sen :) yalnızlıktan olaya romantizm de katmışsın 😂😂
Resim
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mervang »

IIASiLKANII yazdı: 03 Oca 2018 02:00 Arzlar meteor giriste gun boyu bekliyorda ne oluyor,cok mu sikayetciyiz?Sahsen ben rahatsızlık duymuyorum.Tabikide çok kez kesildim orada.Fakat,oyunda zaten heyecan duyacagin seyler an itibari ile kısıtlı iken,acaba arz cıkar mı,buyucu isen kutup savsciysan sars sifaciysa ck vs hazırlayayımın verdigi ufacık heyecan bile bana yetiyor.Sancağa o kadar yakın olmasına rağmen,lodoslarda rahatlıkla (tabikide daha az oranla) orada,giriste hakimiyet kurabiliyor.Herseye kolaylık beklemeyın,bırakın millet savaşsın,çıldırsın,deşarj olsun,hareket gelsin,kaos oluşsun ! :eyes:

Ciddi ciddi insanlar savaşmayı unuttular.Öyle veya böyle gerek girişi olsun gerekse bölgede olsun, umuyorum ki 2 klan arasında zevkli kıyasıya bir mücadele olucaktır !
Göster
Zaten bir ruhtaşı daha eklerler,bu kadarda şey etmeye gerek yok
[*]Yinede tek giriş olmalı
Sen beyazkoşk'te bir lodos değilmisin lodosların arzlardan 5 kat daha fazla olduğunu hiç mi fark etmedin bildiğin sunucuda arz yok gün boyu kale önü lodos dolu işimiz oluyo arada f4 atiyoz e ö ye ordanda çıkıyor lar
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Mervang yazdı: 03 Oca 2018 07:49
IIASiLKANII yazdı: 03 Oca 2018 02:00 Arzlar meteor giriste gun boyu bekliyorda ne oluyor,cok mu sikayetciyiz?Sahsen ben rahatsızlık duymuyorum.Tabikide çok kez kesildim orada.Fakat,oyunda zaten heyecan duyacagin seyler an itibari ile kısıtlı iken,acaba arz cıkar mı,buyucu isen kutup savsciysan sars sifaciysa ck vs hazırlayayımın verdigi ufacık heyecan bile bana yetiyor.Sancağa o kadar yakın olmasına rağmen,lodoslarda rahatlıkla (tabikide daha az oranla) orada,giriste hakimiyet kurabiliyor.Herseye kolaylık beklemeyın,bırakın millet savaşsın,çıldırsın,deşarj olsun,hareket gelsin,kaos oluşsun ! :eyes:

Ciddi ciddi insanlar savaşmayı unuttular.Öyle veya böyle gerek girişi olsun gerekse bölgede olsun, umuyorum ki 2 klan arasında zevkli kıyasıya bir mücadele olucaktır !
Göster
Sen beyazkoşk'te bir lodos değilmisin lodosların arzlardan 5 kat daha fazla olduğunu hiç mi fark etmedin bildiğin sunucuda arz yok gün boyu kale önü lodos dolu işimiz oluyo arada f4 atiyoz e ö ye ordanda çıkıyor lar
Kardesim afedersinde ne alaka? :) Bahsettigim meteor girisinde ben her gun her zaman arz goruyorum ve geleni geceni biciyor,biciyorlar.Sunucuda lodos 5 kat fazlaymis,olsa ne ki,bak girisi arzlar halen tutabiliyor ve hakimiyet kurabiliyorsa gerisi fasa fiso.Ayrıca orda 1 adam bile dursa tehlikedir,kesen kesiyor kardesim ;)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mervang »

IIASiLKANII yazdı: 03 Oca 2018 08:19
Mervang yazdı: 03 Oca 2018 07:49

Göster
Kardesim afedersinde ne alaka? :) Bahsettigim meteor girisinde ben her gun her zaman arz goruyorum ve geleni geceni biciyor,biciyorlar.Sunucuda lodos 5 kat fazlaymis,olsa ne ki,bak girisi arzlar halen tutabiliyor ve hakimiyet kurabiliyorsa gerisi fasa fiso.Ayrıca orda 1 adam bile dursa tehlikedir,kesen kesiyor kardesim ;)
O giriş te duran arz benim benden başka da kimse yok ve oraya gelmemin sebebi arz kalenin önünün dolu olması
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

koskoca bolge yapiyorlar iki tane ruh tasi koymuslardir herhalde. tamamen dusman kontrolunde olan bolgelere ( meran sehri, hidra, ada .. ) bile ruh tasi yerlestirme kudreti olan teskilat, karakoy'e mi ruh tasi yerlestirmeyecek?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
madmuh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen madmuh »

Tüm iletileri inceledikten sonra şahsımca şu kanaate vardım. Konuyu açan arkadaşa destek veren arkadaşlar nerdeyse kesin emin olmakla birlikte oyuna başlangıç tarihleri Topkapı sonrası veya yakını gibime geliyor. Çünkü 29 dan 39 a geçiş döneminde o meteor girişinin önemini stratejik ve politik konumunu anlamak için Bknz: Türkiye'nin Stratejik Konumu gibi bir örnek verebilirdik. Zaten Şef görevlerini 100 kişi toplanıp YAPAMAZKEN üstüne bide içeride kırk nazla girdiğin gruba görev teslimi için komutana gidip gelme sıkıntısını anlatamazdın. Ada görevlerinin bazıları, zincir görevleri vb. birçok bağlı görev eminönü bağlantısı gerektiriyordu. Şimdilerde 1 büyücünün şifasız kestiği Karakürk, Dev Ana , Cevriye gibi şef görevlerini meteora tekrar giriş yapamadığım için tam hatırlamamakla beraber bu 3 görevden birisi için tam 5 gün bekledim tam 5. Çünkü 1 Şef kesimi 50 60 kişilik gruplardan oluşuyor, herkes o an için birbirine saygı duysada görevi olduktan sonra teslime gitmek zorunda oluyordu. Çünkü oyundan düşerse yeni baştan birdaha başlama sıkıntısı mevcut. Diyelimki Topkapı'ya bu bağlantı verilmedi. Şuanki oyun mekaniğinde hiçbir oyuncunun 39 level bir büyücü veya şifacıdan daha uzun sürede geleceğini söyleyemeyiz. Sonuçta hız veren eşyalar 2 item 1 iksirde olsa, mor ma lı karakterlerin nasıl gittiğini açıklamaya gerek yok.
Toparlamak gerekirse, çok problem içeren bir dert değil bu. Bırakında EMİNÖNÜ nüfusu artsın. Kasa erişiminin olmadığı yıllar Bankacı önünün önemi gibi şeyleri tekrar yad edelim. Geçen akşam bir arkadaşa Meran görevi için yardımda bulunmak istedim. Meğer ne kadar unutmuşuz labirentin yapısını bombasını. Topkapı oyuncuları hazıra ve kolaya alıştırdı bence. En kısa zamanda kesildiği için çıldıran insanları görmek dileğiyle.☺
Sevgilerimle
Jotem-MEHMETTI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön